avio karte
Beograd – Male

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MaleMale ukratko

Male se nalazi na južnom rubu severnog atola Male ( Kaafu Atoll ) i glavni grad je na Maldivima u Indijskom okeanu. Jedan je od najgušće naseljenih gradova na svetu pored koga je Međunarodni aerodrom na Maldivima.

Male je idealan za posetu na kraći period, ako želite da upoznate I razumete život I kulturu ovog ostrva. Ovde su smeštene glavne I najznačajnije znamenitosti Maldiva kao što su: Stingrai point, Veštačka plaža, najveća džamija na Maldivima, Spomenik pobede, Muški trg, Muzej, Riblja pijaca, Suvenirska ulica I druge.
Ulice su izuzetno male I prilično prometne, tako da možete očekivati velike gužve u špicu.

Male su takođe idealno mesto sa koga je najbolje uzeti trajekte I glisere za odlazak na druga ostrva, gde će te pronaći upravo ono što ste želeli za Vaš odmor iz snova.

Let Beograd Male
Male, Maldivi port Asad / Photo by Asad Photo Maldives from Pexels

Kada je najbolje vreme da se poseti Male ?

Najbolje vreme za posetu Malea je od novembra do aprila kada je uglavnom sušna sezona, bez mnogo padavina, mada ni tu nema pravila.

Ovaj period je ujedno i najtraženiji kada je u pitanju turistička sezona za odlazak na Maldive. Temperatura vazduha je tokom cele godine oko 30 stepeni.

Sa druge strane cene su mnogo više tokom ove sezone tako da ako se odlučite tada za putovanje, rezervišite na vreme smeštaj i avio karte Beograd Male.

Jeftine avio karte Beograd Male

Jeftine avio karte Beograd Male možete dobiti van sezone, odnosno od maja do oktobra.

Jeftina avio karta Beograd Male, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Male.

Kada da kupim karte Beograd Male ?

Avio karte Beograd Male, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 2 meseca pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme sezone od novembra do aprila ili periodu velikih događaja i praznika, preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, i let za Male, odnosno avio karte Beograd Male rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Avio karte Beograd Male
pogled na Male, Maldivi iz vazduha / Image by Jonny Belvedere from Pixabay

Promotivna cena avio karte Beograd Male

Tokom promotivnog perioda  avio karta Beograd Male kreće se oko 465 evra sa uključenim prtljagom do 25 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Male.

Cena avio karte Beograd Male

Redovna cena avio karte Beograd Male kreće se od 499 evra. U tu cenu uključen je prtljag do 25 kg. Ukoliko u cenu nije uračunat prtljag koji se čekira, potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Male.

Avio karta Beograd Male u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Male u jednom pravcu je sa avio kompanijom Qatar Airways i kreće se od 397  eura. U cenu je uključen prtljag, do 25 kg. Ovaj let za Male je sa jednim presedanjem u Dohi.

Povratna avio karta Beograd Male cena

Cena povratne avio karte Beograd Male najpovoljnija je preko kompanije Qatar Airways i iznosi 499 eura. U cenu je uključen prtljag do 25 kg. Ovaj let za Male je sa jednim presedanjem u Dohi.

Avio karta Beograd Male
Male, ulica, Maldivi / Image by pasja1000 from Pixabay

Kako da rezervišem avio karte Beograd Male ?

Vaše avio karte Beograd Male možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Male

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Male. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Male

Ukoliko želite da napravie telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Male slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Male

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Male: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Male, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Let za Male
Maldivi atoli, Image by David Mark from Pixabay

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Male ?

Online rezervacija za let Beograd Male je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Male.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Male ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Male primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Male ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Male biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Male ?

Vaša avio karta Beograd Male može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Male promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Male?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Male. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Male?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Male, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Beograd Male, Maldivi podvodni svet
Male Maldivi, sjajan podvodni svet / Image by Marcello Rabozzi from Pixabay

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Male ?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Male uključen prtljag maksimalne težine do 25 ili 30 kg u zavisnosti od kompanije koja obavlja let.
Uz doplatu postoji opcija kupovine prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Male.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Da li postoji direktan let Beograd Male ?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Male već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Avio karte Beograd Male mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane  i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Male ?

Letovi za Male obavljaju se preko sledećih avio kompanija: Emirates,  Qatar Airways, Fly Dubai, Turkish Airlines, Air Serbia, KLM, Air France i druge.

Koliko traje let Beograd Male ?

Let Beograd Male traje oko 12 sati i 35 minuta sa jednim presedanjem. Avio karte Beograd Male, odnosno letovi za Male sa dva ili tri presedanja traju od  15 sati u zavisnosti od avio kompanije.

U nastavku su prikazani letovi za Male iz Beograda i njihovo trajanje u zavisnosti od avio kompanije koja obavlja let sa jednim presedanjem:

Let Beograd Male sa jednim presedanjem

Trajanje leta:  12h 35m+ / avio kompanija: Air Serbia, Aeroflot/ presedanje Moskva
Trajanje leta:  12h 45m+ / avio kompanija: Turkish Airlines/ presedanje Istanbul
Trajanje leta:  13h 10m+ / avio kompanija: Qatar Airways/ presedanje Doha
Trajanje leta:  14h 00m+ / avio kompanija:  Aeroflot/ presedanje Moskva
Trajanje leta:  14h 20m+ / avio kompanija: FlyDubai/ presedanje Dubai
Trajanje leta:  16h 00m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Frankfurt

Let Beograd Male sa dva presedanja

Trajanje leta:  14h 55m+ / avio kompanija: Lufthansa, Austrian / presedanje Beč, Frankfurt
Trajanje leta:  15h 05m+ / avio kompanija: Air Serbia, Emirates / presedanje Istanbul, Dubai
Trajanje leta:  15h 05m+ / avio kompanija: SWISS, Lufthansa / presedanje Cirih, Frankfurt
Trajanje leta:  15h 20m+ / avio kompanija: Lufthansa, Emirates / presedanje Minhen, Dubai
Trajanje leta:  15h 25m+ / avio kompanija: Air Serbia, Etihad / presedanje Atina, Abu Dabi

Letovi za Male  iz okruženja

Letovi za Male iz Zagreba

Letovi za Male iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 380 eura, sa kompanijom FlyDubai, sa uključenim ručnim prtljagom do 8 kg.

Cena povratne avio karte za Male iz Zagreba kreće se od 505 eura sa kompanijom Turkish Airlines sa jednim presedanjem u Istanbulu. U cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Male iz Sarajeva

Let za Male iz Sarajeva kreće se od 282 eura preko avio kompanije FlyDubai i sa uključenim ručnim ptrljagom do 8 kg.

Cena povratnog leta za Male iz Sarajeva kreće se od 599 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines , sa uključenim prtljagom do 30 kg.

Letovi za Male iz Podgorice

Cena povratne avio karte Podgorica Male kreće se od 708 eura, preko kompanije Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Cena avio karte u jednom smeru je po ceni od 412 eura kao i povratna sa Air Serbiom i Qatar Airways, sa prtljagom i dva presedanja.

Letovi za Male iz Skoplja

Cena avio karte Skoplje Male u jednom pravu kreće od 521 euro preko kompanije Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 40 kg.
Cena povratne avio karte  Skoplje Male preko istog prevoznika i prtljagom kreće se od 659 eura.

Letovi za Male iz Budimpešte

Let u jednom pravcu iz Budimpešte za Male kreće se od 363 eura sa kompanijom Qatar Airways.  Let je sa jednim presedanjem u Dohi, a u cenu je uključen prtljag do 25 kg.
Cena povratnog leta je od 508 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines i uključenim prtljagom do 30 kg.

Letovi za Male iz Sofije

Let za Denpasar iz Sofije u jednom smeru se kreće od 262 evra.  Let je sa jednim presedanjem u Dohi preko kompanije Qatar Airways, a u cenu je uključen prtljag do 25 kg.  Cena povratne avio karte kreće se od 473 eura, sa istom avio kompanijom.

Aerodromski transfer za let Beograd Male

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Male imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Male opšte informacije

Valuta: Maldivska rufija – MVR
Vremenska zona: GTM +5 (kod nas je GTM+1)
Struja: 240 V–50 Hz
Utičnica za struju: TIP D i TIP G (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +960
Populacija: oko 150.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 5 km
Metro sa aerodroma: Ne
Voz sa aerodroma: Ne
Shuttle Bus: Da
Direktan let: Ne

Male

U nastavku za sve one koji su se odlučili za putovanje na Maldive, Male, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom sjajnom gradu.

Male 5 najboljih turističkih atrakcija

 1. Hukuru Miskiiy –  najstarija džamija Maldiva, neverovatnog dizajna sa prelepim rezbarijama. Za više informacija posetite link visitmaldives.com/en/places/hukuru-miskiiy
 2. Grand Friday Mosque – najveća džamija Maldiva, arhitektonsko remek delo iz 1956 godine, sa grobnicama kraljevskih porodica. Za više informacija posetite link lonelyplanet.com/maldives/male/attractions/grand-friday-mosque/
 3. Artificial beach- veštačka plaža u Maleu napravljena usled nedostatka plaže u Maleu, popularna kako za kupanje tako i za brojne aktivnosti poput sportova na vodi i raznih manifestacija. Za više informacija posetite link pickyourtrail.com/blog/artificial-beach-of-male/
 4. Sultan Park And National Museum – Nacionalni muzej u Sultan parku, deo Sultanove palate koji sadrži impresivnu kulturno istorijsku kolekciju.  Za više informacija posetite link explorow.com/places/sultan_park__national_museum/
 5. Male Fish market – je riblja pijaca koja je veoma popularna kod turista gde možete osim velikog izbora ribarnica, uživati i u dobroj prijateljskoj atmosferi. Za više informacija posetite link lonelyplanet.com/maldives/male/attractions/fish-market/

Maldivi 5 najboljih mesta za izlazak

 1. Subsix – se nalazi u privatnom odmaralištu I ostrvu Per Aquum Niyamaje I jedan od najboljih podvodnih noćnih klubova na svetu. Uživajte u plavom ambijentu  20 m  ispod okeana. Klub sa uslugom svetske klase po veoma prihvatljivim cenama, hrane I pića uz muzičke hitove. Lokacija Huluwalu, Dhaalu Atoll. Za više informacija posetite link niyama.com/en/dining/subsix
 2. Kurumba – luksuzno odmaralište na ostrvu Vihamanaafushi, nudi sjajan provod uz noviji I retro ritam odličnih DJ-eva. Ovde možete uživati u tradicionalnom maldivskom plesu I muzici uz vrhunske koktele, I danju I noću. Lokacija Vihamanaafushi, North Male Atoll. Za više informacija posetite link kurumba.com/
 3. Babuna Bar – odmaralište Kuredo nudi niz odličnih barova, ali jedan od najpopularnijih ovde je Babuna bar koji nudi opuštenu I divlju atmosferu, razne animacije, večeri u belom, I nastupe sjajnih muzičkih bendova. Lokacija Kuredu Island Resort & Spa, Maldives. Za više informacija posetite link kuredu.com/
 4. Club Med Kani – u ovom odmaralištu postoji 3 bara koji se nalaze na plaži: The Sunset, The Iru i The Manta Ekclusive Collection Bar. Ovde možete probati sjajnu hranu I piće uz veličanstveni pogled na ocean. U baru Iru se često uveče održavaju razni događaji I predstave za zabavu gostiju. Lokacija: Kaafu Atoll, North Central Province. Za više informacija posetite link perfectwavetravel.com/surf-trips/maldives/club-med-kani/
 5. Karaoke room Aaaveee – za ljubitelje pevanja idealan provod bi bio u odmaralištu Aaaveee Nature’s Paradise. Ovde dolazi mnogo ljudi koji žele da učestvuju u karaokama. Takođe možete poručiti hranu I piće. Lokacija: Aaavee Nature’s Paradise, Dhoores Island, Dhaalu Atoll. Za više informacija posetite link maldives.com/aaaveee-natures-paradise-maldives/

Maldivi 5 najboljih restorana

 1. Paradise Island Resort – ako želite da se ohladite i odmorite od sunca, predveče obiđite odmaralište na ostrvu Paradise. Ovde možete naći apsolutno sve. Veliki izbor japanskih, italijanskih i morskih plodova, a la carte, švedski sto, možete da birate. U Athiri Baru koji je ovde glavni možete poručiti raznovrsna pića i koktele uživajući u opuštenoj muzici. Za više informacija posetite link paradiseislandmaldives.net/dining
 2. Reethi restaurant – ovaj restoran će Vam ponuditi osim doručka, čitav niz raznovrsnih jela. Najbolje da ga posetite uveče jer tad počinje pravi spektakl hrane. Ovde možete probati prefinjenu francusku hranu, neodoljive azijske ukuse, kineske specijalitete, indijske, tajlandske, maldivske i tipičnu italijansku kuhinju, apsolutno sve. Za više informacija posetite link  oneandonlyresorts.com/reethi-rah/dining/reethi
 3. Ithaa Undersea Restaurant – nalazi se u delu odmarališta Conrad Hilton Rangali Island ( atol Južni Ari ) i ovde će te doživeti jedinstveno iskustvo moderne evropske kuhinhje 5 metara ispod nivoa mora. Ovaj vrhunski restoran nudi jela od luksuznih delikatesa i pogled na koralne bašte a možete videti i ajkulu. Za više informacija posetite link conradmaldives.com/dine/ithaa-undersea-restaurant/
 4. The Sea House – se nalazi na prvom spratu trajektnog terminala i  nudi neverovatan pogled na luku Malea, na predivni Indijski okean i lagune oko grada, ili spektakularan zalazak sunca. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane južne Azije, i ima vrlo pristupačne cene. Takođe ovde možete probati tradicionalni maldivski obrok. Za više informacija posetite link seahousemaldives.com/
 5. Symphony – je najstarija grupa restorana u srcu Malea koja služi indijsku, indonežansku i kinesku kuhinju i veoma je popularan kod lokalnog stanovništva, koji obožavaju ovo mesto. Za više informacija posetite link facebook.com/symphonymv

Maldivi hotelski smeštaj

Bilo da želite da boravite na nekom od nenaseljenih ostrva Maldiva,  ili pak želite da upoznate bolje kulturu i običaje maldivljana, i uputite se na ostrvo gde ima lokalnog stanovništva, izbor hotela je svakako šarenolik. Od skromnijih do najluksuznijih, svako ostrvce sadrži po jedan veliki hotelski kompleks – odmaralište.

Preporučujemo Vam da se opredelite za neki od hotela iz naše ponude sa 3* ili 4* sa all inclusive uslugom kao što su:

Hotel Kaani Grand Sea View 4*

Hotel Triton beach & Spa 3*

Za više informacija i ponuda hotela, kao i individualnih  aranžmana za Maldive, možete pogledati zvaničnu stranicu Fantast- Maldivi – leto

Aerodrom Male ( MLE )

Velana International airport je međunarodni aerodom Maldiva i nalazi se u glavnom gradu Maldiva, Maleu na oko 5 km od grada.
Ovaj aerodrom je poznat i pod nazivom Ibrahim Nasir International airport.

Obzirom da je ovaj aerodrom važno turističko čvorište izuzetno je dobro povezan sa aerodromima iz celog sveta i gotovo svi koji lete za Maldive, sleteće upravo ovde.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Male ( MLE ) pogledajte link : Male aerodrom dolasci i odlasci 

Dolazak i odlazak sa aerodroma Male ( MLE )

Velana International airport, Adresa: Airport Main Rd, 22000, Maldives

Aerodrom Male ( MLE ) – Trajekt

Glavna vrsta transporta na Maldivima su javni trajekti, gliseri i hidroavioni. Javni trajekti spadaju u  najpovoljnija prevozna sredstva za prevoz  između ostrva. Postoje manji i veći trajekti u zavisnosti od daljine ostrva na koje putujete.

Ovi brodovi ne saobraćaju petkom, ali zato su dostupni gliseri ( javni ili privatni ) koje uzimajte samo ako morate, pošto su prilično skupi. Transport hidroavionom je odlično ali i najskuplje iskustvo, jer do nekih najudaljenijih ostrva ovo je jedini vid transporta.

Polazni terminal svih trajektnih brodova je Villingili Ferry Terminal u gradu Male.

Više informacija o javnom transportu cenama i rasporedu vožnje pogledajte link atolltransfer.com/malecitypublictransfershuttle

Aerodrom Male MLE – Rent-A-Car

Na aerodromu Male MLE na dolaznim terminalima postoji nekoliko rent-a-car agencija. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije automobila unapred na sajtu aerodroma.

Na ovom linku možete pogledati neke od ponuda rent-a-car kuće prisutne na aerodromu, kao i opcije za pretragu i bukiranje vozila: maplandia.com/maldives/airports/male-airport/car-rental/

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Male
Male ukratko
Kada je najbolje vreme da se poseti Male ?
Jeftine avio karte Beograd Male
Kada da kupim karte Beograd Male ?
Promotivna cena avio karte Beograd Male
Cena avio karte Beograd Male
Avio karta Beograd Male u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Male cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Male ?
Online rezervacija avio karte Beograd Male
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Male
Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Male
Da li postoji direktan let Beograd Male ?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Male ?
Koliko traje let Beograd Male ?
Letovi za Male  iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Male
Male opšte informacije
Male
Maldivi hotelski smeštaj
Aerodrom Male ( MLE )
Dolazak i odlazak sa aerodroma Male ( MLE )

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Male. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Male


Avio Kompanije za Male (MLE)
Qatar
Turkish airlines
Flydubai

Ostale ponude avio karata


Magazin - Male (MLE)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Maldivi avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji