avio karte
Beograd – Denpasar

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – DenpasarUkratko o Denpasaru

Denpasar je glavni i daleko najveći grad indonežanskog ostrva Bali, koje se nalazi na jugu ostrva. On je i glavno čvorište koje spaja ostale turističke destinacije na Baliju. Možda Denpasar nije toliko atraktivan kao susedni Kuta i Seminyak, ali ima svoj šmek jer nudi mešavinu modernog stila i balijske kulture koje se savršeno uklapaju.

Iako je najveći grad, sa velikim prometom saobraćaja, Denpasar je provincija koja teži i dalje da ostavi utisak malog grada koga sačinjavaju povezana sela i porodična naselja sa brojnim hinduističkim hramovima.

Avio karte Beograd Denpasar
Denpasar, Bali / Photo by Nyoman Yuda Wirawan on Unsplash

Ovaj grad je najpogodniji za kupovinu svega na Baliju, prepun uličnih pijaca, prodavnica, modernih butika, gde za malo para možete obaviti dobar šoping. Ovde se takođe nalazi i prvi hotel u kome su odsedale mnoge holivudske zvezde.

Denpasar će Vam pružiti najbolje mogućnosti za istraživanje ostrva putem muzeja Bali, glavnog muzeja ostrva, koji će Vas najbolje uputiti u kulturu i istoriju ovog predivnog ostrva.

Kada je najbolje vreme da se poseti Denpasar?

Najbolje vreme za posetu Denpasaru i uopšte ostrvu Bali je tokom sušne sezone, a to je od aprila do oktobra. Tada je toplo ali nema toliko kiša i vlage kao od novembra do marta kada nastupa kišna sezona, što Vas može omesti u planiranim aktivnostima.

Sa druge strane cene su mnogo više tokom sušne sezone tako da ako se odlučite tada za putovanje, rezervišite na vreme smeštaj i avio karte Beograd Denpasar.

Jeftine avio karte Beograd Denpasar

Jeftine avio karte Beograd Denpasar možete dobiti van sezone, odnosno od novembra do marta.

Jeftina avio karta Beograd Denpasar, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Denpasar.

Kada da kupim karte Beograd Denpasar ?

Avio karte Beograd Denpasar, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 2 meseca pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme sezone od aprila do oktobra ili periodu velikih događaja i praznika, preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, i let za Denpasar, odnosno avio karte Beograd Denpasar rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Avio karte Beograd Denpasar, Titi Banda Statua
Titi Banda Statua, Denpasar, Bali / Photo by Leonanta Pramudya Kusuma on Unsplash

Promotivna cena avio karte Beograd Denpasar

Tokom promotivnog perioda  avio karta Beograd Denpasar kreće se oko 645 evra sa uključenim prtljagom do 25 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Denpasar.

Cena avio karte Beograd Denpasar

Redovna cena avio karte Beograd Denpasar kreće se od 675 evra. U tu cenu uključen je prtljag do 25 kg. Ukoliko u cenu nije uračunat prtljag koji se čekira, potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Denpasar.

Avio karta Beograd Denpasar u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Denpasar u jednom pravcu je sa avio kompanijom Emirates i kreće se od 450  eura. U cenu je uključen prtljag, od 30 kg. Ovaj let za Denpasar je  sa jednim presedanjem u Dubaiu.

Avio karte Beograd Denpasar, Bali plaža
Bali plaža / Image by Nos Nguyen from Pixabay

Povratna avio karta Beograd Denpasar cena

Cena povratne avio karte Beograd Denpasar najpovoljnija je preko kompanije Emirates i iznosi 675 eura. U cenu je uključen prtljag do 25 kg. Ovaj let za Denpasar je sa jednim presedanjem u Dubaiju.

Kako da rezervišem avio karte Beograd Denpasar ?

Vaše avio karte Beograd Denpasar možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Denpasar

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Denpasar. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Denpasar

Ukoliko želite da napravie telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Denpasar slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Avio karte Beograd Denpasar ornament
Ornament sa budističkog hrama / Image by Vitalis Arnoldus from Pixabay

Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Denpasar

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Denpasar: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Denpasar, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Denpasar ?

Online rezervacija za let Beograd Denpasar je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Denpasar.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Denpasar ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Denpasar primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Avio karte Beograd Denpasar, Kota plaža
Plaža Kota, Bali / Image by Putu Suardiana from Pixabay

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Denpasar ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Denpasar biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Denpasar ?

Vaša avio karta Beograd Denpasar može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Denpasar promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Denpasar?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Denpasar. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Denpasar?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Denpasar, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Denpasar ?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Denpasar uključen prtljag maksimalne težine do 25 ili 30 kg u zavisnosti od kompanije koja obavlja let. Uz doplatu postoji opcija kupovine prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Denpasar.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Da li postoji direktan let Beograd Denpasar ?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Denpasar već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Avio karte Beograd Denpasar mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane  i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Denpasar ?

Letovi za Denpasar obavljaju se preko sledećih avio kompanija: Emirates, Garuda Indonesia, Qatar Airways, Fly Dubai, Turkish Airlines, i druge..

Avio karte Beograd Denpasar tradicionalni ples
Bali, Denpasar, plesačica / Image by 123koehler from Pixabay

Koliko traje let Beograd Denpasar ?

Let Beograd Denpasar traje oko 17 sati i 15 minuta sa jednim presedanjem. Avio karte Beograd Denpasar, odnosno letovi za Denpasar sa dva ili tri presedanja traju od  21 sat do 36 sati u zavisnosti od avio kompanije.

U nastavku su prikazani letovi za Denpasar iz Beograd i njihovo trajanje u zavisnosti od avio kompanije koja obavlja let:

Let Beograd Denpasar sa jednim presedanjem

Trajanje leta:  17h 15m+ / avio kompanija: Turkish Airlines / presedanje Istanbul
Trajanje leta:  19h 25m+ / avio kompanija: Emirates / presedanje Dubai

Let Beograd Denpasar sa dva presedanja

Trajanje leta:  1 d 7h + / avio kompanija: Turkish Airlines, Batik Air / presedanje Istanbul, Džakarta
Trajanje leta:  1 d 12h + / avio kompanija: Qatar, Garuda Indonesia / presedanje Doha, Džakarta

Let Beograd Denpasar sa tri presedanja

Trajanje leta:  21h 20m+ / avio kompanija: Turkish Airlines, Singapore Airlines, Garuda Indonesia / presedanje Istanbul, Singapur, Džakarta
Trajanje leta:  22h 45m+ / avio kompanija: Aegean, Qatar Airways, Garuda Indonesia / presedanje Atina, Doha, Džakarta
Trajanje leta:  1 d 2 h+ / avio kompanija: Lufthansa, Qatar Airways, Garuda Indonesia / presedanje Minhen, Doha, Džakarta

Avio karta Beograd Denpasar
Budistički hram, Denpasar, Bali / Image by Michelle Raponi from Pixabay

Letovi za Denpasar  iz okruženja

Letovi za Denpasar iz Zagreba

Letovi za Denpasar iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 409 eura, sa kompanijom Turkish Airlines, sa uključenim prtljagom do 30 kg

Cena povratne avio karte za Denpasar iz Zagreba kreće se od 632 eura sa kompanijom Turkish Airlines sa jednim presedanjem u Istanbulu. U cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Denpasar iz Sarajeva

Let za Denpasar iz Sarajeva kreće se od 463 eura preko avio kompanije Turkish Airlines i  sa uključenim ptrljagom do 30 kg.

Cena povratnog leta za Denpasar iz Sarajeva kreće se od 637 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines , sa uključenim prtljagom do 30 kg.

Letovi za Denpasar iz Podgorice

Cena povratne avio karte Podgorica Denpasar kreće se od 733 eura, preko kompanije Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Cena avio karte u jednom smeru je po istoj ceni kao i povratna sa istim prevoznikom, prtljagom i jednim presedanjem.

Avio karte Beograd Denpasar, Bali pirinčana polja
Pirinčana polja, Bali / Image by Sasin Tipchai from Pixabay

Letovi za Denpasar iz Skoplja

Cena avio karte Skoplje Denpasar u jednom pravu kreće od 535 eura preko kompanije Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 40 kg. Cena povratne avio karte  Skoplje Denpasar preko istog prevoznika i prtljagom kreće se od 740 eura.

Letovi za Denpasar iz Budimpešte

Let u jednom pravcu iz Budimpešte za Denpasar kreće se od 398 eura.  Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg. Cena povratnog leta je od 597 eura sa istom avio kompanijom.

Letovi za Denpasar iz Sofije

Let za Denpasar iz Sofije u jednom smeru se kreće od 507 evra.  Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 40 kg.  Cena povratne avio karte kreće se od 756 eura, sa istom avio kompanijom.

Aerodromski transfer za let Beograd Denpasar

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Denpasar imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Denpasar opšte informacije

Valuta: Indonežanska rupija – Rp
Vremenska zona: GTM +8 (kod nas je GTM+1)
Struja: 230 V
Utičnica za struju: TIP C i TIF B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +62
Populacija: oko 1 milion
Udaljenost aerodroma od centra grada: 15 km
Metro sa aerodroma: Ne
Voz sa aerodroma: Ne
Shuttle Bus: Da
Direktan let: Ne

Denpasar

U nastavku za sve one koji su se odlučili za putovanje u Denpasar, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom sjajnom gradu.

Denpasar 5 najboljih turističkih atrakcija

 1. Bajra Sandhi Monument – istorijski spomenik Bajra Sandhi, sagrađen u znak sećanja na borbe u kojima su bili Balijci. Ova kompleksna građevina prikazuje istoriju i kulturu Balija. Adresa: Jalan Raya Puputan, Niti Mandala Renon, Denpasar Timur, Kota Denpasar, Bali 80234. Za više informacija, pogledajte link, lonelyplanet.com/indonesia/bali
 2. Bali Provincial Public State Museum – javni i glavni provincijski muzej ostrva Bali, smešten u srcu grada, najstarije i najvažnije obeležje koje će Vas upoznati sa bogatim nasleđem, kulturom i tradicijom ostrva. Adresa: Jl. Mayor Wisnu No.1, Bali 80232. Za više informacija, pogledajte link, raftingbali.net/bali-museum-denpasar/
 3. Pasar Badung Market – najveća tržnica Denpasara, koja važi za mesto najbolje kupovine po niskim cenama. Ručno rađena roba, prirodni proizvodi koje ne možete naći nigde, tkanine, namirnice, suveniri itd. Adresa: Jl. Sulawesi No. 1,, Dangin Puri Kangin, Denpasar Utara, Kota Denpasar, Bali 80233. Za više informacija, pogledajte link, balitravelhub.com/attractions/pasar-badung/
 4. Jagatnatha Temple – čuveni hram Jagatnatha Temple smešten u centru u blizini Bali muzeja. Jedna od glavnih i najvećih gradskih atrakcija sa pogledom u prošlost. Adresa: Jl. Surapati, Dangin Puri, Denpasar Tim., Kota Denpasar, Bali 80232. Za više informacija, pogledajte link, lonelyplanet.com/indonesia/bali/denpasar/
 5. Shark Island – Ostrvo ajkula će Vam pružiti sjajnu avanturu pa čak i da hranite, komunicirate i plivate sa ajkulama. Obavezno posetite i susedni obrazovni centar kornjača. Adresa: Agus Bar & Restaurant, Jl. Tukad Punggawa, Serangan, Bali. Za više informacija, pogledajte link, balisharks.com/
Let Beograd Denpasar
Ostrvo Bali. Denpasar, / Image by Rolly Gara from Pixabay

Denpasar 5 najboljih mesta za izlazak

 1. La Favela bar – je kultno mesto gde svake večeri možete slušati sjajne zvuke od repa do hitova iz 80tih., uz masu indonežana, i turista. Ulaz je besplatan. Adresa: Jalan Laksamana Oboroi No.177X, Seminyak, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80561. Za više informacija, posetite link lafavelabali.com/
 2. Miror bar and Lounge – ovaj popularni noćni klub nalik crkvi, je omiljen među mladom populacijom Indonežana koja sluša EDM i Rn’B muziku u zavisnosti od večeri. Ovo je sasvim nešto jedinstveno i drugačije od svega na Baliju. Postoji dress code i prilično je skupo. Za Adresa: Seminyak, Jl. Petitenget No.106, Kerobokan Kelod, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361više informacija, posetite link facebook.com/mirrorbali/
 3. Arena Pub & Restaurant – se nalazi između Denpasara i Seminyak. Ovde vlada domaća atmosfera i uzbudljiv noćni provod. Cene su prilično razumne, a petkom uveče sviraju lokalni bendovi. Adresa: Jalan Bypass Ngurah Rai 115, Sanur, Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali 80228. Za više informacija, posetite link facebook.com/arenabali/
 4. Akasaka Bali – ili A-club -je jedno od najboljih mesta za noćni život Denpasara. Ovaj klub i restoran redovno na repertoaru ima plesne i modne revije, Dj svirke, karaoke žurke i ostale događaje uz povremene nastupe indonežanskih popularnih muzičara. Adresa: Jl. Teuku Umar No. 145, Dauh Puri Klod, Denpasar Bar., Kota Denpasar, Bali 80114 Za više informacija, posetite link indoclubbing.com/place/bar/bali/akasaka-music-club-akasaka-bali
 5. Serambi Arts Antida – je idealno mesto za sve koji vole opušteniji ambijent kao i za ljubitelje muzike i umetnosti koju ovo mesto razvija i promoviše. Savršen prostor za uživanje u savremenoj balijskoj umetnosti i kulturi uz živu muziku lokalnih izvođača. Adresa: Jalan Waribang 32, Kesiman, Denpasar Za više informacija, posetite link facebook.com/serambiartantida/

Denpasar  5 najboljih restorana

 1. Warung Gula Bali – ako želite da probate najbolju balijsku kuhinju posetite obavezno ovaj sjajan restoran. Ovde možete probati najukusnije povrće, salate od morskih algi, ribu, hrskave zalogaje i tradicionalne deserte koje ne možete naći nigde na Baliju. Smešten u luksuznom delu grada, u mirnoj ulici. Adresa: Jl. Akasia XVI No.70, Kesiman, Kec. Denpasar Tim., Kota Denpasar, Bali 80239. Za više informacija, posetite link
 2. DCost Seafood – ovaj restoran nudi tipična indonežanska jela od morskih plodova. Vrhunski pripremana i jedinstvena hrana u vidu švedskog stola. Ako tražite mesto sa hranom visokog kvaliteta i pristupačnim cenama, ovo je najbolje mesto u gradu, za ovakav tip restorana. Adresa: Jalan Raya Puputan No. 88, Renon. Za više informacija, posetite link dcostseafood.com/
 3. Il Pomodoro – ovaj restoran sa modernim italijanskim ambijentom nalazi se u blizini Denpasara, daleko od gužve i nudi vrhunske italijanske specijalitete. Ako ste ljubitelj italijanske hrane Il Pomodoro nudi velik izbor pica i pasta. Adresa: Jalan Gatot Subroto Barat No. 371, Denpasar. Za više informacija, posetite link gofood.co.id/bali/restaurant/il-pomodoro-denpasar
 4. Warung Leko- ako ste ljubitelj govedine, ovo je najbolji restoran koji služi više od 30 goveđih specijaliteta kao i supe od govedine. Smešten je u području Renon, poznatom za ručavanje. Adresa: Panjer, Denpasar Selatan, Denpasar City, Bali 80239. Za više informacija, posetite link sr-rs.facebook.com/Warung-Leko-Bali
 5. Ikan Bakar Cianjur – ovaj autentičan indonežanski restoran nudi specijalitete od pečene i ribe na žaru, ukusne soseve ali i delikatese od jagnjetine iz pećnice. U ovom restoranu je uvek gužva, pa se spremite na čekanje, ali se isplati. Adresa: l. Cok Agung Tresna, Sumerta Kelod, Kec. Denpasar Tim., Kota Denpasar, Bali 80234 Za više informacija, posetite link ibcgroup.co.id/ 

Najbolji događaji na Baliju tokom sezone

 1. Bali Arts Festival  – poznati lokalni Festival koji će Vam prikazati kulturna i umetnička dostignuća Balija. Održava se od sredina juna do sredine jula. Mesto održavanja: Denpasar Arts Centre (Taman Werdhi Budaya), Jalan Nusa Indah No.1, Panjer, Kota Denpasar, Bali 80236. Više informacija na linku uk.hotels.com/go/indonesia/bali-arts-festival
 2. Nusa Dua Festival – najveći svetlosni festival lampiona na Baliju, koji se održava mesec i po dana tokom juna i jula, svake godine. Garantuje vrhunsku zabavu. Mesto održavanja: Peninsula ostrvo u mestu Nusa Dua, do kojeg možete doći taksijem. Više informacija na linku nusaduafiesta.co.id/
 3. Bali Kites Festival – je međunarodni festival zmajeva koji se održava sezonski u julu ili avgustu. Mesto održavanja: Padang Galak – plaža Sanur. Ovo je verski događaj koji ima za cilj zahvalnost hinduističkim bogovima za obilne useve i žetve. Više informacija na linku holidify.com/pages/bali-kite-festival
 4. Indonesia Independence Day – je indonežanski dan nezavisnosti još od 1945 godine i slavi se 17.08. Ovo je  veliki praznik indonežana kada se osim ceremonije u Državnoj palati, u većini naselja održavaju mnogobrojna takmičenja u cilju poboljšanja dobrih odnosa zajednice. Više informacija na linku traveloka.com/en-id/libur-nasional/hari-kemerdekaan-indonesia  

Aerodrom Denpasar DPS

Bali Ngurah Rai International Airport – Međunarodni aerodrom Ngurah Rai na ostrvu Bali nalazi se oko 15 km južno od grada Denpasar. Ovaj aerodrom je drugi po prometu u Indoneziji i nalazi se vrlo blizu svih glavnih turističkih destinacija na Baliju kao što su: Kuta, Legian, Seminyak, Kerobokan, Umalas na severu i Jimbaran, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Pecatu na jugu ostrva.

Aerodrom ima 2 terminala, noviji međunarodni terminala i novi domaći terminal koji dele nivo za dolaske.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma Denpasar DPS pogledajte link Denpasar aerodrom dolasci i odlasci.

Dolazak i odlazak sa aerodroma Denpasar DPS

Denpasar aerodrom – Bali Ngurah Rai International Airport,  Adresa: Jalan Raya Gusti Ngurah Rai, Tuban, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80362 Indonezija

Aerodrom Denpasar DPS – Autobus

Od aerodroma Denpasar Dps do centra grada možete koristiti javni prevoz ”Trans Sarbagita” koji ima svoja stajališta i kod međunarodnog i domaćeg terminala.

Ovaj javni prevoz saobraća od aerodroma i do drugih turističkih destinacija: Kuta, Legian, Denpasar i Nusa Dua do kojih ide direktno. Prednost korišćenja autobusa je to što su karte izuzetno povoljne, a mana to što prevoz nije učestao, odnosno saobraća samo nekoliko puta dnevno.

Do Denpasara se autobusom stiže za oko 30 minuta.

Više informacija možete naći na sajtu javnog prevoza Trans Sarbagita sa rasporedom vožnji bali-backpacker.com/trans-sarbagita-bus-stop-halte-shelter/

Aerodrom Denpasar DPS – Taxi

na aerodromu taksisti će Vam sami prići, ali vodite računa, jer mnogi naplaćuju previše. Oba terminala ispred ”Dolazaka” imaju svoju taksi službu gde možete ugovoriti službeni taksi po realnoj i fiksnoj ceni koja važi za sve destinacije na ostrvu Bali. Cena naravno može malo da odstupa u zavisnosti od daljine destinacije. Nakon vožnje dobićete račun.

Više informacija o taksi prevozu, možete naći na linku: balitransfer.net/

Aerodrom Denpasar DPS – Rent-A-car

Na aerodromu Denpasar i dolaznim terminalima postoje mnogobrojne rent-a-car agencije. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije vozila unapred na sajtu aerodroma. Na ovom linku pogledajte koje su rent-a-car kuće prisutne na aerodromu baliairport.com/car-rental/

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Denpasar
Ukratko o Denpasaru
Kada je najbolje vreme da se poseti Denpasar?
Jeftine avio karte Beograd Denpasar
Kada da kupim karte Beograd Denpasar ?
Promotivna cena avio karte Beograd Denpasar
Cena avio karte Beograd Denpasar
Avio karta Beograd Denpasar u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Denpasar cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Denpasar ?
Online rezervacija avio karte Beograd Denpasar
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Denpasar
Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Denpasar
Da li postoji direktan let Beograd Denpasar ?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Denpasar ?
Koliko traje let Beograd Denpasar ?
Letovi za Denpasar  iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Denpasar
Denpasar opšte informacije
Denpasar
Aerodrom Denpasar DPS
Dolazak i odlazak sa aerodroma Denpasar DPS

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Denpasar. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Denpasar


Avio Kompanije za Denpasar (DPS)
Emirates
Turkish airlines
Qatar
Garuda Indonesia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Denpasar (DPS)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Indonezija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji