avio karte
Beograd – Bogota

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BogotaAvio karte Beograd Bogota

Rezervacija avio karte Beograd Bogota

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Bogota? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Bogota brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Bogota

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Bogota.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bogota

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Bogota, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Bogota. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Bogota.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Bogota

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Bogota, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Bogota. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Bogota

Jeftine avio karte Beograd Bogota

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Bogota, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Bogota koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Bogota.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Bogota

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Bogota :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Bogota se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Bogota

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Bogota, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Bogota promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Bogota

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Bogota kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Bogota i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Bogota

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Bogota, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Bogota

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Bogota najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Bogota.

Cena avio karte Beograd Bogota koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Bogota. .

Informacije o letovima Beograd Bogota

Direktan let Beograd Bogota

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bogota.

Let Beograd Bogota sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bogota sa jednim presedanjem

Let Beograd Bogota sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bogota sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Bogota

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bogota već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Bogota sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Bogota sa jednim presedanjem.

Let Beograd Bogota dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Bogota sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Bogota

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bogota.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bogota sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Bogota sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Bogota

El Dorado Intl – BOG, Bogota, Kolumbija

Ukratko o Bogoti

Kako je napisao „New York Times“, Bogota je jedna od najinspirativnijih prestonica Južne Amerike. Glavni grad Kolumbije i njena kulturna i ekonomska prestonica. Do Bogote iz Beograda stižete uz jedno do dva presedanja, a cena avio karte zavisi od toga koliki broj presedanja ste izabrali, kao i vreme čekanja na aerodromima na konekcijske letove.

Odmah po dolasku Vam predlažemo da uzmete žičaru i da odete do vidikovca Monserat smešten na 3200 metara nadmorske visine. Potom posetite istorijski deo Bogote, La Kandelaria. Trg Simon Bolivar – Ogroman trg ispred katedrale Primada je popularno mesto koje se koristi za proslave…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Bogota
Avio karte Beograd Bogota
Online rezervacija avio karte Beograd Bogota
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bogota
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Bogota
Jeftine avio karte Beograd Bogota
Plaćanje avio karte Beograd Bogota
Promena avio karte za let Beograd Bogota
Otkaz avio karte Beograd Bogota
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Bogota
Cena avio karte Beograd Bogota
Informacije o letovima Beograd Bogota
Trajanje Leta Beograd Bogota
Aerodrom Beograd
Aerodrom Bogota

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Bogota. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Bogota


Avio Kompanije za Bogota (BOG)
Lufthansa
Klm
Qatar
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Bogota (BOG)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Kolumbija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji