avio karte
Beograd – Kolombo

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KolomboAvio karte Beograd Kolombo

Rezervacija avio karte Beograd Kolombo

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Kolombo? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Kolombo brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Kolombo

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Kolombo.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Kolombo

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Kolombo, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Kolombo. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Kolombo.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Kolombo

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Kolombo, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Kolombo. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Kolombo

Jeftine avio karte Beograd Kolombo

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Kolombo, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Kolombo koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Kolombo.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Kolombo

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Kolombo :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Kolombo se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Kolombo

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Kolombo, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Kolombo promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Kolombo

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Kolombo kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Kolombo i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Kolombo

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Kolombo, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Kolombo

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Kolombo najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Kolombo.

Cena avio karte Beograd Kolombo koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Kolombo. .

Informacije o letovima Beograd Kolombo

Direktan let Beograd Kolombo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kolombo.

Let Beograd Kolombo sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kolombo sa jednim presedanjem

Let Beograd Kolombo sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kolombo sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Kolombo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kolombo već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Kolombo sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Kolombo sa jednim presedanjem.

Let Beograd Kolombo dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Kolombo sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Kolombo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Kolombo.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kolombo sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Kolombo sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Kolombo

Bandaranaike Intl – CMB, Kolombo, Šri Lanka

Ukratko o Kolombu

Ostrvska država u Indijskom okeanu sa istorijom dugom preko 2500 godina. Ranije je Sri ili Šri Lanka bila poznata pod imenom Cejlon. Glavni i najveći grad je Kolombo. Pre svega, ova zemlja, koju još nazivaju i „suza Indije“ (zbog oblika ostrva i položaja u odnosu na indijski podkontinent), poznata je širom sveta po svojim prašumama, slonovima i plantažama čuvenog Cejlonskog čaja.

Po Vašem dolasku u Kolombo preporučujemo Vam da iznajmite trotočkaš ili taksi i tako istražite grad. Preporučujemo Vam: Narodni muzej, Prirodnjački muzej, Sapumal fondacija i Lajonel Vend centar umetnosti, takođe su odlična mesta za obilazak. Kolombo kao primorski grad, pruža posetiocima brojna mesta za šetanje duž plaža.

Do Kolomba i Sri Lanke iz Beograda možete doći sa nekoliko avio kompanija sa jednim ili dva presedanja. Avio karte će biti povoljnije ako ih kupite znatno pre planiranog putovanja, potom da li se radi o konekciji sa jednim ili dva presedanja, i da li je čekanje na naredne letove kraće ili duže. Uživajte u divnom Cejlonu!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Kolombo
Avio karte Beograd Kolombo
Online rezervacija avio karte Beograd Kolombo
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Kolombo
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Kolombo
Jeftine avio karte Beograd Kolombo
Plaćanje avio karte Beograd Kolombo
Promena avio karte za let Beograd Kolombo
Otkaz avio karte Beograd Kolombo
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Kolombo
Cena avio karte Beograd Kolombo
Informacije o letovima Beograd Kolombo
Trajanje Leta Beograd Kolombo
Aerodrom Beograd
Aerodrom Kolombo

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Kolombo. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Kolombo


Avio Kompanije za Kolombo (CMB)
Qatar
SriLankan Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Kolombo (CMB)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Šri Lanka avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji