avio karte
Niš – Tivat

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – TivatUkratko o Tivtu

Tivat je primorski gradić u središnjem delu Boka Kotorske na jugoistočnoj strani u Crnoj gori. Tivat je ujedno i jedini primorski  grad Crne Gore koji ima aerodrom. Sa jedne strane okružen je poluostrvom Vrmac, koji ima odlično uređene  pešačke staze, a sa druge strane predivnim tivatskim zalivom.

Grad Tivat se počeo razvijati tek u 19. veku. Osim najveće luke na Jadranu Porto Montenegro – marine za luksuzne jahte, prelepih plaža i drugih svetski poznatih lokaliteta, ovaj grad se može pohvaliti i značajnim crkvama, muzejima i manastirima.

Tivat je takođe poznat po brojnim karnevalima, festivalima i manifestacijama koje se održavaju tokom cele godine. Takođe pruža mnogobrojne mogućnosti za sportove na vodi i aktivnostima na otvorenom.

Avio karte Niš Tivat
Tivat pogled sa mora / Image by Alexander Grishin from Pixabay

Kada je najbolje vreme da se poseti Tivat ?

Najbolje vreme za posetu Tivtu je svakako letnja sezona zbog velikog broja turista koji dolaze na more. Tivat je ujedno i najsunčaniji grad u Boka Kotorskoj i samim tim jun, jul i avgust su najtopliji i najtraženiji meseci u godini za putovanje. Temperatura mora je u tom periodu između 25-26 stepeni.

Zbog izuzetne potražnje Tivta za letnju morsku destinaciju, rezervišite na vreme smeštaj i avio karte Niš Tivat.

Jeftine avio karte Niš Tivat

Jeftine avio karte Niš Tivat možete dobiti u vreme kada nema velikih događaja, manifestacija, verskih i državnih praznika i kada nije letnja sezona.

Povoljna avio karta Niš Tivat, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Tivat.

Kada da kupim karte Niš Tivat ?

Avio karte Niš Tivat, zbog velikog interesovanja je najbolje rezervisati minimum 5-6 nedelja pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme praznika, letnje sezone ili velikih manifestacija preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, kao i let za Tivat, odnosno avio karte Niš Tivat rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Avio karta Niš Tivat Porto Montenegro
Tivat, Porto Montenegro / Image by Виктория Сидоренко from Pixabay

Promotivna cena avio karte Niš Tivat

Tokom promotivnog perioda avio karta Niš Tivat kreće se oko 74 evra sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Niš Tivat.

Cena avio karte Niš Tivat

Redovna cena avio karte Niš Tivat se kreće oko 94 eura preko naše nacionalne kompanije Air Serbia. U tu cenu uključen je samo ručni prtljag do 8kg. Za prtljag koji se čekira potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Niš Tivat.

Avio karta Niš Tivat u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Niš Tivat u jednom pravcu je sa avio kompanijom Air Serbia  kreće se od 38  eura. U cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg.

Povratna avio karta Niš Tivat cena

Cena povratne avio karte Niš Tivat najpovoljnija je preko kompanije Air Serbia i iznosi 94  eura. U cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg.

Kako da rezervišem avio karte Niš Tivat ?

Vaše avio karte Niš Tivat možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Niš Tivat

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Niš Tivat. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Avio karte Niš Tivat zalazak sunca u Tivtu
Zalazak sunca u Tivtu / Image by Сергей Горбачев from Pixabay

Telefonska rezervacija avio karte Niš Tivat

Ukoliko želite da napravite telefonsku rezervaciju avio karte Niš Tivat slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Pitanja i odgovori za avio karte Niš Tivat

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Niš Tivat: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Niš Tivat slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Niš Tivat ?

Online rezervacija za let Niš Tivat je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Niš Tivat.

Koliki je rok za uplatu avio karte Niš Tivat ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Niš Tivat primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Niš Tivat ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Niš Tivat biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Niš Tivat ?

Vaša avio karta Niš Tivat može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Niš Tivat promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Niš Tivat ?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Niš Tivat. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Niš Tivat ?

Ukoliko već imate avio kartu za let Niš Tivat, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Niš Tivat ?

Najčešće je u cenu avio karte Niš Tivat uključen prtljag do 30 kg i ručni prtljag maksimalne težine do 8kg. Ukoliko nije uključen prtljag, postoji opcija doplate za  kupovinu prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 30 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Niš Tivat.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Da li postoji direktan let Niš Tivat ?

Svi letovi na relaciji Niš Tivat su direktni. Letovi Niš Tivat se obavljaju dva puta nedeljno : utorkom i subotom.

Avio karte Niš Tivat mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Niš Tivat ?

Trenutno za Tivat iz Niša leti samo naša nacionalna kompanija Air Serbia,

Koliko traje let Niš Tivat ?

Let za Tivat

Direktan let Niš Tivat traje tačno 55 minuta.

Let Niš Tivat
Jugoslovencka podmornica izlozena kao eksponat u Porto Montenegru, Tivat / Image by Alexander Grishin from Pixabay

Avio karte za Tivat iz okruženja

Letovi za Tivat iz Zagreba

Letovi za Tivat iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 208 eura. Cena povratne avio karte za Tivat iz Zagreba kreće se od 139 eura. U oba slučaja prevoznik je Air Serbia. Let je sa jednim presedanjem u Beogradu, a u oba slučaja u cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg.

Letovi za Tivat iz Sarajeva

Let za Tivat iz Sarajeva kreće se od 119 eura preko avio kompanije Air Serbia, u jednom smeru, i jednim presedanjem u Beogradu. U ovu cenu je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg.

Cena povratnog leta Sarajevo Tivat kreće se od 225 eura sa avio kompanijom Air Serbia, i jednim presedanjem u Beogradu. U ovu cenu je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg.

Letovi za Tivat iz Skoplja

Let za Tivat iz Skoplja, odnosno cena avio karte Skoplje Tivat u jednom pravu kreće od 95 eura sa prevoznikom Air Serbia i jednim presedanjem u Beogradu.

Cena povratne avio karte Skoplje Tivat preko avio kompanije Air Serbia i kreće se od 154 eura. Let je sa jednim presedanjem u Beogradu, a u cenu je uključen samo ručni prtljag do 8 kg.

Letovi za Tivat iz Budimpešte

Let za Tivat iz Budimpešte kreće se od 105 eura a cena povratnog leta je od 380 eura sa avio kompanijom Eurowings. U pitanju su letovi za Tivat sa jednim presedanjem u Štutgartu, a u cenu je uračunat prtljag do 20 kg.

Letovi za Tivat iz Sofije

Let za Tivat iz Sofije kreće se od 96 evra,  dok se cena povratne avio karte kreće od 136 eura, a prevoznik je avio kompanija Air Serbia. U cenu ovih letova je uključen samo ručni prtljag do 8 kg. Let je sa jednim presedanjem u Beogradu.

Tivat opšte informacije

Valuta: Euro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +382, 32
Populacija: oko 15.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 3 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: Da
Direktan let: Da

Tivat

U nastavku za sve one koji žele da posete Tivat, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu, gde da odsednu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom divnom gradiću.

Tivat 5 najboljih turističkih atrakcija

 1. Miholjska prevlaka ili Ostrvo cveća –  ostrvo u Tivatskom zalivu, u Krtoljskom arhipelagu gde su ostaci pravoslavnog manastira Sv. Arhanđela Mihaila. Adresa: Miholjska Prevlaka 85320 Tivat, Boka Kotorska. Za više informacija, posetite sledeći link: manastirprevlaka.wordpress.com/
 2. Gospa od Anđela- predstavlja zaštićeni lokalitet kulture u Tivtu, zajedno sa crkvom Gospa od Anđela. Adresa: naselje Lepetane, Za više informacija, posetite sledeći link: tivat.travel/gospa-od-andjela/
 3. Školski brod ”Jadran”- je jedrenjak za učenje pomoraca, predstavlja simbol Tivta i ponos je Mornarice Vojske Crne gore, na glavnom šetalištu Pine. Za više informacija, posetite sledeći link: facebook.com/SBJadran/
 4. Vrmac – planina i poluostrvo netaknute prirode, sa dugim pešačkim stazama. Za više informacija, posetite sledeći link: tivat.travel/vrmac-pjesacki-raj/
 5. Tivatska solila – zaštićeni rezervat flore i faune u Tivtu. Oaza mira bujne vegetacije, probudiće sva Vaša čula. Adresa: Za više informacija, posetite sledeći link: morskodobro.com/

Tivat 5 najboljih mesta za izlazak

 1. Club Platinum – u elitnom delu naselja marina Porto Montenegro predstavlja jedno od najboljih i najluksuznijih klubova u Tivtu. Uživajte u raskoši ove marine i prefinjenom Clubu Platinum. Adresa: Porto Montenegro, 85320. Za više informacija posetite link:  facebook.com/platinumclubportomontenegro/
 2. Gastro pub The Black Sheep – je prvi pub koji je otvoren u Tivtu, poznat po velikom izboru piva i hrane tipične za pabove, u opuštenoj atmosferi. Adresa: Ribarski put, Tivat. Za više informacija posetite sledeći link: sr-rs.facebook.com/tbsgastropub
 3. Crush vinski bar – je odlično mesto za ljubitelje prvoklasnih vina. Vinska karta se ovde konstantno menja, te stalno iznova možete uživati u vinima domaćih proizvođača ali i stranih. Adresa : Porto Montenegro, 85320. Za više informacija posetite sledeći link: m.facebook.com/pages/Crush/
 4. PMYC Pool –  Bar za relaksirajući odmor i zabavu pored bazena uz raznovrsne koktele. Naići ćete na druželjubivo osoblje koje će Vas dočekati više nego ljubazno. Ali spremite se da izdvojite malo veću sumu novca nego u uobičajenim kafićima. Adresa: Obala BB, Za više informacija, pogledajte link facebook.com/PMYCpool/
 5. Win Casino & Night Club – Kazino i noćni klub u kome je uvek dobar i drugačiji provod. Veliki bar sa prvoklasnim pićima i koktelima, i različita vrsta žive muzike i DJ-eva.  Adresa: Kukoljina BB, Tivat. Za više informacija, pogledajte sledeći link:
  hr-hr.facebook.com/WinNightClub/ 

Tivat 5 najboljih restorana

 1. One – restoran italijanske kuhinje sa najskupljim pogledom u Crnoj Gori, na luksuzne jahte u Porto Montenegro marini. Ovde možete i doručkovati u zapadnom stilu za 6 €. Dok je glavni obrok od 15-30 € Adresa: Porto Montenegro, 85320. Za više informacija posetite sledeći link: facebook.com/jettyone
 2. Giardino Grill – porodični restoran tipične balkanske kuhinje od mesa i ribe sa roštilja u lepom mirnom ambijentu uz zvuke fontane. Cene se kreću od 11- 20 € za obrok. Adresa: Kalimanj 11/20, Tivat. Za više informacija posetite sledeći link: restaurantguru.com/Grill-Giardino-Tivat
 3. Byblos – restoran libanske kuhinje u Tivtu. Ovo može biti ili pun pogodak ili promašaj, zbog kulinarskih specijaliteta koji nisu toliko zastupljeni i na koje naši turisti nisu navikli. Mi Vam preporučujemo da eksperimentišete i probate nešto novo i drugačije. Adresa: Obala bb, Porto Montenegro, Zgrada Ozana 0-12, Tivat. Za više informacija posetite sledeći link: byblos.me/
 4. Theodorus – popularno lokalno mesto koje je kafić i restoran. Preko dana možete uživati u raznovrsnoj mediteranskoj kuhinji od salata do testenina i odrezaka. Dok je petkom uveče veoma posećeno od strane turista i meštana jer ima živu svirku. Adresa: Trg Kulture 6, Tivat. Za više informacija posetite sledeći link: theodorus.me/
 5. Big Ben – ako želite neformalan i dobar obrok na samoj plaži, pored engleskog doručka, u ovom restoranu možete probati izuzetna balkanska jela, morske plodove, mesne roštilje, testenine i pice. Adresa: Seljanovo bb, Tivat. Za više informacija posetite sledeći link: facebook.com/pages/category/Restaurant/Restoran-Big-Ben-Tivat

Tivat najbolje letnje manifestacije

Jun:

 1. Žućenica fest – gastronomska manifestacija bokeljske kuhinje, pogledajte link: tivat.travel/feste-manifestacije/zucenica-fest/
 2. Međunarodni karneval u Tivtu – sačinjavaju brojne grupe iz celog sveta, pogledajte link: tivat.travel/galerija/
 3. Tivatsko kulturno leto – Purgatorije- Festival mediteranskog teatra, značajna kulturna manifestacija, pogledajte link  czktivat.me/

Jul:

 1. In Art – internacionalni festival uličnih performera, pogledajte link: inartfest.org/
 2. Boćarska Olimpijada – sportska tradicionalna manifestacija, pogledajte link: tivat.travel/feste-manifestacije/bocarska-olimpijada/
 3. Sajmovi suvenira i starih zanata, pogledajte link: tivat.travel/sajam-suvenira-i-starih-zanata

Avgust:

 1. Sajam vina i tradicionalnih proizvoda, pogledajte link: tivat.travel/feste-manifestacije/sajam-vina-i-tradicionalnih-proizvoda/
 2. Bokeška maslina – manifestacija promocije domaćih proizvoda, pogledajte link: tivat.travel/bokeska-maslina-3/
 3. Lastovske svečanosti – tradicionalno pevanje klapskih pesama, pogledajte link: tivat.travel/feste-manifestacije/bokeljska-noc-u-donjoj-lastvi/

Septembar:

 1. Tivat World Music festival – etno muzika izvođača širom sveta, pogledajte link facebook.com/tivatworld/

Hotelski smeštaj u Tivtu

Tivat kao veoma tražena turistička destinacija za letovanje, nudi veliki izbor hotela raznih usluga, kategorizacije i sadržaja, te svako može pronaći nešto po svom ukusu.

Mi ćemo Vam preporučiti samo neke od njih, različite kategorije i cenovnog ranga :

 1. Hotel Palma 3***, Tivat, za više informacija pogledajte sledeći link hotel Palma tivat
 2. Hotel Pine 4****, Tivat, za više informacija pogledajte sledeći  link Hotel Pine 
 3. Hotel La Roche 5*****, Tivat, za više informacija pogledajte sledeći link Hotel LA Roche

Za širu ponudu tivatskih hotela i više informacija o cenama možete pogledati zvaničnu stranicu Fantast- Boka Kotorska – hoteli

Aerodrom Tivat TIV

Aerodrom Tivat je smešten u Boka Kotorskom zalivu na samo 3 km od centra grada. Ovaj aerodrom je u letnjoj sezoni prometniji od drugog crnogorskog aerodroma u Podgorici.

Ovaj međunarodni aerodrom se nalazi u naselju Mrčevac, i najviše ga korisite putnici  koji žele da borave u Tivtu, Kotoru, Herceg Novom ili Budvi u toku letnje sezone.

Ovaj aerodrom je skoro otvorio veliki Terminal 2 koji sada može da opsluži veći broj putnika nego što je mogao ranije, shodno potražnji letova za i iz Tivta.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Tivat TIV pogledajte link aerodrom Tivat dolasci i odlasci.

Dolazak i odlazak sa aerodroma Tivat TIV

Međunarodni aerodrom Tivat TIV, adresa: Narodnih heroja 27, Tivat

Aerodrom Tivat – autobus

Aerodrom Tivat je dobro povezan sa javnim transportom, te putnici mogu bilo kojim autobusom da dođu do bilo kog odredišta: Budva, Bar, Podgorica ili Tivat, Kotor i Herceg Novi. Autobusko stajalište je na samo 100 metara od ulaza na terminal. Mediteran Express je poznata autobuska linija koja prevozi putnike od aerodroma Tivat do ostalih letovališta duž obale.

Više informacija možete naći na sajtu javnog prevoza Tivta opstinativat.me/red-vonje-gradskog-i-prigradskog-saobraaja

Aerodrom Tivat – rent-A-car

Na aerodromu Tivat TIV i dolaznim terminalima postoje mnogobrojne rent-a-car agencije. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije vozila unapred na sajtu aerodroma. Na ovom linku pogledajte koje su rent-a-car kuće prisutne na aerodromu rentalcars.com/

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Tivat
Ukratko o Tivtu
Kada je najbolje vreme da se poseti Tivat ?
Jeftine avio karte Niš Tivat
Kada da kupim karte Niš Tivat ?
Promotivna cena avio karte Niš Tivat
Cena avio karte Niš Tivat
Avio karta Niš Tivat u jednom pravcu
Povratna avio karta Niš Tivat cena
Kako da rezervišem avio karte Niš Tivat ?
Online rezervacija avio karte Niš Tivat
Telefonska rezervacija avio karte Niš Tivat
Pitanja i odgovori za avio karte Niš Tivat
Da li postoji direktan let Niš Tivat ?
Koje avio kompanije obavljaju let Niš Tivat ?
Koliko traje let Niš Tivat ?
Avio karte za Tivat iz okruženja
Tivat opšte informacije
Tivat
Hotelski smeštaj u Tivtu
Aerodrom Tivat TIV
Dolazak i odlazak sa aerodroma Tivat TIV

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Tivat. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Tivat


Avio Kompanije za Tivat (TIV)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Tivat (TIV)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Crna Gora


Crna Gora avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji