avio karte
Niš – Hanover

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – HanoverObezbedite najjeftinije avio karte Niš Hanover na vreme

Cena povratne avio karte  Niš Hanover (HAJ) se kreću od 62 € sa uključenim aerodromskim taksama i kabinskim, malim prtljagom do 8 kg.

Najjeftinije avio karte Niš Hanover mogu se obezbediti samo ako besplatno izvršite Vašu rezervaciju nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Hanover je izuzetno popularan destinacija za let iz Niša, te ukoliko već znate okvirne, ili tačne datume Vašeg putovanja, izvršite besplatnu rezervaciju koristeći se jednostavnom formom koja se nalazi iznad ovog teksta. Najbolju moguću cenu možete dobiti ukoliko besplatno rezervišete Vaše avio karte Niš Hanover barem pet nedelja pre planiranog putovanja.

Iz Niša do Hanovera nima nekoliko letova nedeljno, a let na direktnoj liniji obavlja naša nacionalna avio kompanija „AirSerbia“. Takođe, ako sada odmah izvršite besplatnu rezervaciju popunjavajući jednostavnu formu iznad ovog teksta, možete dobiti sve ponude iz Niša do Hanovera sa željenim datumima odlaska i povratka, direktne letove, ili letove sa jednim presedanjem. Samo jednostavno izaberite Vaš željeni let koji Vam najviše i odgovara.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Hanoveru

Komercijalan let, kao što je let koji se odnosi na avio karte Niš Hanover, zahteva da se besplatna rezervacija uradi minimum pet nedelja pre željenog datuma putovanja. Samo na taj način sebi ćete obezbediti najjeftiniju avionsku kartu iz Niša do Hanovera. Kupovinom avio karte Niš Hanover iz promotivne ponude jedan je od načina da platite najnižu cenu za željenu avio kartu.

avio karte Niš Hanover

Hanover se nalazi u nemačkoj saveznoj državi Donja Saksonija. Sa oko 516.000 stanovnika, Hanover je najveći grad te pokrajine, kao i centar hanoverskog regiona – posebne administrativne oblasti sa posebnim pravima. Ovaj grad sa više visokoškolskih ustanova je i industrijski, trgovinski i centar uslužnih delatnosti cele pokrajine. Kao sajamski grad (CeBIT i Hannover Messe) uživa veliki ugled u poslovnom svetu. 2000. godine je Hanover bio domaćin svetske izložbe Expo 2000. Važni poslodavci u ovom gradu su Volkswagen, Continental, VHV, Talanx i Nord LB.

Hanover je osnovan u ranom srednjem veku na levoj obali reke Lejne kao maleno selo na raskršću trgovačkih puteva, čiji su stanovnici živeli od ribarenja i prevoženja putnika preko reke. Prvi puta se pominje 1241. godine u dokumentu kojim mu vojvoda Oto I, priznaje gradske privilegije. U 14. veku grad je zaštićen zidinama, a u njega se moglo ući kroz troja gradska vrata koja su se zvala Leintor, Aegidientor i Steintor. U istom veku izgrađene su i tri gradske crkve Aegidienkirche, Marktkirche i Kreuzkirche (crkva Svetog krsta).

avio karte Niš Hanover ylatne statue
Image by bernswaelz from Pixabay

Grad je jako stradao u bombardovanjima u vreme Drugog svetskog rata, kada je porušeno i popaljeno dve trećine zgrada, a velika je većina građana ostala bez krova nad glavom. Nakon ratnog perioda usledio je period obnove grada, te je velika većina Starog grada potpuno rekonstruisana. Od tog vremena, Hanover pre svega postaje industrijska prestonica u kojoj se otvaraju mnogobrojne kompanije.

Iako sa pola miliona stanovnika nije veliki grad, interesantna istorija u kojoj je uvek bio prestonica regije i današnji status važnog centra biznisa, sajamskih manifestacija i visokog obrazovanja čine ga, uz lepu arhitekturu, vrednim posete.

U Hanover avion sleće na međunarodni aerodrom koji je udaljen oko 11 km severno od grada Hanovera. Jednostavno i brzo ćete stići i do centra Hanovera, i potom počinje vaše uživanje u ovom, zaista interesantnom gradu.

Hanover se nalazi u nemačkoj saveznoj pokrajini Donja Saksonija, i dugo vremena je bio čvrsto vezan, rodbinskim vezama sa engleskim kraljevima iz dinastije Hanover (engleski kralj Džordž I). Ovo je jedan od najudobnijih gradova za život u Nemačkoj, a sinonim za ovaj grad je sasvim sigurno čuveni sajam CeBIT, jedan od najvećih skupova IT stručnjaka koji se održava svake godine u martu mesecu.

Rezervacijom avio karte Niš Hanover, na korak ste bliži ovom živopisnom gradu.

Šta videti u Hanoveru ?

U širem centru Hanovera nalazi se zgrada Gradske kuće i „Hanover Allemagne Zeitunga“ sa karakterističnom zelenom kupolom iznad fasade od crvene cigle. U Gradskoj kući se nalazi lift koji vodi do vidikovca na nekih 100 m visine gde se pruža najlepši pogled na grad! Možda je ovo i najbolji način da započnete Vaše razgledanje ovog grada.

Neizostavno, u Hanoveru morate videti njegove divne vrtove poznate pod imenom Gospodski vrtovi koji su položeni kraj zaista Gospodske avenije. Glavni gradski trg Marketplac sa Marketkirhe crkvom iz 19. veka i skladnim neoklasičnim zgradama.

avio karte Niš Hanover gradska kuća
Image by WorldInMyEyes from Pixabay

Takođe, treba otići do obližnjeg malog gradića Cele u kojem se nalazi prelepi renesansni dvorac, a u samom Hanoveru svakako ete videti veličanstveni Hanoverski zamak, središte nekadašnje prinčevske dinastije Hanover.

O ovom gradu sasvim sigurno veoma malo znate, a kada ga budete videli, i kada se budete prošetali Hanoverom, shvatićete da ovaj grad ne možete obići za samo jedan dan, i potpuno ćete se oduševiti njime. I naravno, uvek kada ste u nemačkoj, ma gde god to bilo, morate posetiti neku pivnicu i probati lokalne kobasice i domaće pivo! Bez toga, kao da i niste bili u Nemačkoj. Svakako, morate videti i taj novi, poslovni deo Hanovera sa oblakoderima, ali i sjajnim šoping centrima koji nude odličan izbor garderobe, tehnike i svih drugih potrepština.

Rezervišite Vaše avio karte Niš Hanover na vreme i uživajte u divnom gradu!

Dobrodošli u Hanover! Willkommen in Hannover!

Aerodrom Hanover (HAJ)

Međunarodni aerodrom Hanover (HAJ) je smešten 11 km severno od centra grada Hanovera. Deveti je po veličini aerodrom u Nemačkoj. Poseduje 3 terminala A, B i C. Aerodrom je lociran na adresi Petzelstrasse 84, 30855 Langenhagen.

Od aerodroma do centra grada može se doći taksijem, vozom i autobusom.

Taxi vozila se nalaze ispred terminala u delu gde su dolasci. Vreme putovanja je oko 20 minuta, u zavisnosti od saobraćaja. Cena zavisi od izabranog provajdera. Više informacija o taksi prevozu sa i do aerodroma možete pogledati na sledećem linku (taksi aerodrom).

avio karte Niš Hanover

Voz – aerodrom je povezan sa glavnom železničkom stanicom preko S5 Suburban Train linijom. Vozovi saobraćaju svakih 30 minuta od 03:35 do 01:05h. Ukupno vreme putovanja u jednom pravcu je 18 minuta. Više informacija o voznom prevozu sa i do aerodroma možete pogledati na sledećem linku (voz aerodrom).

Autobuska linija 470 saobraća više puta tokom dana od aerodroma do Langenhagen Zentrum stanice u Hanoveru. Autobuska stanica je smeštena blizu Terminala C. Više informacija o autobuskom prevozu sa i do aerodroma možete pogledati na sledećem linku (autobus aerodrom).

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Hanover
Obezbedite najjeftinije avio karte Niš Hanover na vreme
O Hanoveru
Šta videti u Hanoveru ?
Aerodrom Hanover (HAJ)

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Hanover. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Hanover


Avio Kompanije za Hanover (HAJ)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Hanover (HAJ)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Nemačka


  Nemačka avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji