avio karte
Beograd – Montevideo

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – MontevideoAvio karte Beograd Montevideo

Rezervacija avio karte Beograd Montevideo

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Montevideo? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Montevideo brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Montevideo

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Montevideo.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Montevideo

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Montevideo, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Montevideo. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Montevideo.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Montevideo

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Montevideo, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Montevideo. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Montevideo

Jeftine avio karte Beograd Montevideo

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Montevideo, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Montevideo koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Montevideo.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Montevideo

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Montevideo :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Montevideo se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Montevideo

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Montevideo, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Montevideo promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Montevideo

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Montevideo kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Montevideo i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Montevideo

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Montevideo, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Montevideo

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Montevideo najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Montevideo.

Cena avio karte Beograd Montevideo koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Montevideo. .

Informacije o letovima Beograd Montevideo

Direktan let Beograd Montevideo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Montevideo.

Let Beograd Montevideo sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Montevideo sa jednim presedanjem

Let Beograd Montevideo sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Montevideo sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Montevideo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Montevideo već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Montevideo sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Montevideo sa jednim presedanjem.

Let Beograd Montevideo dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Montevideo sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Montevideo

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Montevideo.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Montevideo sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Montevideo sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Montevideo

Carrasco – MVD, Montevideo, Urugvaj

Ukratko o Montevideu

Raskošna prestonica Urugvaja. Do Montevidea iz Beograda možete stići preko nekoliko evropskim metropola, sa jednim ili dva presedanja, a cena avio karte svakako zavisi pre svega od termina kada se rezerviše, kao i od broja presedanja i vremena čekanja na aerodromima.

Za Vaš početak avanture, predlažemo Vam da prvo posetite veličanstvenu Botaničku baštu koja u suštini predstavlja jedan pravi muzej sa sačuvanim palatama kolonijalne arhitekture. Prado bašta sa ružama je odmah u blizini, samo malo drugačija.

Ima preko četiri stotine različitih vrsta ruža, i domaćih i stranih. Takođe, preporučujemo Vam i prelepu plažu Pokitos, kao i šetnju starim gradom sa lepim malim uličicama i savršenim ambijentima.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Montevideo
Avio karte Beograd Montevideo
Online rezervacija avio karte Beograd Montevideo
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Montevideo
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Montevideo
Jeftine avio karte Beograd Montevideo
Plaćanje avio karte Beograd Montevideo
Promena avio karte za let Beograd Montevideo
Otkaz avio karte Beograd Montevideo
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Montevideo
Cena avio karte Beograd Montevideo
Informacije o letovima Beograd Montevideo
Trajanje Leta Beograd Montevideo
Aerodrom Beograd
Aerodrom Montevideo
Ukratko o Montevideu

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Montevideo. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Montevideo


Avio Kompanije za Montevideo (MVD)
Airfrance
Klm
Lufthansa
Qatar
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Montevideo (MVD)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Urugvaj avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji