avio karte
Beograd – Adis Abeba

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Adis AbebaAvio karte Beograd Adis Abeba

Rezervacija avio karte Beograd Adis Abeba

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Adis Abeba? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Adis Abeba brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Adis Abeba

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Adis Abeba.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Adis Abeba

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Adis Abeba, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Adis Abeba. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Adis Abeba.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Adis Abeba

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Adis Abeba, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Adis Abeba. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Adis Abeba

Jeftine avio karte Beograd Adis Abeba

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Adis Abeba, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Adis Abeba koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Adis Abeba.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Adis Abeba

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Adis Abeba :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Adis Abeba se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Adis Abeba

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Adis Abeba, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Adis Abeba promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Adis Abeba

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Adis Abeba kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Adis Abeba i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Adis Abeba

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Adis Abeba, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Adis Abeba

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Adis Abeba najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Adis Abeba.

Cena avio karte Beograd Adis Abeba koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Adis Abeba. .

Informacije o letovima Beograd Adis Abeba

Direktan let Beograd Adis Abeba

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Adis Abeba.

Let Beograd Adis Abeba sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Adis Abeba sa jednim presedanjem

Let Beograd Adis Abeba sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Adis Abeba sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Adis Abeba

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Adis Abeba već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Adis Abeba sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Adis Abeba sa jednim presedanjem.

Ukratko o Adis Abebi

Sa lepim vremenom tokom cele godine i prilično stabilnim temperaturama, Etiopija je dobra destinacija za posetu u bilo koje doba godine, a svaka sezona nudi drugu atrakciju. Kišna sezona traje od juna do oktobra. Adis Abeba je glavni grad Etiopije, a mi sve što znamo o toj velikoj pravoslavnoj zemlji jeste da se tamo gladuje… Možda je i tačno, ali ne kao pre…

Etiopija danas predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija u Africi, svakako zemlja koja zavređuje pažnju onih koji od svog putovanja žele nešto više. Merkato je najveća tržnica na otvorenom u Africi i najšarenije mesto u Adis Abebi, koje možete posetiti. Ovde ćete naći krojače, začinske trgovce, trgovce kamilama i razne druge prodavce i njhovu robu, uključujući i divnu etiopsku kafu.

Vašu pažnju će privući i velelepna palata cara Menelika iz 19. veka, današnje sedište Vlade Etiopije. Do Adis Abebe iz Beograda možete stići pomoću nekoliko avio kompanija i sa 1-2 presedanja, u zavisnosti koliko ste novca spremni izdvojiti za Vašu avio kartu.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Adis Abeba
Avio karte Beograd Adis Abeba
Online rezervacija avio karte Beograd Adis Abeba
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Adis Abeba
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Adis Abeba
Jeftine avio karte Beograd Adis Abeba
Plaćanje avio karte Beograd Adis Abeba
Promena avio karte za let Beograd Adis Abeba
Otkaz avio karte Beograd Adis Abeba
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Adis Abeba
Cena avio karte Beograd Adis Abeba
Informacije o letovima Beograd Adis Abeba

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Adis Abeba. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Adis Abeba


Avio Kompanije za Adis Abeba (ADD)
Turkish airlines
Airfrance
Austrian
Emirates
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Adis Abeba (ADD)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Etiopija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji