avio karte
Beograd – Dizeldorf

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – DizeldorfObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Dizeldorf na vreme

Najjeftinije avio karte Beograd Dizeldorf (DUS) kreću se od 144 € za povratnu avionsku kartu, sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom.

Užurbani i veoma poslovni Dizeldorf mami poslovnjake iz celoga sveta, te svakako predstavlja jednu od najtraženijih destinacija i za avio karte Beograd Dizeldorf. To sve govori da je potrebno znatno pre planiranog putovanja obezbediti sebi najjeftiniju moguću avionsku kartu. Zato, iskoristite formu iznad ovog teksta, i potpuno besplatno rezervišite Vaše avionske karte Beograd Dizeldorf.

Avio karte Beograd Dizeldorf (DUS) mogu se kupiti po najjeftinijoj mogućoj ceni, ukoliko se barem četiri nedelje pre planiranog putovanja izvrši besplatna rezervacija avio karte u formi koja se nalazi iznad ovog teksta.

Iz Beograda do Dizeldorfa možete stići direktnim letom naše anavionalne avio kompanije „Air Serbia“ koja saobraća nekoliko puta nedeljno do Dizeldorfa, ili sa presedanjem u Minhenu ili Frankfurtu, naravno u zavisnosti kada želite da putujete. Jednostavnom besplatnom rezervacijom, sa zadatim datumima u formi koja se nalazi iznad ovog teksta, dobićete niz ponuda za Vaš let između Beograda i Dizeldorfa.

Izvršite besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Dizeldorf, i srećan put!

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Dizeldorfu

Dizeldorf (Düsseldorf) je grad na zapadu Nemačke. Nalazi se u Rurskoj oblasti i glavni grad je njemačke savezne države Severna Rajna-Vestfalija. Prema statističkim podacima grad broji oko 600.000 stanovnika. Dizeldorf se prvi put pominje 1135. godine, a status grada dobija 1288. godine.
avio karte Beograd Dizeldorf
Smešten u središtu Rurske oblast i evropskog ekonomskog regiona, Dizeldorf — uz Berlin, Frankfurt na Majni, Minhen i Hamburg — jedan je od najvećih ekonomskih, transportnih, kulturnih i političkih središta Nemačke. Dizeldorf je središte mnogih velikih preduzeća, kao što su E.ON i Henkel Group. U Diseldorfu postoje dve luke, kao i brojni univerziteti, kao što su Umetnička akademija Dizeldorf i Univerzitet Hajnrih Hajne u Dizeldorfu.

Prva naselja Germana u blizini ušća reke Dizel, na istočnoj obali reke Rajne, postojala su pre 500. godine. Prvi pisani pomen sela pod nazivom Duseldorp je iz 1135. godine. Grof Adolf V fon Berg je 14. avgusta 1288. godine Diseldorfu dodelio status grada. Ovome je prethodila krvava borba za vlast između Kelnskog nadbiskupa na jednoj strani i grofa Adolfa V na drugoj.

Nakon toga, grofu Vilhelmu III je 1380. godine kralj Vaclav IV dodelio titulu imperijalnog kneza i on je rešio da premesti svoju rezidenciju iz udaljenog zamka Burg na Vuperu. Nova prestolnica grofovije Berg je ojačana, a od 1386. godine Vilhelm i njegova supruga Ana preselili su se u novi zamak na rajnskom šetalištu. Od 1385. godine Diseldorf je postao stalna prestolnica Vojvodstva Berg.

Dizeldorf je modna prestonica Nemačke i otuda njegov nadimak: „mali Pariz“. Poznat je po svom gradskom šetalištu sa mnoštvom modnih butika – Kenigsale (Königsallee, Kraljevska aleja).

Nemačka opera na Rajni (Die Deutsche Oper am Rhein) izvodi opere i balete na dve scene, u Dizeldorfu i Duizburgu. Popularna elektro-pop grupa Kraftverk je iz Diseldorfa. Diseldorf i Keln se smatraju velikim rivalima za ekonomski i kulturni primat u dolini donje Rajne.

U Dizeldorfu se nalazi međunarodni aerodrom „Flughafen Düsseldorf International“ koje je od centra Dizeldorfa udaljen oko 9 km. Ovo je treći po frekventnosti aerodrom u nemačkoj jer opslužuje celu Rursku oblast, najaktivnie industrijsko područje Nemačke.

Jednostavno i brzo sa aerodroma Dizeldorf stižete do centra ovog zaista čudnovatog grada. Smestite se u neki udoban gradski hotel, i krenite u avanturu obilaska Dizeldorfa.

Šta videti u Dizeldorfu ?

Dizeldorf je glavni grad nemačke pokrajine Severna Rajna Vestfalija, i naravno, nalazi se na obali divne Rajne i  rečice Dizel. Grad visoke mode, mešavine starog i ultra modernog. Do Dizeldorfa se stiže direktnim letom, a avio karte Beograd Dizeldorf se mogu povoljno nabaviti ukoliko Vaše putovanje isplanirate na vreme.

Duž obale Rajne je šetalište Rajneferpromenade dugo 1,5 kilometara i predstavlja idealno mesto za lagane večernje šetnje. To i Vama preporučujemo da obavezno uradite. Svakako, kao i svi drugi gradovi Nemačke, i Dizeldorf ima svoj Stari grad – Altstadt.

U ovome delu grada se pretežno nalaze restorani, barovi, kafići, pubovi, i to mesto poznato je i kao “najduži bar na svijetu” upravo zbog toga što se tu nalazi 300 pubova i barova u nizu.

U starom delu Dizeldorfa nalazi se i „Königsallee“ – ulica sa trgovinama svetski poznatih robnih marki i dizajnera. Centar visoke mode po kojoj je Dizeldorf poznat.

Ako vas zanima kultura i umetnost posetite baziliku Sv. Lambertus, Muzej Evropskog vrtnog dizajna, dvorac i park Benrat, Geteov muzej ili Institut Hajnriha Hajnea. Uživaćete u svakom minutu u ovom zaista živopisnom gradu.

Predlažemo Vam da obavezno posetite Rheinturm – televizijski toranj visok 240 metra, sa kojeg možete panoramski videti celi grad i okolinu.

Herzlich willkommen in Düsseldorf! Srdačna dobrodošlica u Dizeldorf!

Aerodrom Dizeldorf (DUS)

Međunarodni aerodrom u Dizeldorfu (DUS) je treći aerodrom po broju putnika u Nemačkoj. Nalazi se na oko 9 kilometara od centra grada na adresi Flughafenstraße 105, 40474. Poseduje 3 terminala A, B i C i 2 dugačke piste.

Za putnike koji imaju avio karte Beograd Dizeldorf postoji više načina prevoza do grada a to su voz, autobus, taksi prevoz i ukoliko rentirate automobil.

Sve informacije o prevozu do i od aerodroma možete pogledati na sledećem linku (aerodrom Dizeldorf).

avio karte Beograd Dizeldorf

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Dizeldorf

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Dizeldorf. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Dizeldorf


Avio Kompanije za Dizeldorf (DUS)
Air Serbia
Lufthansa
Swiss
Austrian

Ostale ponude avio karata


Magazin - Dizeldorf (DUS)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji