avio karte
Beograd – Jerevan

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – JerevanAvio karte Beograd Jerevan

Rezervacija avio karte Beograd Jerevan

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Jerevan? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Jerevan brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Jerevan

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Jerevan.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Jerevan

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Jerevan, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Jerevan. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Jerevan.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Jerevan

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Jerevan, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Jerevan. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Jerevan

Jeftine avio karte Beograd Jerevan

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Jerevan, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Jerevan koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Jerevan.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Jerevan

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Jerevan :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Jerevan se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Jerevan

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Jerevan, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Jerevan promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Jerevan

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Jerevan kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Jerevan i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Jerevan

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Jerevan, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Jerevan

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Jerevan najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Jerevan.

Cena avio karte Beograd Jerevan koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Jerevan. .

Informacije o letovima Beograd Jerevan

Direktan let Beograd Jerevan

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jerevan.

Let Beograd Jerevan sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jerevan sa jednim presedanjem

Let Beograd Jerevan sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jerevan sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Jerevan

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jerevan već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Jerevan sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Jerevan sa jednim presedanjem.

Let Beograd Jerevan dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Jerevan sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Jerevan

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jerevan.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jerevan sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jerevan sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Jerevan

Zvartnots Intl – EVN, Jerevan, Armenia

Jerevan ukratko

Jerevan je glavni i najveći grad Jermenije, na reci Hrazdan, na raskrsnici istorijskih puteva i kultura. Do Jerevana iz Beograda možete stići avio letom preko Istanbula, Moskve, Varšave ili Minska. Avio karte Vam preporučujemo da dosta ranije rezervišete kako bi ste obezbedili povoljnu tarifu.

Uz mitove, tradiciju i bogato nasleđe, poslednjih decenija razvio se i moderni Jerevan – poslovni, naučni, univerzitetski i kulturni centar, grad sa više od milion stanovnika. Trg republike je mesto odakle počinje upoznavanje sa gradom, ali i popularni prostor za večernja okupljanja, uz osvetljene muzičke fontane i autentičnu jermensku arhitekturu zgrada koje ga okružuju.

Jerevan je grad muzeja, pa obavezno prvo treba posetiti Matenadaran, muzej fascinantnih drevnih rukopisa, i dalje očuvanih živih boja. Tu su, zatim, Muzej istorije Jermenije, Muzej ruske umetnosti, originalni Muzej Paradžanov posvećen poznatom jermenskom režiseru i slikaru, Megerian muzej tepiha…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Jerevan
Avio karte Beograd Jerevan
Online rezervacija avio karte Beograd Jerevan
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Jerevan
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Jerevan
Jeftine avio karte Beograd Jerevan
Plaćanje avio karte Beograd Jerevan
Promena avio karte za let Beograd Jerevan
Otkaz avio karte Beograd Jerevan
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Jerevan
Cena avio karte Beograd Jerevan
Informacije o letovima Beograd Jerevan
Trajanje Leta Beograd Jerevan
Aerodrom Beograd
Aerodrom Jerevan

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Jerevan. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Jerevan


Avio Kompanije za Jerevan (EVN)
Lot
Tarom

Ostale ponude avio karata


Magazin - Jerevan (EVN)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Armenija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji