avio karte
Beograd – Belize

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – BelizeAvio karte Beograd Belize

Rezervacija avio karte Beograd Belize

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Belize? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Belize brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Belize

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Belize.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Belize

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Belize, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Belize. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Belize.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Belize

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Belize, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Belize. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Belize

Jeftine avio karte Beograd Belize

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Belize, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Belize koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Belize.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Belize

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Belize :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Belize se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Belize

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Belize, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Belize promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Belize

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Belize kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Belize i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Belize

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Belize, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Belize

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Belize najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Belize.

Cena avio karte Beograd Belize koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Belize. .

Informacije o letovima Beograd Belize

Direktan let Beograd Belize

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Belize.

Let Beograd Belize sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Belize sa jednim presedanjem

Let Beograd Belize sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Belize sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Belize

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Belize već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Belize sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Belize sa jednim presedanjem.

Let Beograd Belize dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Belize sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Belize

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Belize.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Belize sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Belize sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Belize

P.S.W. Goldson Intl – BZE, Belize, Belize

Belize ukratko

Belize je mala tropska zemlja smeštena u severoistočnom delu Centralne Amerike. Glavni grad ove centralnoameričke države je Belmopan, karj kojeg se nalazi i međunarodni aerodrom. Avio karte do Beliza mogu se povoljnije kupiti samo ukoliko ih rezervišete znatno pre Vašeg planiranog putovanja, a do ove divne zemlje možete doći uz minimum dva presedanja.

A kada stignete u Belmopan i Belize, uživaćete u njegovoj spektakularnoj prirodi koja je okarakterisana džunglom i stotinama pećina. Takođe, pored prirode i magičnih plaža, Belize nudi i kulturni doživljaj sa brojnim lokalitetima koji su vezani za drevnu civilizaciju Maja.

Pored Belmopana, treba posetiti i najveći grad Beliza, Belize City koji se nalazi nekoliko centimetara ispod nivoa mora te su brojne kuće u ovom gradu podignute na visokim šipovima, što predstavlja izuzetnu atrakciju.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Belize
Avio karte Beograd Belize
Online rezervacija avio karte Beograd Belize
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Belize
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Belize
Avio karte Beograd Belize
Jeftine avio karte Beograd Belize
Plaćanje avio karte Beograd Belize
Promena avio karte za let Beograd Belize
Otkaz avio karte Beograd Belize
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Belize
Cena avio karte Beograd Belize
Informacije o letovima Beograd Belize
Trajanje Leta Beograd Belize
Aerodrom Beograd
Aerodrom Belize
Belize ukratko

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Belize. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Belize


Avio Kompanije za Belize (BZE)
Airfrance
Lufthansa
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Belize (BZE)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Belize avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji