avio karte
Beograd – Zadar

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – ZadarAvio karte Beograd Zadar

Rezervacija avio karte Beograd Zadar

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Zadar? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Zadar brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Zadar

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Zadar.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Zadar

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Zadar, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Zadar. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Zadar.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Zadar

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Zadar, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Zadar. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Zadar

Jeftine avio karte Beograd Zadar

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Zadar, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Zadar koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Zadar.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Zadar

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Zadar :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Zadar se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Zadar

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Zadar, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Zadar promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Zadar

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Zadar kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Zadar i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Zadar

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Zadar, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Zadar

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Zadar najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Zadar.

Cena avio karte Beograd Zadar koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Zadar. .

Informacije o letovima Beograd Zadar

Direktan let Beograd Zadar

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Zadar.

Let Beograd Zadar sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Zadar sa jednim presedanjem

Let Beograd Zadar sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Zadar sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Zadar

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Zadar već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Zadar sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Zadar sa jednim presedanjem.

Let Beograd Zadar dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Zadar sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Zadar

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Zadar.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Zadar sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Zadar sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Zadar

Zadar – ZAD, Zadar, Hrvatska

Ukratko o Zadru

Zadar je jedan od najlepših gradova Dalmacije. Do njega stižete direktnom linijom avio kompanije „AirSerbia“ tokom sezone, a avio karte možete povoljno nabaviti samo ukoliko ih dosta pre planiranog putovanja rezervišete.

Po sletanju u Zadar, uputite se ka njegovom divnom istorijskom centru, ka Forumu, Glavnom trgu rimskog Iadera na kojem se odvijao celokupni javni život grada, na kojemse danas nalazi crkva Sv. Donata i Nadbiskupska palata. Prošetajte se do obale i pogledajte divne umetničke instalacije umetnika Nikole Bašića: Pozdrav Suncu i Morske orgulje.

U zadru morate posetiti Knežev dvor, kao trg 5 bunara. Uživajte u vedrim noćima i mirisu Jadrana, uz bogate ukuse koje nude lokalni restorani. U okolini Zadra posetite drevni grad Nin, ostrvo Pag, Šibenik, Nacionalni park Krka sa srednjovekovnim srpskim manastirom Krka… Uživajte!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Zadar
Avio karte Beograd Zadar
Online rezervacija avio karte Beograd Zadar
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Zadar
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Zadar
Jeftine avio karte Beograd Zadar
Plaćanje avio karte Beograd Zadar
Promena avio karte za let Beograd Zadar
Otkaz avio karte Beograd Zadar
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Zadar
Cena avio karte Beograd Zadar
Informacije o letovima Beograd Zadar
Trajanje Leta Beograd Zadar
Aerodrom Beograd
Aerodrom Zadar

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Zadar. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Zadar


Avio Kompanije za Zadar (ZAD)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Zadar (ZAD)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Hrvatska


  Hrvatska avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji