avio karte
Beograd – Pula

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – PulaAvio karte Beograd Pula

Rezervacija avio karte Beograd Pula

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Pula? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Pula brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Pula

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Pula.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Pula

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Pula, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Pula. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Pula.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Pula

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Pula, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Pula. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Pula

Jeftine avio karte Beograd Pula

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Pula, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Pula koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Pula.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Pula

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Pula :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Pula se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Pula

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Pula, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Pula promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Pula

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Pula kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Pula i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Pula

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Pula, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Pula

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Pula najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Pula.

Cena avio karte Beograd Pula koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Pula. .

Informacije o letovima Beograd Pula

Direktan let Beograd Pula

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Pula.

Let Beograd Pula sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Pula sa jednim presedanjem

Let Beograd Pula sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Pula sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Pula

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Pula već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Pula sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Pula sa jednim presedanjem.

Let Beograd Pula dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Pula sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Pula

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Pula.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Pula sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Pula sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Pula

Pula – PUY, Pula, Hrvatska

Ukratko o Puli

Istarska lepotica, znamenita Pula koja priča neke priče iz davnina…

Do Pule saobraća „AirSerbia“ tokom sezone svojim direktnim letovima. Avio karte trebate nabaviti znatno pre planiranog putovanja jer ćete tako sebi obezbediti najmanju moguću cenu za njih. Po dolasku u Pulu, pravac Arena.

Rimska Arena je najveća atrakcija ovog grada. Skoro savršeno očuvana, pozornica je najviđenijih koncerata i festivala u ovom delu Balkana. Naravno, Pulu retko ko bira za svoju krajnju destinaciju, pa koristeći se pulskim aerodromom, turisti odlaze u obližnja, divna, istarska letovališta.

Avio karte Beograd Pula
Pula, amfiteatar / Image by Hannes Edinger from Pixabay

Rovinj sa svojim neverovatno koloritnim starim gradom, Poreč sa čuvenom Eufrazijevom bazilikom, arhipelag Briona, sinonim za luksuz, Fažana – divno malo misto, Umag… Gde god da izaberete da boravite u Istri, bićete očarani i sanjenom unutrašnjošću.

Divnim Motovunom, čudesnim Humom… A za tren oka ste i na Slovenačkom primorju, u mondenskom Portorožu, divnom Piranu, neobičnoj Izoli, Kopru…

 

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Pula
Avio karte Beograd Pula
Online rezervacija avio karte Beograd Pula
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Pula
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Pula
Jeftine avio karte Beograd Pula
Plaćanje avio karte Beograd Pula
Promena avio karte za let Beograd Pula
Otkaz avio karte Beograd Pula
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Pula
Cena avio karte Beograd Pula
Informacije o letovima Beograd Pula
Trajanje Leta Beograd Pula
Aerodrom Beograd
Aerodrom Pula

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Pula. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Pula


Avio Kompanije za Pula (PUY)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Pula (PUY)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin: Hrvatska


  Hrvatska avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji