avio karte
Beograd – Džakarta

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – DžakartaAvio karte Beograd Džakarta

Rezervacija avio karte Beograd Džakarta

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Džakarta? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Džakarta brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Džakarta

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Džakarta.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Džakarta

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Džakarta, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Džakarta. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Džakarta.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Džakarta

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Džakarta, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Džakarta. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Džakarta

Jeftine avio karte Beograd Džakarta

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Džakarta, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Džakarta koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Džakarta.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Džakarta

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Džakarta :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Džakarta se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Džakarta

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Džakarta, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Džakarta promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Džakarta

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Džakarta kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Džakarta i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Džakarta

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Džakarta, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Džakarta

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Džakarta najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Džakarta.

Cena avio karte Beograd Džakarta koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Džakarta. .

Informacije o letovima Beograd Džakarta

Direktan let Beograd Džakarta

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Džakarta.

Let Beograd Džakarta sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Džakarta sa jednim presedanjem

Let Beograd Džakarta sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Džakarta sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Džakarta

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Džakarta već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Džakarta sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Džakarta sa jednim presedanjem.

Let Beograd Džakarta dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Džakarta sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Džakarta

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Džakarta.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Džakarta sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Džakarta sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Džakarta

Soekarno Hatta Intl – CGK, Džakarta, Indonezija

Ukratko o Džakarti

Glavni grad najmnogoljudnije muslimanske zemlje na svetu Indonezije, ostrvske države koja obuhvata najveći arhipelag na svetu sa preko 13.000 manjih i većih ostrva. Avio karte za Indoneziju morate obezbediti unapred i po nekoliko meseci, naravno, ako želite da ih kupite po najpovoljnijim mogućim cenama.

Do Džakarte iz Beograda stižete nekom od avio linija preko Abu Dabija, ili Moskve, ili Istanbula. Džakarta je najveći i glavni grad Indonezije sa blizu 10 miliona stanovnika. Nalazi se na ostrvu Java i predstavlja sjajnu destinaciju za avanturiste koji od svog putovanja žele više!

Šta videti u Džakarti? Pre svega veličanstveni nacionalni spomenik Monas visok čak 137 metara, potom luku Sunda Kelapa, trg Fatahillah u starom delu grada, džamija Istiklal, Indonežanski park minijatura… Dosta toga za videti, a uvek malo vremena. To je znak da je Vaša poseta Džakarti bila sjajna!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Džakarta
Avio karte Beograd Džakarta
Online rezervacija avio karte Beograd Džakarta
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Džakarta
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Džakarta
Jeftine avio karte Beograd Džakarta
Plaćanje avio karte Beograd Džakarta
Promena avio karte za let Beograd Džakarta
Otkaz avio karte Beograd Džakarta
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Džakarta
Cena avio karte Beograd Džakarta
Informacije o letovima Beograd Džakarta
Trajanje Leta Beograd Džakarta
Aerodrom Beograd
Aerodrom Džakarta

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Džakarta. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Džakarta


Avio Kompanije za Džakarta (CGK)
Qatar
Etihad
Emirates
Lufthansa
Turkish airlines
SriLankan Airlines
Garuda Indonesia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Džakarta (CGK)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Indonezija avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji