avio karte
Beograd – Lima

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – LimaAvio karte Beograd Lima

Rezervacija avio karte Beograd Lima

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Lima? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Lima brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Lima

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Lima.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Lima

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Lima, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Lima. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Lima.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Lima

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Lima, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Lima. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Lima

Jeftine avio karte Beograd Lima

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Lima, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Lima koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Lima.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Lima

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Lima :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Lima se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Lima

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Lima, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Lima promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Lima

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Lima kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Lima i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Lima

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Lima, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Lima

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Lima najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Lima.

Cena avio karte Beograd Lima koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Lima. .

Informacije o letovima Beograd Lima

Direktan let Beograd Lima

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Lima.

Let Beograd Lima sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Lima sa jednim presedanjem

Let Beograd Lima sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Lima sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Lima

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Lima već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Lima sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Lima sa jednim presedanjem.

Let Beograd Lima dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Lima sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Lima

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Lima.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Lima sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Lima sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Lima

J Chavez Intl – LIM, Lima, Peru

Ukratko o Limi

Živopisna prestonica Perua, Lima, grad sa oko 9 miliona stanovnika! Iz Beograda do Lime su najbolje konekcije preko Pariza, Frankfurta ili Rima. Avio karte možete povoljnije kupiti samo ukoliko znatno pre planiranog putovanja izvršite kupovinu istih.

Trg Major ili trg de Armas je odlična polazna tačka za istraživanje Lime i njenog istorijskog centra. Na ovom trgu se nalazi palata Vlade ispred koje svakog dana u 12.45h možete videti smenu straže. Trgom svakako dominira Katedrala, a suprotno od Katedrale je Municiplidad de Lima ili skupština grada. Trg je deo UNESCO-ve svetske baštine.

Muzej inkvizicije i Kongres smešteni su u divnoj, raskošnoj vili, a u Limi možete posetiti i sjajan Muzej zlata, kao i Arheološki muzej. Šteta bi bila kada bi se poseta Peruu završila sa Limom. Lima može da Vam bude polazišna tačka za istraživanje ove divne zemlje na Andima.

Najveća atrakcija Perua je svakako drevna prestonica Inka, grad Kusko, najstariji grad Južne Amerike. Jezero Titikaka – Nalazi se na 3.821m nadmorske visine i predstavlja najviše jezero u svetu. Takođe, svetski je poznat lokalitet grada Maču Pikču, smešten na Andima, na visini od 2.350 metara.

Ovaj grad je predstavljao sveti grad Inka, a dnevno ga poseti preko 2000 turista iz svih krajeva sveta.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Lima
Avio karte Beograd Lima
Online rezervacija avio karte Beograd Lima
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Lima
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Lima
Jeftine avio karte Beograd Lima
Plaćanje avio karte Beograd Lima
Promena avio karte za let Beograd Lima
Otkaz avio karte Beograd Lima
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Lima
Cena avio karte Beograd Lima
Informacije o letovima Beograd Lima
Trajanje Leta Beograd Lima
Aerodrom Beograd
Aerodrom Lima

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Lima. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Lima


Avio Kompanije za Lima (LIM)
Airfrance
Alitalia
Klm
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Lima (LIM)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Peru avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji