avio karte
Beograd – Najrobi

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – NajrobiAvio karte Beograd Najrobi

Rezervacija avio karte Beograd Najrobi

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Najrobi? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Najrobi brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Najrobi

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Najrobi.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Najrobi

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Najrobi, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Najrobi. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Najrobi.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Najrobi

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Najrobi, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Najrobi. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Najrobi

Jeftine avio karte Beograd Najrobi

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Najrobi, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Najrobi koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Najrobi.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Najrobi

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Najrobi :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Najrobi se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Najrobi

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Najrobi, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Najrobi promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Najrobi

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Najrobi kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Najrobi i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Najrobi

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Najrobi, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Najrobi

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Najrobi najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Najrobi.

Cena avio karte Beograd Najrobi koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Najrobi. .

Informacije o letovima Beograd Najrobi

Direktan let Beograd Najrobi

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Najrobi.

Let Beograd Najrobi sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Najrobi sa jednim presedanjem

Let Beograd Najrobi sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Najrobi sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Najrobi

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Najrobi već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Najrobi sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Najrobi sa jednim presedanjem.

Let Beograd Najrobi dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Najrobi sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Najrobi

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Najrobi.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Najrobi sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Najrobi sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Najrobi

Jomo Kenyatta Intl – NBO, Najrobi, Kenija

Ukratko o Najrobiu

Glavni grad Kenije, Najrobi, je polazišna tačka milionima turista koji dolaze u ovu zemlju kako bi se divili fantastičnim nacionalnim parkovima. Glavna turistička sezona je u januaru i februaru, kada je vreme najtoplije i najsuvlje. Masai Mara prirodni rezervat – Jedna je od najvećih turističkih atrakcija u Keniji. Pored divljih životinja i nestvarnih predela, glavna atrakcija ovog parka je i pleme Masaija.

Nacionalni park Tsavo (Cavo) je najveći nacionalni park u Keniji i jedan od najvećih u svetu. Nacionalni park Najrobi – Nalazi se na samo deset minuta vožnje od centra Najrobija, a samo ograda razdvaja park divljih životinja od metropole. Oblakoderi Najrobija mogu se videti iz parka. Tradicionalno poznat kao “zeleni grad na suncu” i dugo značajni centar regiona,

Najrobi je najnaseljeniji grad u istočnoj Africi, kao i najveći grad i prestonica Kenije. Južno od Najrobija, možete se upoznati sa lokalnom kulturom, obilaskom turističkog sela Bomas. Plemenski običaji u Keniji prikazani su kroz predstave, ples i pevanje, različitih etničkih grupa. Iz Beograda do Najrobija možete stići uz pomoć nekoliko linija sa 1-3 presedanja, naravno u zavisnosti koliko ste novca voljni odvojiti za Vašu avio kartu.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Najrobi
Avio karte Beograd Najrobi
Online rezervacija avio karte Beograd Najrobi
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Najrobi
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Najrobi
Jeftine avio karte Beograd Najrobi
Plaćanje avio karte Beograd Najrobi
Promena avio karte za let Beograd Najrobi
Otkaz avio karte Beograd Najrobi
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Najrobi
Cena avio karte Beograd Najrobi
Informacije o letovima Beograd Najrobi
Trajanje Leta Beograd Najrobi
Aerodrom Beograd
Aerodrom Najrobi

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Najrobi. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Najrobi


Avio Kompanije za Najrobi (NBO)
Swiss
Airfrance
Emirates
Etihad
Klm
Ethiopian Airlines
Kenya Airways

Ostale ponude avio karata


Magazin - Najrobi (NBO)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Kenija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji