avio karte
Niš – Nirnberg

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – NirnbergAvio karte Niš Nirnberg

Rezervacija avio karte Niš Nirnberg

Želite da rezervišete besplatno avio karte Niš Nirnberg? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Nirnberg brzo i jednostavno na nekoliko načina:

  • Napravite sami online rezervaciju
  • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
  • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
  • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Niš Nirnberg

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Niš Nirnberg.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Niš Nirnberg

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Niš Nirnberg, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Niš Nirnberg. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Niš Nirnberg.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Niš Nirnberg

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Niš Nirnberg, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Niš Nirnberg. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Niš Nirnberg

Jeftine avio karte Niš Nirnberg

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Niš Nirnberg, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Nirnberg koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Niš Nirnberg.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Niš Nirnberg

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Nirnberg :

  • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
  • kartu možete platiti online platnim karticama ili
  • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Niš Nirnberg se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Niš Nirnberg

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Niš Nirnberg, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Niš Nirnberg promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Niš Nirnberg

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Niš Nirnberg kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Niš Nirnberg i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Nirnberg

Ukoliko ste već kupili avio karte Niš Nirnberg, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Niš Nirnberg

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Niš Nirnberg najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Niš Nirnberg.

Cena avio karte Niš Nirnberg koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Nirnberg. .

Informacije o letovima Niš Nirnberg

Direktan let Niš Nirnberg

Trenutno ne postoji direktan let Niš Nirnberg.

Let Niš Nirnberg sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Nirnberg sa jednim presedanjem

Let Niš Nirnberg sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Nirnberg sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Niš Nirnberg

Trenutno ne postoji direktan let Niš Nirnberg već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Niš Nirnberg sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Niš Nirnberg sa jednim presedanjem.

Let Niš Nirnberg dva presedanja.

Trenutno nema letova Niš Nirnberg sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Niš Nirnberg

Trenutno ne postoji direktan let Niš Nirnberg.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Nirnberg sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Niš Nirnberg sa dva presedanja

Aerodrom Niš

Konstantin Veliki – INI, Niš, Srbija

Aerodrom Nirnberg

Nuremberg Airport – NUE, Nirnberg, Nemačka

Ukratko o Nirnbergu

Nirnberg, carska prestonica po ukusu umetnika! Do Nirnberga iz Beograda možete stići sa presedanjem u nekoj od nemačkih metropola, a iz Niša sa direktnim letom sa aerodroma „Konstantin Veliki“. Avio karte se mogu povoljnije nabaviti ukoliko se rezervišu na vreme.

Nirnberg je dugo vremena bio prestonica svetih rimskih imperatora, te je stoga i njegovo najveće znamenje carski zamak, ogromno srednjovekovno utvrđenje koje dominira istorijskim centrom grada. Podno zamka, nalazi se divni stari kvart sa znamenitom kućom Albrehta Direra, čuvenog umetnika, a koja je danas pretvorena u Direrov muzej.

Divni ambijenti se nalaze na reci Pegnic koja protiče kroz grad, a obavezno treba da vidite Frauenkirhe sa glokenšpilom, satnim mehanizmom sa figurinama. Tu, na glavnom gradskom trgu, Hauptmarkt se nalazi i Lepa fontana („Schöner Brunnen“) sa čudnim prstenom… Grad u kojem ćete sasvim sigurno uživati.

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Nirnberg
Avio karte Niš Nirnberg
Online rezervacija avio karte Niš Nirnberg
Telefonska rezervacija avio karte Niš Nirnberg
Potvrda rezervacije avio karte Niš Nirnberg
Jeftine avio karte Niš Nirnberg
Plaćanje avio karte Niš Nirnberg
Promena avio karte za let Niš Nirnberg
Otkaz avio karte Niš Nirnberg
Putno zdravstveno osiguranje za let Niš Nirnberg
Cena avio karte Niš Nirnberg
Informacije o letovima Niš Nirnberg
Trajanje Leta Niš Nirnberg
Aerodrom Niš
Aerodrom Nirnberg

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Nirnberg. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Nirnberg


Avio Kompanije za Nirnberg (NUE)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Nirnberg (NUE)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji