avio karte
Beograd – Baku

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BakuAvio karte Beograd Baku

Rezervacija avio karte Beograd Baku

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Baku? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Baku brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Baku

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Baku.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Baku

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Baku, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Baku. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Baku.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Baku

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Baku, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Baku. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Baku

Jeftine avio karte Beograd Baku

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Baku, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Baku koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Baku.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Baku

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Baku :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Baku se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Baku

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Baku, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Baku promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Baku

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Baku kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Baku i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Baku

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Baku, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Baku

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Baku najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Baku.

Cena avio karte Beograd Baku koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Baku. .

Informacije o letovima Beograd Baku

Direktan let Beograd Baku

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Baku.

Let Beograd Baku sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Baku sa jednim presedanjem

Let Beograd Baku sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Baku sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Baku

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Baku već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Baku sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Baku sa jednim presedanjem.

Let Beograd Baku dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Baku sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Baku

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Baku.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Baku sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Baku sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Baku

Heydar Aliyev Intl – GYD, Baku, Azerbaijan

Baku ukratko

Grad pet vetrova, prestonica Azerbejdžana, grad koji poslednjih decenija doživljava pravi preporod. Do Bakua iz Beograda najbolje je stići avio vezom „Turkish Airlines“-a preko Istanbula, i ujedno tako će te za sebe obezbediti i najpovoljnije avio karte.

Grad se nalazi na obali Kaspijskog jezera i gde god da krenete dočekaće Vas neki spomenik kulture, muzej, a u pozadini se gotovo sa svake tačke u gradu ukazuju Plameni tornjevi, vjerovatno najprepoznatljivija slika ove zemlje. Kad ste na platou kod tornjeva, vidite sve. Čitav Baku na dlanu.

Maiden toranj, poznatiji kao Giz Galasi, nešto je što ćete prvo zapaziti na ulazu u stari grad. Ovo je nekako i prvi dokaz da Baku nisu stvorili multimilionerski naftaši, te da grad ima bogatu istoriju iza sebe. Čim prođete toranj, ušli ste u stari grad. Stari Baku, pravi je kontrast novom. Jednoličnu boju starih zgrada, razbijaju razni bazari i prodavnice, u kojima ćete pronaći 1000 boja i mirisa.

Grad Vas neće ostaviti ravnodušnim!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Baku
Avio karte Beograd Baku
Online rezervacija avio karte Beograd Baku
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Baku
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Baku
Jeftine avio karte Beograd Baku
Plaćanje avio karte Beograd Baku
Promena avio karte za let Beograd Baku
Otkaz avio karte Beograd Baku
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Baku
Cena avio karte Beograd Baku
Informacije o letovima Beograd Baku
Trajanje Leta Beograd Baku
Aerodrom Beograd
Aerodrom Baku

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Baku. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Baku


Avio Kompanije za Baku (GYD)
Aeroflot
Turkish airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Baku (GYD)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Azerbejdžan avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji