avio karte
Beograd – Fidži

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – FidžiAvio karte Beograd Fidži

Rezervacija avio karte Beograd Fidži

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Fidži? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Fidži brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Fidži

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Fidži.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Fidži

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Fidži, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Fidži. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Fidži.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Fidži

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Fidži, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Fidži. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Fidži

Jeftine avio karte Beograd Fidži

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Fidži, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Fidži koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Fidži.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Fidži

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Fidži :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Fidži se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Fidži

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Fidži, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Fidži promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Fidži

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Fidži kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Fidži i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Fidži

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Fidži, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Fidži

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Fidži najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Fidži.

Cena avio karte Beograd Fidži koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Fidži. .

Informacije o letovima Beograd Fidži

Direktan let Beograd Fidži

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Fidži.

Let Beograd Fidži sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Fidži sa jednim presedanjem

Let Beograd Fidži sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Fidži sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Fidži

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Fidži već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Fidži sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Fidži sa jednim presedanjem.

Let Beograd Fidži dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Fidži sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Fidži

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Fidži.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Fidži sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Fidži sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Fidži

Nadi Intl – NAN, Fidži, Fidži

Fidži ukratko

Raj u južnom Pacifiku – Tihom okeanu. Pripada oblasti Okeanije i predstavlja sinonim luksuza i neobičnosti. Glavni grad je Suva sa magičnim ambijentima. Svakako destinacija koja kod nas apsolutno nije poznata, a već dovoljno poznata celom svetu! Iz Beograda do Suve na Fidžiju možete stići sa nekoliko avio kompanija i sa nekoliko presedanja.

Cena avio karte nije mala, ali za one koji žele savršenu avanturu, to je dovoljan razlog da se ovakvo jedno putovanje dobro isplanira i dosta unapred kupe avio karte. Najpovoljnije tarife možete obezbediti ako ste spremni na 2-3 presedanja i na dosta čekanja na aerodromima. A kada stignete na Fidži, dobro se pripremite kako bi ste maksimalno iskoristili vreme Vašeg boravka na ovom ostrvu. Ima dosta toga za videti.

Koralna obala – put vodi kroz spektakularne predele, koji karakterišu sela ostrva Fidži, polja šećerne trske, koralne lagune i plaže. Put je dug oko 80km, i vodi do prestonice Fidžija Suva. Mamanuka ostrva i ostrva zaliva Nadi, nude turistima neka od najlepših mesta na Fidžiju. Ovde se nalazi čitav niz različitih letovališta. Kod gradića Nadi nalazi se međunarodni aerodrom Fidžija na koji sleću svi turisti koji su se uputili ka ovom raju.

Šarena pijaca, nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od aerodroma, a na štandovima možete naći domaće suvenire i upoznati se sa lokalnom kulturom. Nadi je takođe polazna tačka za Mamanuka ostrva. Denarau ostrvo je jedno od najboljih odmarališta u zemlji i veoma popularna destinacija za odmor. Uživajte na Fidžiju i javite nam kako ste se proveli!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Fidži
Avio karte Beograd Fidži
Online rezervacija avio karte Beograd Fidži
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Fidži
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Fidži
Jeftine avio karte Beograd Fidži
Plaćanje avio karte Beograd Fidži
Promena avio karte za let Beograd Fidži
Otkaz avio karte Beograd Fidži
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Fidži
Cena avio karte Beograd Fidži
Informacije o letovima Beograd Fidži
Trajanje Leta Beograd Fidži
Aerodrom Beograd
Aerodrom Fidži

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Fidži. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Fidži


Avio Kompanije za Fidži (NAN)
Qatar

Ostale ponude avio karata


Magazin - Fidži (NAN)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Fidži avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji