avio karte
Beograd – Meksiko Siti

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Meksiko SitiAvio karte Beograd Meksiko Siti

Rezervacija avio karte Beograd Meksiko Siti

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Meksiko Siti? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Meksiko Siti brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Meksiko Siti

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Meksiko Siti.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Meksiko Siti

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Meksiko Siti, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Meksiko Siti. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Meksiko Siti.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Meksiko Siti

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Meksiko Siti, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Meksiko Siti. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Meksiko Siti

Jeftine avio karte Beograd Meksiko Siti

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Meksiko Siti, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Meksiko Siti koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Meksiko Siti.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Meksiko Siti

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Meksiko Siti :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Meksiko Siti se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Meksiko Siti

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Meksiko Siti, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Meksiko Siti promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Meksiko Siti

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Meksiko Siti kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Meksiko Siti i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Meksiko Siti

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Meksiko Siti, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Meksiko Siti

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Meksiko Siti najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Meksiko Siti.

Cena avio karte Beograd Meksiko Siti koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Meksiko Siti. .

Informacije o letovima Beograd Meksiko Siti

Direktan let Beograd Meksiko Siti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Meksiko Siti.

Let Beograd Meksiko Siti sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Meksiko Siti sa jednim presedanjem

Let Beograd Meksiko Siti sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Meksiko Siti sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Meksiko Siti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Meksiko Siti već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Meksiko Siti sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Meksiko Siti sa jednim presedanjem.

Let Beograd Meksiko Siti dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Meksiko Siti sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Meksiko Siti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Meksiko Siti.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Meksiko Siti sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Meksiko Siti sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Meksiko Siti

Benito Juarez Intl – MEX, Meksiko Siti, Mexico, Meksiko

Ukratko o Meksiko Sitiju

Jedan od najvećih gradova na svetu! Izuzetno živopisna prestonica Meksika, neodoljiv grad, spoj životnog impulska i bogate istorije. Do Meksiko Sitija iz Beograda možete stići uz presedanje u nekoj od evropskih metropola. Avio karte možete rezervisati jednostavno, a tarife zavise od trenutka kada rezervišete Vašu avio kartu, odnosno koliko ranije pre planiranog putovanja ste to učinili.

Kada sletite u Meksiko Siti, avantura počinje! Grad sa preko 20 miliona stanovnika, svakako da nudi obilje doživljaja. Odmah se uputite ka srcu ovog grada, trgu Zokalo odnosno veličanstveni trg Constitucion. Ovo je jedan od najvećih trgova na svetu! Avenija Almeda je neodoljiva, Palata lepih umetnosti – Najznačajniji kulturni centar Meksiko Sitija, kao i Meksika u celini. Nacionalna palata u kojoj se nalazi sedište Vlade.

I obavezno posetite Muzej Fride Kalo, slavne meksičke umetnice. Već kada se zadesite u Meksiku, red je da pored njegove prestonice još ponešto vidite u ovoj divnoj zemlji. Možda čuveno letovalište Kankun, ili Čičen Icu na poluostrvu Jukatan – nekadašnje središte Majanske civilizacije, ili Teotiuakan – drevno sveto mesto, ili čuveni i slavni Akapulko – još jedan raj za one koji obožavaju more i rajske plaže,…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Meksiko Siti
Avio karte Beograd Meksiko Siti
Online rezervacija avio karte Beograd Meksiko Siti
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Meksiko Siti
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Meksiko Siti
Jeftine avio karte Beograd Meksiko Siti
Plaćanje avio karte Beograd Meksiko Siti
Promena avio karte za let Beograd Meksiko Siti
Otkaz avio karte Beograd Meksiko Siti
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Meksiko Siti
Cena avio karte Beograd Meksiko Siti
Informacije o letovima Beograd Meksiko Siti
Trajanje Leta Beograd Meksiko Siti
Aerodrom Beograd
Aerodrom Meksiko Siti
Ukratko o Meksiko Sitiju

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Meksiko Siti. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Meksiko Siti


Avio Kompanije za Meksiko Siti (MEX)
Klm
Alitalia
Airfrance
Lufthansa
Turkish airlines
AEROMEXICO

Ostale ponude avio karata


Magazin - Meksiko Siti (MEX)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Meksiko avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji