avio karte
Beograd – Antalija

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – AntalijaUkratko o Antaliji

Antalija je grad i luka Sredozemnog mora i nalazi se u istoimenom zalivu. Antalija je takođe popularno odmaralište, veoma posećeno od strane turista iz celog sveta.

Antalija je veliki grad na turskoj mediteranskoj obali u jugozapadnom delu Turske, a osnovana je u 2. veku pre nove ere.  Antalija i okolna područja su riznica kulturnih i istorijskih bogatstava.

Mnoga carstva su vladala Antalijom na raznim područjima i grad izuzetno vodi računa da održava ovo bogato nasleđe. Ako volite istoriju, izvanredne pejzaže, kristalno čisto more i prostrane plaže, Antalija je odlično odredište za Vaš odmor.

Avio karte Beograd Antalija
Antalya plaža / Photo by Erik Karits from Pexels

Kada je najbolje vreme da se poseti Antalija ?

Idealno vreme za putovanje u Antaliju je tokom letnjih meseci od juna do kraja septembra, do kada i traje turistička sezona. Zbog velike potražnje ovog bisera Mediterana treba na vreme rezervisati avio karte Beograd Antalija i smeštaj.
Iako temperature u Antaliji imaju tendenciju da naglo porastu u julu i avgustu, klima Antalije je tipična za mediteranske gradove, uglavnom suva i prijatna.

Jeftine avio karte Beograd Antalija

Jeftine avio karte Beograd Antalija možete dobiti u vreme kada nije visoka turistička sezona i kada nisu praznici.

Jeftina avio karta Beograd Antalija, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Antaliju.

Kada da kupim karte Beograd Antalija ?

Avio karte Beograd Antalija, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 6-7 nedelja pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme praznika ili u toku letnje sezone preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, i let za Antaliju, odnosno avio karte Beograd Antalija rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Promotivna cena avio karte Beograd Antalija

Tokom promotivnog perioda avio karta Beograd Antalija kreće se oko 170 evra sa uključenim prtljagom od 20 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Antalija.

Cena avio karte Beograd Antalija

Redovna cena avio karte Beograd Antalija se kreće od 211 eura. Let za Antaliju po ovoj ceni obavlja avio kompanija Pegasus Airlines, i u cenu je uključen prtljag od 20 kg. Letovi se obavljaju ponedeljkom, četvrtkom, petkom i nedeljom, sa presedanjem u Istanbulu.

Ukoliko prtljag koji se čekira nije uračunat u cenu, potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Antalija.

Avio karta Beograd Antalija u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Antalija u jednom pravcu je sa avio kompanijom Pegasus Airlines i  kreće se od 103 eura. U cenu je uključen prtljag od 20 kg, Ovaj let za Antaliju je sa presedanjem u Istanbulu.

Povratna avio karta Beograd Antalija cena

Cena povratne avio karte Beograd Antalija najpovoljnija je preko kompanije Pegasus Airlines i iznosi 211 eura. U cenu je uključen prtljag od 20 kg. Ovaj let za Antaliju je sa presedanjem u Istanbulu.

Kako da rezervišem avio karte Beograd Antalija ?

Vaše avio karte Beograd Antalija možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Antalija

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Antalija. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Antalija

Ukoliko želite da napravite telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Antalija slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Avio karte Beograd Antalija plaža
Antalija plaža / Photo by Cemal Taskiran from Pexels

Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Antalija

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Antalija: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Antalija slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Antalija ?

Online rezervacija za let Beograd Antalija je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Antalija.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Antalija ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Antalija primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Antalija ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Antalija biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Antalija ?

Vaša avio karta Beograd Antalija može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Antalija promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Let Beograd Antalija krstarenje
Antalija krstarenje / Image by Engin Akyurt from Pixabay

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Antalija ?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Antalija. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Antalija ?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Antalija, preporučujemo vam da kupite i međunarodno zdravstveno osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Antalija?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Bazel uključen prtljag maksimalne težine do 20kg za kompaniju Pegasus i do 30 kg za kompaniju Turkish Airlines. Ukoliko nije uračunat prtljag, za doplatu postoji opcija kupovine prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Antalija.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag.

Avio karte Beograd Antalija plaža Lara
Antalija, plaža Lara / Image by Engin Akyurt from Pixabay

Da li postoji direktan let Beograd Antalija?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Antalija već se obavljaju sa jednim presedanjem u Istanbulu i obavljaju ga avio kompanije Pegasus Airlines, Turkish Airlines i naša nacionalna kompanija Air Serbia. Avio karte Beograd Antalija mogu se kupiti preko našeg sajta.

Popunite formular u vrhu strane i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Antalija ?

Trenutno za Antaliju lete Turkish Airlines, Pegasus, Lufthansa, Air Serbia, Swiss, Austrian Airlines i druge. Trenutno nijedna avio kompanija nema direktan let Beograd Antalija.

Koliko traje let Beograd Antalija ?

Direktan let za Antaliju

Direktan let za Antaliju ne postoji. Let Beograd Antalija sa jednim presedanjem u Istanbulu, traje 4 sata i 25 minuta. Letovi sa dva presedanja mogu da traju i 7 sati zavisno od avio kompanije koja obavlja let.

Beograd Antalija let sa jednim presedanjem

Trajanje leta: 4h 25m+ / avio kompanija: Pegasus / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 4h 30m+ / avio kompanija: Air Serbia, Turkish Airlines / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 5h 25m+ / avio kompanija: Turkish Airlines / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 5h 40m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Minhen
Trajanje leta: 6h 55m+ / avio kompanija: Skyup / presedanje Kijev
Trajanje leta: 6h 55m+ / avio kompanija: Swiss, SunExpress / presedanje Cirih

Let Beograd Antalija sa dva presedanja

Trajanje leta: 7h 00m+ / avio kompanija: Austrian, Turkish / presedanje Beč, Sarajevo

Avio karte Beograd Antalija vodopadi Duden
Duden vodopadi / Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Avio karte za Antaliju iz okruženja

Letovi za Antaliju iz Zagreba

Letovi za Antaliju iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 208 eura. Cena povratne avio karte za Antaliju iz Zagreba kreće se od 292 eura. U oba slučaja prevoznik je Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u oba slučaja u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Antaliju iz Sarajeva

Let za Antaliju iz Sarajeva kreće se od 99 eura preko avio kompanije Turkish Airlines, u jednom smeru. U ovu cenu je uračunat prtljag od 20 kg. Cena povratnog leta Sarajevo Antaliju kreće se od 188 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines, i u ovu cenu je uračunat prtljag do 30 kg.

Letovi za Antaliju iz Podgorice

Povratni let za Antaliju iz Podgorice se  kreće se od 299 eura, a prevoznik je Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg. Let u jednom pravcu je oko 155 eura sa istom kompanijom i prtljagom do 30 kg i presedanjem u Istanbulu.

Letovi za Antaliju iz Skoplja

Let za Antaliju iz Skoplja, odnosno cena avio karte Skoplje Antalija u jednom pravu kreće od 99 eura sa prevoznikom Turkish Airlines i jednim presedanjem u Istanbulu.

Cena povratne avio karte Skoplje Antalija preko avio kompanije Turkish Airlines kreće se od 178 eura. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Antaliju iz Budimpešte

Let za Antaliju iz Budimpešte kreće se od 93 eura a cena povratnog leta je od 227 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines. U pitanju su letovi za Antaliju sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uračunat prtljag do 20 kg.

Letovi za Antaliju iz Sofije

Let za Antaliju iz Sofije kreće se od 96 evra,  dok se cena povratne avio karte kreće od 196 eura, a prevoznik je avio kompanija Turkish Airlines. U cenu ovih letova je uključen prtljag do 30 kg. U pitanju je let sa jednim presedanjem u Istanbulu.

Aerodromski transfer za let Beograd Antalija

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Antalija imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Beograd Antalija Let, Kaleici stari grad
Kaleici, Antalija stari grad / Image by okan çelik from Pixabay

Antalija opšte informacije

Valuta: Turska lira – TRY
Vremenska zona: GTM +3 (1 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP F (kod nas se koristi TIP C)
Pozivni broj za zemlju: +90, 242
Populacija: oko 1.3 miliona
Udaljenost aerodroma od centra grada: 13 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Antalija

U nastavku teksta za sve vas koji želite da posete Antaliju, daćemo Vam par saveta gde možete da izađete, šta dobro da pojedete, gde da odsednete i naravno šta ne bi trebalo da propustite u ovom sjajnom gradu.

 Antalija 5 najboljih turističkih atrakcija

 1. Duden Waterfalls – Duden vodopadi su prirodna znamenitost Antalije, od dva impresivna vodopada ( gornji i donji ) koja se napajaju rekom koja teče od planine Taurus do kraja u Sredozemnom moru. Donji Duden je najbolje videti sa broda, dok gornji možete videti ako dođete autobusom ili autom. Adresa: Çağlayan, Lara Cd. No:457, 07230 Muratpaşa/Antalya, Za više informacija, pogledajte link:
  goturkeytourism.com/things-to-do/duden-waterfalls-antalya.html
 2. Kaleici, Antalya’s Old town – Istražite prelepi stari grad Antalije koji je izuzetno dobro očuvan, gde su rimske ruševine smeštene zajedno sa elegantnim džamijama, obiđite male prodavnice i kafiće, muzej Antalije ili Hadrijanovu kapiju. Adresa: Selçuk, Uzun Çarşı Sk., 07100 Muratpaşa/Antalya. Za više informacija, pogledajte link: theculturetrip.com
 3. Koniaalti i Lara beach – su glavne plaže koje su Vam dostupne iz grada. Koniaalti beach se proteže na 7 kilometara zapadno, dok se Lara beach nalazi na istočnoj strani i u blizini je nekih od najboljih odmarališta u toj oblasti. Za više  informacija pogledajte sledeći link: secretantalya.com/2020/02/26/konyaalti-beach-vs-lara-beach/
 4. Antalya Museum–  jedan od najvećih turskih arheoloških muzeja koji se nalazi u mestu Koniaalti Adresa :Bahçelievler, Konyaaltı Cd. No:88, 07050 Muratpaşa/Antalya. Za više  informacija pogledajte sledeći link yerelnet.org.tr/il/antalya/antalya-muzesi/
 5. Antalya Aquarium –  ovaj savremeni i jedan od najvećih akvarijuma riba i gmizavaca, koji nudi sjajan provod, izložbe, edukaciju, restoran, podvodni tunel..  Adresa: Arapsuyu, Minicity and Hillside Su Hotel eastern corner of Konyaaltı Beach, Dumlupınar Blv. No:502, 07200 Konyaaltı/Antalya. Za više  informacija pogledajte sledeći link antalyaaquarium.com/
Let Beograd Antalija
Antalija ulice / Photo by Süleyman Uğuz on Unsplash

Antalija 5 najboljih mesta za izlazak

 1. Up shot bar – hipsterski bar u gradu i mesto gde se ”cool” omladina u Antaliji druže, piju, plešu uz svoje omiljene lokalne DJ-eve. Nalazi se u starom gradu  Antalije, Kaleici. Ovo mesto je potpuno oživelo ovaj kvart. Adresa: No:29 İzmirli Ali Efendi Sokak, Selçuk Mh. Antalya  Za više informacija posetite zvaničan link facebook.com/UpShotBar/
 2. Aura Club – ovaj klub je bez sumnje  jedan od najpopularnijih mega klubova u Antaliji – Kemer. Veliki objekat koji sadrže izuzetne svetlosne efekte, profesionalnu plesnu scenu i glasnu muzike najpoznatijih lokalnih DJ-eva. Doživite pravi spektakl noćnog života u klubu Aura. Adresa: No:3 Deniz Cd. , Merkez Mahallesi , Antalya  Za više informacija posetite zvaničan link auraclub.com/
 3. Tudors Pub – Pub u mirnoj atmosferi sličan klasičnom engleskom pabu. Nalazi se u četvrti Muratpasa, i popularan kod lokalnog stanovništva jer nudi lokalne nastupe svako veče. Adresa: No:18 Balıkpazarı Sok. , Selçuk Mah. , Antalya. Za više informacija posetite zvaničan link: facebook.com/Tudors-pub-antalya
 4. Jolly Joker bar & night club – nalazi se u četvrti Muratpasa, i poznat je po brojnim koncertima. Ovaj klub spada u lanac koncertnih hala kojih ima oko 10 širom Turske. Ukoliko želite da slušate talentovane turske muzičke bendove, onda je ovo idealno mesto. Vodite računa da rezervišete unapred Vaša mesta, pogotovo ako nastupa neka poznata muzička grupa. Adresa: No:12 Fener Caddesi Erdoğan iş merkezi, Antalya Za više informacija posetite zvaničan link: biletix.com/mekan/95/ANTALYA/tr
 5. Club Inferno – ovaj klub se nalazi u naselju Kemer u Antaliji, i jedan je od najposećenijih klubova u Antaliji, gde Vam je provod zagarantovan.  Ovde takođe nastupaju neki od najboljih lokalnih DJ-a, kao i profesionalni plesači. Adresa: No:1 Deniz Cd., Merkez Mahallesi, Antalya ,Za više informacija, posetite zvaničan link infernoclub.net/

Antalija 5 najboljih restorana

 1. Club Arma restaurant – je jedan od najznačajnijih restorana u Antaliji, kojeg su sagradili Italijani u 19.veku. U ovom restoranu možete uživati u predivnom pogledu na stari grad i marinu, ali isto tako i u širokoj ponudi a la carte menija sa svežom ribom, morskim plodovima i mediteranskim jelima. Adresa: No:75 Selçuk Mah, Antalya, 7100, Turkey- Za više informacija o ovom restoranu posetite sledeću stranicu: armarestaurant.com.tr/
 2. Big Chefs – je dobro poznat brend restorana, na 18 mesta širom Turske. Prvi ovaj restoran je otvoren u Ankari 2007 godine i od tad je vrlo brzo postao omiljen među meštanima i turistima. Meni velikih majstora veoma je raznolik, i sastoji se od turskih i međunarodnih jela. Pored ukusnih lokalnih recepata, ovde možete doći na doručak na bazi švedskog stola. Adresa: Fener Mahallesi 307, Lara, Antalya.
  Za više informacija o ovom restoranu posetite sledeću stranicu: bigchefs.com.tr/
 3. Alp Pasa – restoran se nalazi u istorijskom delu grada na par metara od predivne Hadrijanove kapije. Pripada butik hotelu Alp Pasa, i odlično je mesto za sve koji uživaju u atmosferi bifea, uz živu muziku klavira. Posebno lepu atmosferu upotpunjuje romantično dvorište. Alp Pasa nudi veliki izbor turskih, francuskih, mediteranskih i vegetarijanskim jela. Adresa: No: 30 Hesapçı Sokak, Antalya, 7100, Za više informacija o ovom restoranu posetite sledeću stranicu: alppasa.com/
 4. 7 Mehmet – jedan je od najpoznatijih tradicionalnih turskih restorana. Nalazi se na par km od grada na odličnoj lokaciji na zelenom uzvišenju sa pogledom na plažu Koniaalti. Osnovao ga je kuvar Mehmet koji je ceo svoj život posvetio kulinarstvu, još od detinjstva.  Preporučujemo ga svima koji vole tradiciju, turske recepte sa mesom sa roštilja, ili ribu. Adresa: Meltem Mahallesi, Atatürk Kültür Parkı, Dumlupınar Bulvarı No:201, 07030 Muratpaşa/Antalya. Za više informacija o ovom restoranu posetite sledeću stranicu: 7mehmet.com/
 5. Vanilla Lounge – svega par minuta od starog grada i Hadrijanove kapije, u ovom restoranu će te se susresti sa neobičnim spojem  moderne kuhinje i tradicionalne osmanske građevine koja okružuje restoran. Nudi široku lepezu međunarodnih jela od svežih i pažljivo odabranih sastojaka. Jelovnik kao i ambijent nudi kombinaciju tradicionalnih i modernih tehnika francuske i vegetarijanske kuhinje, sa neobičnim jelima kao što je supa od kokosa, limunske trave ili bundeve, taljatele od divljih pečurki ili sočnih dinstanih goveđih rebara. Adresa: No:33 Hesapçı Sokak, Antalya, 7100, Turkey Za više informacija o ovom restoranu posetite sledeću stranicu: libertylara.com/en/vanilla-lounge-antalya
Avio karta Beograd Antalija, gulet krstarenje
Krstarenje Guletom, klasicnim turskim brodom / Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Antalija hotelski smeštaj

Antalija, kao najveće i najposećenije letovalište u Turskoj, se zaista može pohvaliti zapanjujućem broju hotela, koji svakog dana bukvalno niču. Antalija nudi ogroman izbor hotela raznih usluga, kategorizacije i sadržaja, te svako može pronaći nešto po svom ukusu. Idealno kako za porodična letovanja tako i za mlade željnih zabave.

Mi ćemo Vam preporučiti samo neke od njih. Preporuka je da uzimate hotele sa 4* i 5*. Hotel Lara Family Club 4****
i Hotel Porto Bello Resort & Spa 5*****

Iako u bogatoj ponudi antalijskih hotela ima dosta boljih i skupljih, ovo su hoteli na bazi all inclusive usluge koji imaju odličan odnos cena – kvalitet i zbog toga su vrlo traženi kod naših turista.

Za više informacija i listu preporučenih hotela, paket aranžmana za Antaliju, možete pogledati zvaničnu stranicu Fantast- Antalija – hoteli

Aerodrom Antalija AYT

Antalya Havalimani international airport – je međunarodni aerodrom u Antaliji i glavni aerodrom koji opslužuje Antaliju. Nalazi se na mediteranskoj obali oko 13 km severoistočno od centra grada i treći je po prometu u turskoj, pogotovo tokom letnje sezone. Aerodom sadrži dva međunarodna terminala: Terminal 1 i Terminal 2 i Terminal 3 koji služi za domaće letove.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Antalija AYT pogledajte link : Antalija aerodrom dolasci i odlasci

Dolazak i odlazak sa aerodroma Antalija AYT

Antalya Havalimani international airport, Adresa: Antalya Havaalanı Dış Hatlar Terminali 1, 07230 Muratpaşa/Antalya

Aerodrom Antalija AYT – Autobus

Na aerodromu Antalija postoje postoje dva javna autobuska prevoza koja saobraćaju između aerodroma i centra grada. Autobus br. 600 aerodrom u Antaliji koji vozi do centra grada ili do autobuska stanice gde su međugradski autobusi.

Autobus polazi na svakih 30 minuta od aerodroma u Antaliji do autobuskog terminala u Antaliji (Otogar), koji se nalazi 4 kilometra severno od centra grada.  Vreme polaska autobusa možete saznati iz mobilne aplikacije „Antaliakart“ ili pozivom na liniju za informacije o prevozu na telefon 0242 606 07 07.

Karta u jednom smeru u gradu je TL 2 ako plaćate gotovinom i  TL 1,80 ako se plaća tranzitna kartica Antalia Kart (A-Kart). Za neka duža putovanja, na primer između centra grada i aerodroma, potrebne su dvostruke cene (TL3.60).

Avio karte Beograd Antalija javni prevoz
Antalija javni prevoy / Image by Khusen Rustamov from Pixabay

Aerodrom Antalija AYT – taxi

Taksi vozila su Vam dostupna na izlazima svih terminala. Taksi vozila su žute su boje i dostupni su 24h dnevno. Do centra Antalije taksijem treba oko 20 minuta.
Prosečna cena na ovoj relaciji je oko 49 TL.

Više informacija o taksi vozilima, cenama i bukiranju vozila sa aerodroma Antalija AYT, pogledajte link antalya-airport.com/taxi.php

Aerodrom Antalija AYT – Rent-A-Car

Iznajmljivanje automobila na aerodromu je takođe odlična opcija za početak Vašeg putovanja u Antaliju.

Na aerodromu Antalija AYT na dolaznim terminalima postoji nekoliko rent-a-car agencija. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije automobila unapred na sajtu aerodroma.

Na ovom linku možete pogledati neke od ponuda rent-a-car kuće prisutne na aerodromu, kao i opcije za pretragu i bukiranje vozila:
antalya-airport.com/car-rental.php#/searchcars

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Antalija
Ukratko o Antaliji
Kada je najbolje vreme da se poseti Antalija ?
Jeftine avio karte Beograd Antalija
Kada da kupim karte Beograd Antalija ?
Promotivna cena avio karte Beograd Antalija
Cena avio karte Beograd Antalija
Avio karta Beograd Antalija u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Antalija cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Antalija ?
Online rezervacija avio karte Beograd Antalija
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Antalija
Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Antalija
Da li postoji direktan let Beograd Antalija?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Antalija ?
Koliko traje let Beograd Antalija ?
Avio karte za Antaliju iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Antalija
Antalija opšte informacije
Antalija
Antalija hotelski smeštaj
Aerodrom Antalija AYT
Dolazak i odlazak sa aerodroma Antalija AYT

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Antalija. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Antalija


Avio Kompanije za Antalija (AYT)
Turkish airlines
Pegasus

Ostale ponude avio karata


Magazin - Antalija (AYT)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Turska avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji