avio karte
Beograd – Tahiti

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – TahitiAvio karte Beograd Tahiti

Rezervacija avio karte Beograd Tahiti

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Tahiti? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Tahiti brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Tahiti

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Tahiti.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Tahiti

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Tahiti, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Tahiti. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Tahiti.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Tahiti

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Tahiti, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Tahiti. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Tahiti

Jeftine avio karte Beograd Tahiti

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Tahiti, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Tahiti koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Tahiti.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Tahiti

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Tahiti :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Tahiti se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Tahiti

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Tahiti, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Tahiti promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Tahiti

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Tahiti kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Tahiti i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Tahiti

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Tahiti, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Tahiti

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Tahiti najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Tahiti.

Cena avio karte Beograd Tahiti koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Tahiti. .

Informacije o letovima Beograd Tahiti

Direktan let Beograd Tahiti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tahiti.

Let Beograd Tahiti sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tahiti sa jednim presedanjem

Let Beograd Tahiti sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tahiti sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Tahiti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tahiti već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Tahiti sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Tahiti sa jednim presedanjem.

Let Beograd Tahiti dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Tahiti sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Tahiti

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Tahiti.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tahiti sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Tahiti sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Tahiti

Faaa – PPT, Tahiti, French Polynesia

Ukratko o Tahitiju

Ako na zemlji postoji Raj, onda je to sasvim sigurno Tahiti, sinonim luksuza i nestvarnih plaža. Tahiti je najveće ostrvo Francuske Polinezije, koju čini veći broj manjih ostrva, atola i arhipelaga, u južnom Tihom okeanu. Glavni i najveći grad Tahitija je Papete kraj kojeg se nalazi i međunarodni aerodrom na koji sleću svi oni koji su se uputili ka Tahitiju.

Suvi zimski period, od maja do oktobra, najbolje je vreme za posetu. Upravo tada je sezona na Tahitiju, i upravo u tom periodu su i najskuplje avio karte kao i hotelski smeštaj na ovom rajskom ostrvu. Do Tahitija iz Beograda stižete sa nekoliko avio kompanija i sa nekoliko presedanja. Samo 30 minuta vožnje trajektom od glavnog grada Papete, nalazi se ostrvo Murea.

Ovde postoji širok spektar povoljnog smeštaja, više nego na Bora Bora, koje je pored Tahitija najpoznatije ostrvo Francuske Polinezije. Dok ste na Tahitiju, ili na Bora Bora, lovite bisere, ronite oko koralnih grebena, ispijajte koktele ispod palmi, upijajte nestvarnu tirkiznu boju okeana, i sanjajte… Sanjajte…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Tahiti
Avio karte Beograd Tahiti
Online rezervacija avio karte Beograd Tahiti
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Tahiti
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Tahiti
Jeftine avio karte Beograd Tahiti
Plaćanje avio karte Beograd Tahiti
Promena avio karte za let Beograd Tahiti
Otkaz avio karte Beograd Tahiti
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Tahiti
Cena avio karte Beograd Tahiti
Informacije o letovima Beograd Tahiti
Trajanje Leta Beograd Tahiti
Aerodrom Beograd
Aerodrom Tahiti

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Tahiti. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Tahiti


Avio Kompanije za Tahiti (PPT)
Aeroflot
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Tahiti (PPT)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Francuska Polinezija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji