avio karte
Beograd – Buenos Aires

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Buenos AiresAvio karte Beograd Buenos Aires

Rezervacija avio karte Beograd Buenos Aires

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Buenos Aires? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Buenos Aires brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Buenos Aires

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Buenos Aires.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Buenos Aires

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Buenos Aires, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Buenos Aires. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Buenos Aires.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Buenos Aires

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Buenos Aires, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Buenos Aires. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Buenos Aires

Jeftine avio karte Beograd Buenos Aires

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Buenos Aires, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Buenos Aires koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Buenos Aires.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Buenos Aires

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Buenos Aires :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Buenos Aires se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Buenos Aires

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Buenos Aires, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Buenos Aires promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Buenos Aires

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Buenos Aires kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Buenos Aires i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Buenos Aires

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Buenos Aires, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Buenos Aires

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Buenos Aires najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Buenos Aires.

Cena avio karte Beograd Buenos Aires koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Buenos Aires. .

Informacije o letovima Beograd Buenos Aires

Direktan let Beograd Buenos Aires

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Buenos Aires.

Let Beograd Buenos Aires sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Buenos Aires sa jednim presedanjem

Let Beograd Buenos Aires sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Buenos Aires sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Buenos Aires

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Buenos Aires već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Buenos Aires sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Buenos Aires sa jednim presedanjem.

Let Beograd Buenos Aires dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Buenos Aires sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Buenos Aires

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Buenos Aires.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Buenos Aires sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Buenos Aires sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Buenos Aires

Pistarini – EZE, Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires ukratko

Grad strasti, grad tanga, fascinantna prestonica fascinantne Argentine! Takav je Buenos Aires! Do Buenos Airesa iz Beograda se stiže preko jedne od evropskih metropola, najčešće preko Pariza, ali ima i letova preko Madrida, Rima ili Frankfurta, pa čak i iz Istanbula.

Avio karte se mogu nabaviti po povoljnijim cenama samo ukoliko se znatno ranije pre planiranog putovanja rezervišu. Ovaj grad je mešavina kolonijalne, evropske arhitekture, gurmanske kuhinje okarakterisana čuvenim biftecima i pomahnitali noćnim životom. Genijalna destinacija za Vaš sjajan provod i maksimalno uživanje!

La Boca je stara lučka četvrt poznata po šarenim kućama i pešačkoj ulici Caminito, koja privlači turiste svojim uličnim plesačima tanga i prodavačima suvenira. Tu je još mnoštvo zmanitosti koje će Vas preokupirati u ovom gradu. A već kada ste prevalili nekoliko hiljada milja, iz Buenos Airesa možete obići i unutrašnjost Argentine, ili čak Patagoniju. Svakako ćete uživati!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Buenos Aires
Avio karte Beograd Buenos Aires
Online rezervacija avio karte Beograd Buenos Aires
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Buenos Aires
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Buenos Aires
Jeftine avio karte Beograd Buenos Aires
Plaćanje avio karte Beograd Buenos Aires
Promena avio karte za let Beograd Buenos Aires
Otkaz avio karte Beograd Buenos Aires
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Buenos Aires
Cena avio karte Beograd Buenos Aires
Informacije o letovima Beograd Buenos Aires
Trajanje Leta Beograd Buenos Aires
Aerodrom Beograd
Aerodrom Buenos Aires

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Buenos Aires. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Buenos Aires


Avio Kompanije za Buenos Aires (EZE)
Alitalia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Buenos Aires (EZE)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Argentina avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji