avio karte
Beograd – Rio de Žaneiro

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Rio de ŽaneiroAvio karte Beograd Rio de Žaneiro

Rezervacija avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Rio de Žaneiro? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Rio de Žaneiro brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Rio de Žaneiro

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Rio de Žaneiro.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Rio de Žaneiro, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Rio de Žaneiro. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Rio de Žaneiro.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Rio de Žaneiro, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Rio de Žaneiro. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Jeftine avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Rio de Žaneiro, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Rio de Žaneiro koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Rio de Žaneiro.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Rio de Žaneiro :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Rio de Žaneiro se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Rio de Žaneiro

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Rio de Žaneiro, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Rio de Žaneiro promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Rio de Žaneiro

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Rio de Žaneiro kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Rio de Žaneiro i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Rio de Žaneiro

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Rio de Žaneiro, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Rio de Žaneiro

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Rio de Žaneiro najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Rio de Žaneiro.

Cena avio karte Beograd Rio de Žaneiro koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Rio de Žaneiro. .

Informacije o letovima Beograd Rio de Žaneiro

Direktan let Beograd Rio de Žaneiro

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Rio de Žaneiro.

Let Beograd Rio de Žaneiro sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Rio de Žaneiro sa jednim presedanjem

Let Beograd Rio de Žaneiro sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Rio de Žaneiro sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Rio de Žaneiro

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Rio de Žaneiro već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Rio de Žaneiro sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Rio de Žaneiro sa jednim presedanjem.

Let Beograd Rio de Žaneiro dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Rio de Žaneiro sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Rio de Žaneiro

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Rio de Žaneiro.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Rio de Žaneiro sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Rio de Žaneiro sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Rio de Žaneiro

Rio De Janeiro Intl – GIG, Rio de Žaneiro, Brazil

Ukratko o Riu de Žaneiru

Januarska reka, kako u prevodu glasi ime ove fascinantne destinacije, u svetu čuvenog Rija! Da li ima čoveka na planeti zemlji koji ne želi da vidi Rio? Verovatno da ne! Iz Beograda do Rija možete stići preko jedne od evropskih metropola, a avio karte nabavite znatno pre planiranog putovanja, i svakako izbegavajte februar mesec i čuveni karneval u Riju.

Ukoliko baš želite da posetite Rio u vreme karnevala, onda to isplanirajte godinu dana ranije i odmah kupite Vaše avio karte i odmah obezbedite smeštaj u nekom od mnogobrojnih hotela. Svakako Vam predlažemo zonu oko najveće plaže na svetu Kopakabane.

A u sjajnom ritmu sambe zaplešite ulicama Rija i saživite se sa ovim gradom u potpunosti. Jedan od najprepoznatljivijih simbola Rija je monumentalna statua Hrista Spasitelja sa visinom od 38m, a koja se nalazi na 710 m nadmorske visine i gotovo je vidljiva sa svake tačke u gradu. Tu je i brdo Glava šećera kao još jedan simbol grada. Plaža Ipanema, itd, itd…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Rio de Žaneiro
Avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Online rezervacija avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Jeftine avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Plaćanje avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Promena avio karte za let Beograd Rio de Žaneiro
Otkaz avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Rio de Žaneiro
Cena avio karte Beograd Rio de Žaneiro
Informacije o letovima Beograd Rio de Žaneiro
Trajanje Leta Beograd Rio de Žaneiro
Aerodrom Beograd
Aerodrom Rio de Žaneiro

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Rio de Žaneiro. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Rio de Žaneiro


Avio Kompanije za Rio de Žaneiro (GIG)
Alitalia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Rio de Žaneiro (GIG)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Brazil avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji