avio karte
Avio karte Beograd – Amsterdam

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Avio karte Beograd – AmsterdamObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Amsterdam na vreme!

Najjeftinija cena avio karte Beograd Amsterdam (AMS) iznosi 178 € za povratno putovanje i sa uključenim ručnim prtljagom. Ukoliko želite da obezbedite najpovoljniju tarifu avio karte Beograd Amsterdam ? Uradićete ukoliko besplatno rezervišete istu koristeći formu koja se nalazi iznad ovog teksta. To je potrebno da uradite barem pet nedelja pre planiranog, željenog, putovanja za Amsterdam.

Do Amsterdama iz Beograda možete stići direktnim letom naše, nacionalne avio kompanije „Air Serbia“, ili sa jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola, Istanbulu, Frankfurtu, Cirihu, Minhenu, i sl.

Cena povratne avio karte Beograd Amsterdam je promenljiva, jer je Amsterdam izuzetno tražena destinacija. Potrebno je da znatno unapred potpuno besplatno izvršite rezervaciju Vaše avionske karte, i za to slobodno koristite formu koja se nalazi iznad ovog teksta.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O gradu Amsterdamu (AMS)

Amsterdam je najveći grad Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar. U gradu živi oko milion stanovnika, dok je broj stanovnika metropolske teritorije oko 2,7 miliona. On je i deo velike konurbacije Randstad u kojoj živi čak 7 miliona stanovnika.

Grad, koji njegovi stanovnici ponekad zovu i Mokum (što potiče iz herbrejskog), nalazi se u provinciji Severna Holandija na ušću reke Amstel u zaliv IJ.

avio karte Beograd Amsterdam

Iako je glavni grad Holandije, sedište vlade ne nalazi se u Amsterdamu već u Hagu. Staro jezgro grada, jedno je od najvećih u Evropi, izgrađeno je u 17. veku. Oblik je definisan kružnim vodenim kanalima.

Oblik grada je definisan kružnim vodenim kanalima budući da je Amsterdam (ime: brana/nasip na Amstelu) izgrađen najpre kao malo ribarsko mesto, a u 17. veku kao grad čiju jednu četvrtinu teritorije obuhvata vodena površina.
Tokom tog istog veka — za Nizozemsku zlatnog veka — Amsterdam postaje jedan od finansijskih centara Evrope, prvenstveno zahvaljujući razvijenom bankarstvu i brušenju dijamanata, ali isto tako i zbog odličnih trgovačkih veza koje je imao sa svetom.

Celokupni sistem kanala kroz koje su nekada nizozemski brodovi odlazili put Indonezije, Surinama i drugih bivših nizozemskih kolonija, danas je na listi Uneskove svetske baštine 2010. godine.

U Amsterdam (AMS), avioni sleću na međunarodni aerodrom „Schiphol“ („Šipol“) koji se nalazi oko 15 km jugozapadno od Amsterdama, u okviru gradske opštine Harlemermer. Šatl autobus, i železnička veza, su za svaku preporuku, te ćete veoma brzo i lako stiću u sam centar grada.

Amsterdam je širom sveta poznat po svom noćnom životu, kao „grad greha“, ali je on mnogo više od toga, svakako! Poznat je i kao jedna od najskupljih turističkih destinacija, a potrebno je znati da ukoliko birate hotele za smeštaj u ovom gradu, to nikako ne budu hoteli ispod 3*, pa čak i sa 4*, jer sve drugo postavlja čak pitanje i pristojnosti u vidu čistoće!

Amsterdam je zaista divan, jedinstven, i veoma živ i živopisan grad. Grad kanala, prestonica Nizozemske (pravilan naziv države; ali mi koristimo još uvek Holandija), raskošan,… Grad sa veoma posebnim impulsom. Za svakog po nešto.

Od pijace cveća na kojoj ćete videti do kojeg nivoa seže uspeh ove zemlje u hortikulturi po kojoj je poznata širom sveta, pa do Mršavog mosta, kvarta Crvenih fenjera, spomenika prostitutki, neverovatnih kafea u kojima je zabranjeno pušenje cigara i cigareta, a dozvoljeno pušenje marihuane,…Bezbroj mogućnosti.

Kupovinom avio karte Beograd Amsterdam iz promotivne ponude jedan je od načina da platite najnižu cenu za željenu avio kartu.

Šta videti u Amsterdamu?

Predlažemo da Vaš obilazak ovog grada počne od glavnog gradskog trga Dam na kojem se nalazi divna Kraljevska palata, sedište holandske kraljevske porodice. Na ovom trgu se nalazi i divna Nova crkva „De Nieuewe kerk“, potom Muzej Madam Tiso smešten u raskošnoj palati i Nacionalni monument.
Šetnja divnim gradskim ulicama do Stare crkve, Južne crkve i čuvenog distrikta Crvenih fenjera („Red Light District“).

Možda mnogima skaradno, ali Amsterdamu sasvim svojstveno, te treba i to videti. Izlozi sa damama, „sexy šopovi“,… Nastavak razgledanja uz šetnju kraj Rembrandtove kuće, danas muzeja ovog velikog holandskog majstora, potom odlazak do Rembrandtovog trga gde ćete sasvim sigurno u nekom od lepih kafea poželeti da malo predahnete.

Tokom vašeg boravka u ovom divnom gradu treba posetiti Državni muzej Holandije – Rijksmuseum. Njegovi eksponati obuhvataju slike iz Zlatnog doba Holandije, umetnika kao što su: Rembrant, Vermer, Frans Hals,… Rembrantova “Noćna straža” je glavna atrakcija muzeja.

Svakako, Muzej Hajnekena za ljubitelje piva, krstarenje kanalima i rekom Amstel na kojoj grad leži i po kojoj nosi ime, kuća Ane Frank o kojoj svi već toliko znamo,… Uveče, obavezno morate otići do trga Leidseplein, centra noćnog života grada.

Najznačajnija pozorišta u Amsterdamu su situirana na, ili u okolini ovog trga. Ulični muzikanti i performeri čine Laidseplein pravim mestom za uživanje u šarmu Amsterdama. Predlažemo neko pićence u sjajnom kafeu „Americain“. Dekorisan u stilu Art – Deco ovaj kafe je jedno od najelegantnijih mesta za izlaske u Amsterdamu.

Besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Amsterdam možete uraditi popunjavajući formu iznad ovog teksta. Potrebno je da na vreme obezbedite Vašu najjeftiniju avio kartu za Amsterdam, jer se radi o jednoj od najtraženijih destinacija.

Welkom in Amsterdam! Dobrodošli u Amsterdam!

Aerodrom Amsterdam (AMS)

Međunarodni aerodrom u Amsterdamu nosi ime Shiphol (AMS) je najveći aerodrom na području Holandije i jedan od najvećih aerodroma u Evropi. Udaljen je 15 km od centra grada i saobraćajnom mrežom je odlično povezan sa gradovima u zemlji.

Postoji više načina prevoza od aerodroma do grada i obratno, a neki prevoznih sredstava su: taksi, autobus, voz, rentirani automobil, bicikl.

Možete odabrati redovan taksi, luksuzni Schiphol Business Taxi ili prostran minibus Schiphol Travel Taxi. Mnoge taksi kompanije nude fiksnu cenu za prevoz do Shiphol aerodroma. Taksi uvek zaustavlja se ispred protora za odlaske odnosno ispred prostora za dolaske.
Sve informacije u vezi prevoza taksijem sa i do aerodroma možete pronaći na sledećem linku (taksi aerodrom).

Sa Međunarodnog aerodroma Shiphol regularno saobraćaju vozovi koji povezuju aerodrom sa drugim gradovima Holandije, ali takođe i sa gradovima u inostranstvu. Železnička stanica se nalazi u podzemlju aerodroma, a ulaz na perone smešten je u glavnom prostoru aerodroma blizu šoping centra Schiphol Plaza, kako i u samom centru.

Vozom od aerodroma možete stići do centra Amsterdama kao i do skoro svih gradova Holandije. Direktno sa aerodroma saobraćaju isto vozovi za gradove u Nemačkoj, između ostalog za Ahen, Bon, Dortmund, Dizeldorf, Esen, Frankfurt ili Minhen, takođe i za belgijski Brisel, Antverpen i Gent. Sve informacije u vezi prevoza vozom sa i do aerodroma možete pronaći na sledećem linku (Voz sa aerodroma).

Na aerodromu bus možete dočekati sa Schiphol Plaze. Svakih pola sata putnici imaju na raspolaganju i besplatan bus koji povezuje aerodrom i veće Amsterdamske hotele. Na aerodrom možete stići i autobusom: svakih 15 minuta sa centra Amsterdama saobraća bus Amsterdam Airport Express. Sve informacije u vezi prevoza autobusom sa i do aerodroma možete pronaći na sledećem linku (autobus aerodrom).
avio karte Beograd Amsterdam

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Amsterdam

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd – Amsterdam. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Avio karte Beograd – Amsterdam


Avio Kompanije za Amsterdam (AMS)
Air Serbia
Lufthansa
Airfrance
Austrian
Swiss
Transavia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Amsterdam (AMS)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Holandija


Holandija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji