avio karte
Beograd – Melburn

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MelburnAvio karte Beograd Melburn

Rezervacija avio karte Beograd Melburn

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Melburn? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Melburn brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Melburn

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Melburn.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Melburn

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Melburn, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Melburn. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Melburn.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Melburn

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Melburn, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Melburn. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Melburn

Jeftine avio karte Beograd Melburn

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Melburn, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Melburn koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Melburn.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Melburn

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Melburn :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Melburn se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Melburn

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Melburn, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Melburn promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Melburn

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Melburn kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Melburn i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Melburn

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Melburn, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Melburn

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Melburn najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Melburn.

Cena avio karte Beograd Melburn koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Melburn. .

Informacije o letovima Beograd Melburn

Direktan let Beograd Melburn

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Melburn.

Let Beograd Melburn sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Melburn sa jednim presedanjem

Let Beograd Melburn sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Melburn sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Melburn

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Melburn već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Melburn sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Melburn sa jednim presedanjem.

Let Beograd Melburn dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Melburn sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Melburn

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Melburn.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Melburn sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Melburn sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Melburn

Melbourne Airport – MEL, Melburn, Australia

Ukratko o Melburnu

Prelepi Melburn u prelepoj australijskoj saveznoj državi Viktorija. Do Melburna iz Beograda postoji nekoliko avio veza, a možda je najbolja ona sa jednim presedanjem u Dubaiju ili Dohi. Ukoliko izaberete avio kartu koja podrazumeva više presedanja i duže čekanje na aerodromima, možete uštedeti značajne sume novca, i takođe je važno da Vašu avio kartu za Melburn obezbedite znatno pre planiranog putovanja.

U ovom divnom gradu u Australiji, prestonici sporta, umetnosti i ukusne hrane, turista jedino može da uživa i poželi da se vrati opet. Od 2011. godine pa do danas, svake godine se upravo Melburn proglašava najboljim gradom na svetu za život. Market kraljice Viktorije (Queen Victoria Markets) je najveća pijaca pod otvorenim nebom Južne hemisfere.

Ovaj market postoji čitav jedan vek i drži se za srce i dušu Melburna. Potom posetite obavezno divnu Botaničku baštu, trg Federacije sa živopisnim kafeima i restoranima, Nacionalni galeriju i čuveni luna-park.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Melburn
Avio karte Beograd Melburn
Online rezervacija avio karte Beograd Melburn
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Melburn
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Melburn
Jeftine avio karte Beograd Melburn
Plaćanje avio karte Beograd Melburn
Promena avio karte za let Beograd Melburn
Otkaz avio karte Beograd Melburn
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Melburn
Cena avio karte Beograd Melburn
Informacije o letovima Beograd Melburn
Trajanje Leta Beograd Melburn
Aerodrom Beograd
Aerodrom Melburn

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Melburn. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Melburn


Avio Kompanije za Melburn (MEL)
Emirates
Qatar
Etihad

Ostale ponude avio karata


Magazin - Melburn (MEL)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Australija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji