avio karte
Beograd – Hamburg

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – HamburgObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Hamburg na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Hamburg (HAM) kreće se od 170€ sa uključenim prtljagom i aerodromskim taksama, za povratno putovanje. Sve što je potrebno jeste da uradite besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Hamburg popunavanjem forme na vrhu strane.

Iz Beograda do zelene prestonice Nemačke na Severnom moru, grada Hamburga, možete stići sa samo jednim presedanjem, najčešće u Parizu, ili Frankfurtu.

Veoma često, avio karte Beograd Hamburg se nalaze se na promociji, stoga prijavom na newsletter na našem sajtu imaćete uvid u aktuelne promotivne ponude.

Ukoliko želite da vidite Hamburg, potrebno je da Vaše putovanje isplanirate na vreme. Potrebno je da barem četiri do pet nedelja ranije besplatno rezervisati Vaše avio karte Beograd Hamburg kako bi ste je kupili po najpovoljnijoj tarifi.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Hamburgu

Hamburg je drugi najveći grad u Nemačkoj, posle Berlina. Nalazi se u regiji Severna Nemačka, na ušću dve reke Alstera i Bile u Labu a ona u Severno more.

Avio karte Beograd Hamburg
Obale ovih reka su povezane brojnim mostovima (ukupno 2500 mostova), tako je Hamburg grad sa najviše mostova u Evropi. Zanimljiva činjenica je da Hamburg ima više mostova nego Venecija, Amsterdam i London zajedno!

Hamburg je jedan od najvećih lučkih gradova, stoga se poseta gradskoj luci ne propušta. Stotine brodova u istom trenutku usidreno je u ovoj luci, pa je šetalište na Hafenu tokom celog dana preplavljeno turistima

Šta videti u Hamburgu ?

Pošto se Hamburg nalazi na reci i ima izlaz na more, ovde se riba jede i prodaje u velikim količinama. Svake nedelje ujutru otvorena je čuvena riblja pijaca Fischmarkt.

Obilazak centra grada počinje od Gradske kuće Rathaus, trga i pešačke zone. Gradska kuća Rathaus je velika neorenesansna građevina iz 19. veka sa čak 647 prostorija od kojih je većina otvorena za javnost.

Turistička atrakcija Hamburga je Raperbahn, ulica poznata po noćnom provodu, najboljim klubovima i kazinima. U ovoj ulici postoje mesta koja su rezervisana samo za starije preko 18 godina po čemu liči na daleko čuvenu ulicu Crvenih fenjera u Amsterdamu.

Dobar provod je zagarantovan. Još jedna interesantna lokacija je ulica Herbertstrasse, u kojoj je ulaz dozvoljen samo muškarcima.

Najstariji deo grada zove se Bergedorf. Odlikuju ga stare kuće u nemačkom stilu. Dostojanstvena atmosfera odiše ovim delom Hamburga. Možete obići stari zamak koji je okružen jezerima ili ručati u jednom od mnogobrojnih restorana uz reku.

Deo grada sa najlepšim kućama i najbogatijim stanovnicima Hamburga ipak je Blankenese. Ono što čini ovu lokaciju privlačnom turistima je njena pozicija na samoj reci, kao i plaža na kojoj se može uživati.

U Hamburgu postoje brodovi koji se vode kao gradski prevoz. Ukoliko imate dnevnu kartu Blankenese je najlakše posetiti brodom.

Hamburg je sa razlogom poznat kao „zelena metropola Evrope“. Čak dve trećine grada prekriveno je zelenim površinama, parkovima i jezerima.

Gradska botanička bašta je svakako mesto koji bi trebalo da se nađe na vašoj listi za obilazak ako se nađete u Hamburgu. Ulaz u botaničku baštu je besplatan, a sadržaj koji pruža raznovrstan.

Ako želite da pobegnete od gradske gužve, ovde dan možete provesti na ležaljci pored vode sa pogledom na prelep vodopad, polja ruža ili japanski vrt. Jedinstveno iskustvo boravka u prašumi pružiće vam bašta Tropenhaus.

Dan možete završiti jednom od večernjih svirki koje se ovde održavaju u otvorenom atrijumu.

Stad park je još jedna ineresantna lokacija za ljubitelje prirode. Izuzetno veliki park prostire se na površini od 148 hektara. Ovde se možete sunčati pored jezera, napraviti roštilj ili iznajmiti bicikl za vožnju po parku. Simbol ovog parka je Planetarijum, toranj koji uveće sija u različitim bojama.

Muzej minijatura otvoren 2000. godine u Hamburgu i najveći je muzej ove vrste na svetu. Možete videti repliku celog grada na 1300 kvadratnih metara. Replika je toliko detaljno urađena da možete videti 890 vozova, kao i aerodrome sa modelima aviona kako uzleću i sleću.

Ukoliko obilazite Hamburg porodično sa decom (ili ste i vi još uvek dete u duši) zabavni park Hamburger dom je idealno mesto za vas. Ulaz se ne naplaćuje, vožnje na raznim spravama i rolerkosterima se plaćaju od tri do deset evra.

Za one koji nisu avanturisti, postoje pivnice i restorani sa najrazličitijom hranom.

Naravno, tu su i hamburgeri, bez njih kao da i niste bili u Hamburgu!

Ovaj grad morate videti i doživeti na Vaš način.

Zato, sedite, opustite se, pogledajte kalendar, izaberite dane i kliknite. Kupovinom avio karte Beograd Hamburg, zagarantovali uživanje!

Aerodrom Hamburg (HAM)

Međunarodni aerodrom u Hamburgu (HAM) poznat kao Flughafen Hamburg, aerodrom se nalazi oko 8 km severno od centra grada, u Fuhlsbüttel četvrti. Hamburški Aerodrom je 5. po prometu u Nemačkoj. opslužuje preko 55 aviokompanija.

Na Hamburškom Aerodromu se nalaze brojne pogodnosti i usluge , tu spadaju: restorani, prodavnice, menjačnice, bankomati dečije igraonice, odeljak za čuvanje prtljaga i zaštita prtljaga folijom, poslovni salon, kazino itd…

Sa aerodroma do centra Hamburga putnici mogu doći taksijem, autobusom ili metroom.

Taksi vozila se nalaze ispred aerodroma, vožnja traje oko 25 minuta do centra grada. Putnici mogu platiti gotovinom ili karticom. Više informacija o taksi uslugama možete pronaći na sledećem linku (taksi aerodrom),

Javni prevoz je izuzetno dobro organizovan u Hamburgu, tako da se putnici mogu koristiti metroom ili autobusom. Vozovi saobraćaju na svakih 10 minuta i vožnja traje 25 minuta. Više informacija o javnom prevozu možete pronaći na sledećem linku (javni prevoz aerodrom),

avio karte Beograd Hamburg

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Hamburg

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Hamburg. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Hamburg


Avio Kompanije za Hamburg (HAM)
Air Serbia
Lot
Lufthansa
Wizz Air

Ostale ponude avio karata


Magazin - Hamburg (HAM)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji