avio karte
Beograd – Rim

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – RimObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Rim na vreme

Cena avio karte Beograd Rim (FCO) kreće se od 159 evra. Kako bi ste sebi obezbedili najeftiniju avio kartu iz Beograda za Rim neophodno je da izvršite besplatnu rezervaciju bar 2 meseca pre planiranog putovanja.
Avio karte Beograd Rim možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Iz rezultata pretrage možete odabrati najeftiniju ponudu ili ponudu koja vam najviše odgovara.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

Avio karte Rim (FCO)

Večni grad… I zaista je večan! Grad u koji se uvek možete vraćati i koji možete istraživati ceo život… Avio karte Beograd Rim nikada nisu bile jeftinije i dostupnije. Kupovinom avio karte Beograd Rim iz promotivne ponude jedan je od načina da platite najnižu cenu za željenu avio kartu.
avio karte Beograd Rim
Za Rim sa sigurnošću možemo reći da je grad u koji se uvek možete vraćati i koji možete istraživati ceo život. Srećom da avio karte za ovaj grad nikada nisu bile jeftinije i dostupnije. Za Rim iz Beograda lete italijanska nacionalna avio kompanija „Al Italia“ i naravno „AirSerbia“, dva puta dnevno, svim danima u nedelji, stoga avio karte Beograd Rim nikada nisu bile dostupnije.

Avioni sleću na međunarodni aerodrom „Fiumicino“ sa kojeg veoma lako i brzo, lokalnim „shuttle“ autobusima stižete u sam centar grada („Termini“).

Upravo je ta zona oko železničke stanice „Termini“ i najpodesnija za Vaš smeštaj i početnu tačku u istraživanju Rima.

Zaista je teško u jednom članku opisati ovaj grad. Naša preporuka je da ga upoznajete deo po deo.

Šta videti u Rimu ?

Prvo što morate videti u Rimu jeste Koloseum, neverovatna građevina koja će svakako na najbolji način dokazati moć Rimske imperije.

Istoričar Bid je rekao „Dok Koloseum stoji, stajaće i Rim; kada Koloseum padne, pašće i Rim; kada padne Rim, pašće i svet!“ Od trenutka kada je nastao kao Flavijevski amfiteatar, postao je simbol grada i taj status je zadržao do danas, 2000 godina nakon izgradnje.
Izgrađen je za samo deset godina.
Ime arhitekte-nepoznato. Mesta za sedenje 50.000. Posedovao je krov od platna da zaštiti gledaoce od sunca i kiše. Koloseum je i dalje je najveći amfiteatar na svetu.

Šetnju nastavite ka Rimskim Forumima, nekadašnjem središtu moći imperije. Umesto ruševina koje ćete videti nakada su tu stajali hramovi i zdanja institucija moćnog Rima koja su bila dekorisana statuama i ukrasima od mermera. Svakog jutra stanovnici Rima bi se budili i imali na umu samo jedno: otići na Rimski forum.

Laganom uzbrdicom se popnite na Kapitol koji je kreirao veliki i slavni Mikelanđelo. Napravite “selfi” sa kapitolskom vučicom, čuvenim simbolom Rima koja je po legendi othranila Romula i Rema.

Kada završite obilazak Kapitolskih muzeja spustite se na veličanstveni trg Venecije a potom krenite u “osvajanje” renesansnog Rima. Hodite trgovima i ulicama da potražite scene koje je kamerom u ovom gradu zabeležio maestralni Felini. Razgledajte trg Navonu sa svojim fontanama koje žibore, fontanu di Trevi, Via Korzo, Via Veneto, Španski trg sa čuvenim stepenicama…

A uveče? Uveče Vam od srca preporučujemo Trastevere – boemski kvart na obali Tibra. U lavirintu šarmantnih kaldrmisanih ulica odaberite restoran u kome ćete večerati. Uz čašu vina sumirajte vaš prvi dan u Rimu i napravite plan za sutra. Ne zaboravite da vas sutradan čeka čitava jedna “država”!

Vatikan grad-država koja privlači svojim umetničkim blagom i spomenicima na raspolaganju vam je da vidite njene neverovatne lepote.

Rim vas ne zove nego strpljivo čeka pošto je siguran da ćete ga posetiti. Rezervišite Vaše avio karte Beograd Rim na vreme i uživajte u večnom gradu!

Aerodrom Rim (FCO)

Međunarodni aerodrom Fiumicino ili Leonardo da Vinči (FCO) se nalazi 35 km od grada Rima, u malom mesto Fjumićino. Najprometniji je aerodrom u Italiji i jedan od najprometnijih u Evropi.
Sa aerodroma do grada možete stići taksijem, vozom ili autobusom.

Taksi vozila su dostupna na terminalima 1 i 3. Preporuka svim putnicima da prilikom biranja taksi vozila prethodno provere licencirane dozvole koje su istaknute na taksi automobilima. Vožnja do centra Rima traje od 40-60 minuta. Više informacija o taksi uslugama i prevozu možete pogledati na sledećem linku (taksi aerodrom).

Najbrži način da dođete do centra Rima jeste vozom. Prosečno vreme putovanja od aerodroma do centra je oko 30 minuta i polasci su garantovani. Linije Leonardo i FL 1 saobraćaju na svakih 15 minuta. Više informacija o voznim linijama i voznom transportu možete pogledati na sledećem linku (voz aerodrom).

PostojI nekoliko autobuskih linija koje saobraćaju od aerodroma do centra Rima. Polasci su sa terminala 2 i 3. Više informacija o autobuskim linijama i prevozu možete pogledati na sledećem linku (autobus aerodrom).
avio karte Beograd Rim

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Rim

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Rim. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Rim


Avio Kompanije za Rim (FCO)
Alitalia
Airfrance
Air Serbia
Klm
Lufthansa

Ostale ponude avio karata


Magazin - Rim (FCO)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Italija


Italija avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji