avio karte
Beograd – Minhen

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MinhenObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Minhen na vreme

Najniža cena avio karte Beograd Minhen kreće se do 135 €. Avionski saobraćaj ima tu specifičnost da cene avio karata rastu kako se dan leta približava. Ukoliko želite da kupite jeftinu avio kartu iz Beograda za Minhen potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju minimum četiri do pet nedelja pre planiranog putovanja.

Što se ranije odlučite za datum putovanja to je izvesnije da ćete sebi obezbediti upravo najjeftiniju avio kartu. Kupovinom avio karte Beograd Minhen iz promotivne ponude jedan je od načina da lako i brzo pronađete željeni termin i jeftinu avio kartu.

Avio karte Beograd Minhen možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara. Letove Beograd Minhen obavljaju avio kompanije “Airserbia” i “Lufthansa

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Minhenu

Minhen je bavarska prestonica i nekadašnja prestonica dinastije Vitelsbah, najbogatiji je grad najbogatije države Evrope. Grad pun energije i odličnog piva! Do Minhena nekoliko puta dnevno leti i „AirSerbia“ i nemačka nacionalna avio kompanija „Lufthansa“ i veoma često avio karte Beograd Minhen nalaze se na promociji.

avio karte Beograd Minhen

Do Minhena nekoliko puta dnevno leti i „AirSerbia“ i nemačka nacionalna avio kompanija „Lufthansa“ i veoma često avio karte za ovu destinaciju nalaze se na promociji.

U Minhenu morate provesti barem dva cela dana kako bi ste osetili njegov ritam i upoznali njegova znamenita mesta.

Šta videti u Minhenu ?

Kada su u pitanju kulturno-istorijske znamenitosti, nezaobilazno je Minhensko staro gradsko jezgro kojim dominira prelepi trg Marienplatz koji predstavlja „nultu tačku“ i srce Minhena.

Trgom dominiraju zdanja Stare i Nove Gradske kuće Posebno je zanimljiva fasada Nove gradske kuće koje je sagrađena u 19. veku u stilu neo-gotike. Prepoznatljiva je po kitnjastom, 85 metara visokom, tornju na kome se nalazi Glokenšpil, veliki sat koji se, sa svoja 43 zvona, oglašava tri puta dnevno uz jedinstvenu predstavu koju izvode 32 mehaničke marionete.

U starom delu grada sigurno ćete uočiti crkvene tornjeve crkve Fruenkirhe-Bogorodičine crkve. Ova gotska katedrala je i bukvalno “najveći” simbol grada. Naime dva crkvena tornja visoka 99 metara, po gradskoj uredbi, uzeta su za “meru”po kojoj je određena maksimalna visina svih građevina u centru. Shodno ovoj uredbi zabranjena je gradnja svih zgrada viših od Frauenkirhe katedrale.

U neposrednjo blizini trga obiđite nekadašnju kraljevsku palatu vladarske dinastije Vitelsbah – Minhensku rezidenciju. Kolosalan kompleks sastavljen je od tri glavne zgrade i niza pomoćnih koridora, pasarela i dvorske kapele koji zajedno formiraju čak deset unutrašnjih dvorišta. Dekoracija svake do 130 odaja ostavlja bez daha.

Dvorac nimfi – Nimfenburg je nekadašnja glavna letnja rezidencija kralja Ludviga I Vitelsbaha koga je istorija zapamtila kao velikog ljubavnika. Svoje brojne ljubavnice ovekovečio je portretima kojima je ukrasio zidove jedne od najvećih odaja u dvorcu dajući joj ime “Odaja lepotica”.

Upravo u dvorcu Nimfenburgu rođen je Ludvig II Bavarski poznatiji kao “ludi kralj”. Za razliku od svog dede, Ludvig II je bio opsednut dvorcima. Opsesija ga je koštala krune a na kraju i života.

Ukoliko Minhen posećujete u vreme kada se održava festival, on je, takoreći, obavezna stavka u vašem itinereru. Oktoberfest je najveći festival u Evropi a, po mnogima, nakon karnevala u Riu, drugi najveći i najpoznatiji u svetu. Fest traje šest dana a za to vreme istoči se oko 8 miliona litara piva.

Kada su u pitanju pivnice, u Minhenu ih ima na stotine, ali samo jedna je najpoznatija na svetu – Hofbrojhaus. Ostavljamo vam da sami otkrijete zašto. Ovde pored odličnog domaćeg piva možete probati i sjajne delikatese poreklom iz Bavarske.

Spakujte se, obezbedite Vašu avio kartu na vreme, i posetite Mihnen!

Aerodrom Minhen (MUC)

Međunarodni aerodrom u Minhenu je drugi po veličini aerodrom u Nemačkoj, odmah posle aerodroma u Frankfurtu. Od grada Minhena udaljen je 28 km. Aerodrom je dobio ime po Franc Jozef Štrausu, Nemačkom političaru i predsedniku Slobodne države Bavarske, poseduje 2 terminala, takođe u sastavu aerodroma se nalaze 2 aerodroma, dok se još 6 nalazi u blizini.

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom ili autobusom.

Ispred terminala na aerodromu, u delu za odlaske i dolaske, postoji nekoliko stanica taksi udruženja. Vožnja taksijem do centra Minhena traje od 30-60 minuta, u zavisnosti od gužve u saobraćaju.

Od Minhena do aerodroma vode dve linije železnice S-Bahn: S1 i S8. Vozne linije se kreću na svakih 10 minuta.

Aerodrom u Minhenu (Flughafen München) povezan je sa gradom i regionom brojnim gradskim i prigradskim autobuskim linijama. Ima dobru konekciju i sa gradovima izvan Bavarske linijama Flixbus autobusa. Svi autobusi staju preko puta aerodromskog centra, između terminala 1 i 2. Više informacija o javnom prevozu možete pogledati na linku prevoz u minhenu.

avio karte Beograd Minhen aerodrom

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Minhen

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Minhen. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Minhen


Avio Kompanije za Minhen (MUC)
Lufthansa
Air Serbia
Airfrance
Austrian
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Minhen (MUC)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji