avio karte
Beograd – Pula

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – PulaIstarska lepotica, znamenita Pula koja priča neke priče iz davnina…

Do Pule saobraća „AirSerbia“ tokom sezone svojim direktnim letovima. Avio karte trebate nabaviti znatno pre planiranog putovanja jer ćete tako sebi obezbediti najmanju moguću cenu za njih. Po dolasku u Pulu, pravac Arena.

Rimska Arena je najveća atrakcija ovog grada. Skoro savršeno očuvana, pozornica je najviđenijih koncerata i festivala u ovom delu Balkana. Naravno, Pulu retko ko bira za svoju krajnju destinaciju, pa koristeći se pulskim aerodromom, turisti odlaze u obližnja, divna, istarska letovališta.

Avio karte Beograd Pula
Pula, amfiteatar / Image by Hannes Edinger from Pixabay

Rovinj sa svojim neverovatno koloritnim starim gradom, Poreč sa čuvenom Eufrazijevom bazilikom, arhipelag Briona, sinonim za luksuz, Fažana – divno malo misto, Umag… Gde god da izaberete da boravite u Istri, bićete očarani i sanjenom unutrašnjošću.

Divnim Motovunom, čudesnim Humom… A za tren oka ste i na Slovenačkom primorju, u mondenskom Portorožu, divnom Piranu, neobičnoj Izoli, Kopru…

Jeftine avio karte Beograd Pula

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Pula u vreme sezone, tokom leta, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Pula bude rezervisana barem desetak dana pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem dve do tri nedelje pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Pula odnosno letovi za Pulu po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Pula?

Avio karta Beograd Pula po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 144 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, Tokom promotivnog perioda, letovi za Pulu, odnosno cena  avionske karte Beograd Pula moze biti i oko 115 €.

Promotivna cena avio karte Beograd Pula

Avio karta Beograd Pula, tokom promotivnog perioda kreće se od 115 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Pula je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Pula?

Trenutno postoji direktan let Beograd Pula ali u samo tokom letnje sezone. Let Beograd Pula se obavlja u periodu od do 12 Septembra

Koliko traje let Beograd Pula?

Direktan let za Pulu je preko avio kompanija Air Serbia, trajanje leta iznosi 1 sati i 30 minuta.

Red letenja Beograd Pula

Letovi Beograd Pula obavljaju se tri puta nedeljnoi to danima UTORKOM, ČETVRTKOM i NEDELJOM.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Pula
Jeftine avio karte Beograd Pula
Kolika je cena avio karte Beograd Pula?
Promotivna cena avio karte Beograd Pula
Da li postoji direktan let Beograd Pula?
Koliko traje let Beograd Pula?

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Pula. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Pula


Avio Kompanije za Pula (PUY)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Pula (PUY)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Hrvatska


  Hrvatska avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji