avio karte
Beograd – Sidnej

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – SidnejAvio karte Beograd Sidnej

Rezervacija avio karte Beograd Sidnej

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Sidnej? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Sidnej brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Sidnej

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Sidnej.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Sidnej

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Sidnej, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Sidnej. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Sidnej.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Sidnej

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Sidnej, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Sidnej. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Sidnej

Jeftine avio karte Beograd Sidnej

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Sidnej, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Sidnej koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Sidnej.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Sidnej

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Sidnej :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Sidnej se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Sidnej

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Sidnej, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Sidnej promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Sidnej

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Sidnej kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Sidnej i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Sidnej

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Sidnej, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Sidnej

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Sidnej najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Sidnej.

Cena avio karte Beograd Sidnej koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Sidnej. .

Informacije o letovima Beograd Sidnej

Direktan let Beograd Sidnej

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Sidnej.

Let Beograd Sidnej sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Sidnej sa jednim presedanjem

Let Beograd Sidnej sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Sidnej sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Sidnej

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Sidnej već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Sidnej sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Sidnej sa jednim presedanjem.

Let Beograd Sidnej dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Sidnej sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Sidnej

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Sidnej.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Sidnej sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Sidnej sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Sidnej

Kingsford Smith – SYD, Sidnej, Australia

Ukratko o Sidneju

Sidnej je glavni grad države Novi Južni Vels i najprepoznatljiviji grad u Australiji. Svakako, mnogima koji kreću u istraživanje Australije, Sidnej je polazišna tačka. A do Sidneja iz Beograda možete doći sa nekoliko avio kompanija i sa jednim ili dva presedanja, u zavisnosti koliko ste novca za avio kartu spremni dati. Ukoliko želite najbolje konekcije sa najmanje mogućeg čekanja na aerodromima, Vaša avio karta će biti skuplja.

Po dolasku u Sidnej, ovaj grad će Vas potpuno očarati. Svakako, prva stvar koju očekujete da vidite u ovom divnom gradu je njegova čuvena Opera, možda i najreprezentativniji arhitektonski objekat te vrste u svetu. Sidnej nudi dosta toga interesantnog za videti, a mi Vam preporučujemo „Bondi Beach“ – sinonim ovog grada, „The Rocks“ – jedan od najstarijih delova grada sa čuvenom „Rocks“ tržnicom, Sidnejski lučki most – još jedan od simbola grada, Kraljevska botanička bašta sa čuvenom klupom gospođe Makvari – vidikovac…

Grad će Vas opčiniti i poželećete da duže u njemu boravite! Iz Sidneja, lokalnim avio linijama koje su izuzetno frekventne možete lutati Australijom i otkrivati je… Pert na istočnoj obali, Kanbera, Adelaida, Kvinslend, Melburn, Brizbejn, Veliki koralni greben, Tasmanija, Ajers Rok – crvena stena…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Sidnej
Avio karte Beograd Sidnej
Online rezervacija avio karte Beograd Sidnej
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Sidnej
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Sidnej
Jeftine avio karte Beograd Sidnej
Plaćanje avio karte Beograd Sidnej
Promena avio karte za let Beograd Sidnej
Otkaz avio karte Beograd Sidnej
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Sidnej
Cena avio karte Beograd Sidnej
Informacije o letovima Beograd Sidnej
Trajanje Leta Beograd Sidnej
Aerodrom Beograd
Aerodrom Sidnej

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Sidnej. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Sidnej


Avio Kompanije za Sidnej (SYD)
Emirates
Qatar
Etihad

Ostale ponude avio karata


Magazin - Sidnej (SYD)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Australija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji