avio karte
Beograd – Keln

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KelnKeln ukratko o destinaciji

Keln po veličini spada u četvri grad u Nemačkoj, a ujedno je jedan i od najstarijih gradova Nemačke. Smešten u regiji Severna Rajna predstavlja regionalni i ekonomski centar te regije. Grad je osnovan u petom veku nove ere.

Jedan od najvećih događaja u Kelnu je svakako karneval koji se održava neposredno pred božićni post. Stanovnici Kelna ovaj period slavlja nazivaju i peto godišnje doba. Tokom karnevala povećan je broj turista u gradu pa je teže naći slobodan smeštaj.

Najbolje vreme za posetu Kelna je tokom kasnog proleća leta i jeseni. Svakako ukoliko ste u mogućnosti posetite Keln i tokom božićnih praznika.

Avio karte Beograd Keln panorama
Keln panorama / Image by S. Hermann & F. Richter from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Keln

Jeftine avio karte Beograd Keln mogu se dobiti ukoliko ne planirate put tokom perioda praznika (Nove godine, božićnih i uskršnjih praznika) i velikih manifesticaja.

Pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Keln.

Kada da kupim karte Beograd Keln?

Zbog velikog interesovanja za Keln najbolje je da vaše avio karte rezervišete barem 4 nedelje pre vašeg putovanja.

Da bi ste obezbedili što povoljniju cenu obratite pažnju da ne putujete u periodu velikih sajmova, praznika kao sto su Uskrs, Prvi maj, Božić i drugi.

U slučaju da treba da putujete u vreme praznika ili velikih sajmova preporučujemo vam da hotelski smeštaj i avio karte rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Avio karta Beograd Keln katedrala
Keln katedrala noću / Image by Gerd Rohs from Pixabay

Promotivna cena avio karte Beograd Keln

Tokom promotivnog perioda cena avio karte Beograd Keln kreće se oko 135 evra. Kada su dostupni letovi low cost avio kompanije WizzAir, cena avio karte Beograd Keln kreće od 15 evra. Cena je za jedan pravac sa uključenim ručnim prtljagom.

Cena avio karte Beograd Keln

Redovna cena avio karte Beograd Keln van promotivnog perioda kreće se od 155 evra. U cenu od 155 evra uključen je samo ručni prtljag do 8kg. Za prtljag koji se čekira potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Keln.

Avio karta Beograd Keln u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Keln u jednom pravcu je sa avio kompanijom Pegasus i kreće se od 120 eura. U cenu je uključen ručni prtljag, sa presedanjem u Istanbulu.

Povratna avio karta Beograd Keln cena

Cena povratne avio karte Beograd Keln najpovoljnija je preko nemačke avio kompanije Lufthansa sa jednim presedanjem u Frankfurtu i iznosi 155 eura. U cenu je uključen samo ručni prtljag.

Kako da rezervišem avio karte Beograd Keln?

Vaše avio karte Beograd Keln možete rezervisati na tri načina.

 • Možete napraviti online rezervaciju
 • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
 • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Keln

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Keln. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Keln

Ukoliko želite da napravie telefonsku rezervaciju slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Keln

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Keln: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Keln slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Keln?

Online rezervacija za let Beograd Keln je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Keln.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Keln?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Keln primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Keln?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija za let Beograd Keln biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Keln?

Vaša avio karta može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Keln promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Keln?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Keln?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Keln, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Keln?

Najčešće je u cenu uključen samo ručni prtljag maksimalne težine do 8kg. Uz doplatu postoji opcija kupovine prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 23 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba). Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja vrši let Beograd Keln.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Da li postoji direktan let Beograd Keln?

Trenutno postoji direktan let Beograd Keln i obavlja ga avio kompanija Wizz Air. Wizz Air let Beograd Keln obavlja se ponedeljkom, sredom i petkom. Avio karte Beograd Keln mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane i proverite cene za Vaše putovanje.

Obzirom da se radi o low cost avio kompaniji direktan let WizzAir Beograd Keln može biti ukinut u odredjenom periodu godine.

Koje avio kompanije lete let Beograd Keln?

Trenutno za Keln lete WizzAir, Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Air Serbia. Trenutno samo avio kompanija Wizz Air ima direktan let Beograd Keln.

Koliko traje let Beograd Keln?

Direktan let Beograd Keln traje ispod 2 sata, tačnije 1 sat i 50 minuta. Letovi sa jednim presedanjem traju od 3 sata 30 minuta do 7 sati zavisno od avio kompanije. Let Beograd Keln sa dva presedanja traje preko 7 sati u zavisnosti od avio kompanije.

Direktni letovi Beograd Keln

Trenutno, direktni let Beograd Keln je obustavljen.

Let Beograd Keln sa jednim presedanjem

Trajanje leta: 4h 5m+ / avio kompanija: Austrian Airlines / presedanje Beč
Trajanje leta: 5h 15m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Minhen
Trajanje leta: 6h 0m+ / avio kompanija: SWISS , Eurowings / presedanje Cirih

Let Beograd Keln sa dva presedanja

Trajanje leta: 5h 30m+ / avio kompanija: Air Serbia, Austrian / presedanje Split, Beč

Avio karte Beograd Keln zimska panorama
Keln zimska panorama / Photo by Ana Quintans on Unsplash

Letovi za Keln iz okruženja

Letovi za Keln iz Zagreba

Letovi za Keln iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 140 eura. Cena povratne avio karte za Keln iz Zagreba kreće se od 230 eura. U oba slučaja prevoznik je German Wings. Let je sa jednim presedanjem, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Keln iz Sarajeva

Let u jednom pravcu Sarajevo Keln kreće se od 120 eura preko avio kompanije Pegasus. Cena povratnog leta Sarajevo Keln kreće se od 176 eura sa avio kompanijom Austrian Airlines.

Letovi za Keln iz Podgorice

Cena povratne avio karte Podgorica Keln kreće se od 210 eura, a prevoznik je Austrian Airlines. Let je sa jednim presedanjem, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Keln iz Skoplja

Cena avio karte Skoplje Keln u jednom pravu kreće od 115 eura sa prevoznikom, avio kompanijom Pegasus. Cena povratne avio karte Skoplje Keln preko avio kompanije Austrian Airlines kreće se od 188 eura. Let je sa jednim presedanjem, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Keln iz Budimpešte

Let u jednom pravcu iz Budimpešte za Keln kreće se od 110 eura a cena povratnog leta je od 180 eura sa avio kompanijom German Wings. Let je sa jednim presedanjem, a u cenu je uključen samo ručni prtljag.

Letovi za Keln iz Sofije

Za let iz Sofije do Kelna potrebno je izdvojiti 150 evra, dok se cena povratne avio karte kreće od 220 eura. Prevoznik je avio kompanija Lufthansa, a u cenu je uključen samo ručni prtljag. Let je sa jednim presedanjem.

Aerodromski transfer za let Beograd Keln

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Keln imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednm pravcu.

Keln opšte informacije

Valuta: Euro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +49
Populacija: 1,12 M
Udaljenost aerodroma od centra grada: 15 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: NE
Direktan let: NE

Avio karte Beograd Keln
Keln reka Rajna / Photo by Ramin Karbassi on Unsplash

Keln

U nastavku za sve one koji posete Keln, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom sjajnom gradu.

Keln turističke atrakcije

 1. Kelnska Katedrala (Kölner Dom) – Jedna od najećih Evropskih katedrala i svakako jedan od najambicioznijih projekata srednjeg veka. Gradnja je počela 1248 godine, a dostiže visinu od 157 metara.
  Više informacija na zvaničnom linku www.koelner-dom.de/en/first-page. Adresa: Domkloster 4, 50667 Cologne.
 2. Stari Keln istorijska četvrt – istražite najstarije ulice i crkve Kelna. U starom gradu (Altstadt) dosta starih zgrada pretvoreno je u butike, prodavnice, kafiće i restorane.
 3. Kelnska gradska kuća (Kölner Rathaus) je najstarija javna građevina u Kelnu i stara je preko 900 godina. Adresa: Rathauspl. 2, 50667 , Cologne
 4. The Wallraf-Richartz & Ludwig Museums – Pravo mesto za ljubitelje umestnosti. Više informacija na zvaničnom linku wallraf.museum/en. Adresa: Obenmarspforten 40, 50667, Cologne
 5. Kelnska žičara – Od otvaranja davne 1958 pruža posetiocima sjajna pogled na reku Rajnu, stari grad i katedralu. Adresa: Riehler Straße 180, 50735, Cologne

  Avio karte Beograd Keln žičara
  Keln žičara / Photo by Celina Albertz on Unsplash

Keln 5 najboljih restorana

 1. Petere’s Brauhaus $- ovo je jedna od najboljih malih pivnica u Kelnu sa sjajnom nacionalnom hranom. Cene su pristupačne. Više informacija pogledajte na njihovoj zvaničnoj strani peters-brauhaus.de Adresa: 1 Mühlengasse, Innenstadt Cologne
 2. Die Fette Kuh $- U bukvalnom prevodu znači Debela Krava jeste jedan od najboljih roštilja u Kelnu. U ponudi su kobasice, stejkovi, burgeri i sve od mesa. Pored sjajne ponude mesa takođe u ponudi su i sjajna vegetarijanska jela koje ovo mesto čine nestvarnim. Više informacija na zvaničnom sajtu diefettekuh.de. Adresa: 43 Bonner Straße, Innenstadt Cologne
 3. Le Moissonnier $$$- Ovo je možda i najbolji Francuski restoran u Kelnu sa malo jačim cenama. Više informacija na linku lemoissonnier.de . Adresa: 25 Krefelder Straße, Innenstadt Cologne
 4. Bei Oma Kleinmann $- ovo je porodični restoran nacionalne kuhinje sa sjajnom atmosferom i menijem. Više informacija na linku beiomakleinmann.de . Adresa: 9 Zülpicher Straße, Innenstadt Cologne
 5. Ox und Klee $$$ – Sjajan, moderan restoran sa konceptom visoke kuhinje koji otkriva  novu dimenziju uživanja u dobrim ukusima. Više informacija na linku restorana oxundklee.de. Adresa: 18 Im Zollhafen, Innenstadt Cologne

Keln 5 najboljih barova

 1. Antik-Brauhaus – tradicionalan bar, adresa: Deutzer Freiheit 85­87, Cologne
 2. Ona Mor Bar – jedan od najboljih barova ako ste ljubitelj džin-a ili vodke. Adresa: Roonstraße 94, Cologne
 3. Rosebud Bar – opušten i zavučen bar sa sjajnim koktelima. Adresa: Heinsbergstraße 20, Cologne
 4. Legends Bar at Hyatt Regency Cologne – najbolji hotelski bar u Kelnu. Adresa: Kennedy­Ufer 2a, Cologne
 5. Toddy Tapper – ovaj bar je specijalizovan za Arak, malo poznato piće koje se dobija framentacijom kokosa. Adresa: Schillingstraße 27, Cologne

  Avio karte Beograd Keln hotel Hayat
  Hotel Hayat / Photo by Omar Ram on Unsplash

Keln 5 najboljih klubova

 1. Sonic Ballroom – Rock’n’roll klub. Više informacija na Facebook strani facebook.com/sonicballroom i na zvaničnom sajtu sonic-ballroom.de Adresa: Oskar-Jäger-Str. 190, 50825 Cologne
 2. Sixpack – Ovo je legendarni klub, u njemu možete sreti lokalne umetnike, didžejeve i poznate ličnosti. Više informacija na Facebook strani facebook.com/SIXPACK.Bar.Cologne Adresa: Aachener Str. 33, 50674 Cologne
 3. Subway – Ovaj klub smešten je u Belgijskoj četvrti i prkosi prostoru i vremenu sa svojim enterijerom. Sa malo magije i dosta adrenalina vodi vas u nezaboravan provod. Više informacija na Facebook strani facebook.com/ClubSubway i na zvaničnom sajtu subway-der-club.de . Adresa: Aachener Str. 82-84, 50674 Cologne
 4. Arkadia – Dovoljno je samo reći DISKO 80-te i ko voli ima garantovan sjajan provod. Adresa: Friesenstr. 52, 50670 Cologne
 5. Stereo Wonderland – Opušten klub bilo za celovečernji provod ili piće, dva za šankom. Više informacija pogledajte na Facebook strani facebook.com/stereowonderland   ili zvaničnom sajtu stereowonderland.com. Adresa: Trierer Str. 65, 50674 Cologne

Aerodrom Keln/Bon CGN

Aerodrom Keln/Bon CGN je Nemački međunarodni aerodrom koji se nalazi 15km od Kelna i 22km od Bona. Blizu 40 avio kompanija ima letove na ovom aerodromu, a aerodrom je otvoren 24h. Aerodrom Keln/Bon CGN ima 2 terminala i u sklopu aerodroma nalazi se i Hotel. U neposrednoj blizini aerodroma Keln/Bon CGN mogu se naći još dva hotela.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodrom Keln/Bon CGN pogledaj te link Keln/Bon aerodrom dolaci i odlasci.

Avio karte Beograd Keln aerodrom
Aerodrom Keln Bon CGN / Image by Thomas B. from Pixabay

Dolazak i odlazak sa aerodroma Keln/Bon CGN

Keln/Bon aerodrom CGN adresa: Heinrich-Steinmann-Str. 51147 Cologne

Aerodrom Keln/Bon CGN – Autobus

Od aerodroma do Kelna možete doći autobuskom linijom S7.

Od aerodroma do Bona možete doći autobuskom linijom SB60. Više informacija o redu vožnje za Bon pogledajte ovde swb-busundbahn.de

Za oba pravca stanice za autobus nalaze se terminalu 1 (Untergeschoss) i na terminalu 2 (Busbahnhof, Verwaltung i Luftfrachtzentrum).

Više informacija možete naći na sajtu javnog prevoza Kelna – KVB na ovom linku kvb.koeln/en kao i na sajtu VRS – vrs.de/en/

Aerodrom Keln/Bon CGN – Voz

Oba aerodromska terminala imaju vezu sa vozom. Ekspesna linija (ICE 3) je brzi voz koji vozi direktno do Kelna. Takođe, aerodrom Keln/Bon CGN ima četiri železničke linije koje povezuju aerodrom sa Frankfurtom.

Vozovi na liniji S13 i RE8 poveuju aerodrom i Bon, dok vozovi RE6a idu do Dizeldofa na glavnu železničku stanicu.

Karte za voz se kupuju na automatima pa je potrebno imati sitan novac. Najveća novčanica koju automat prima je 50 EUR. Kreditne kartice su dobrodošle.

Na ovom linku nalaze se informacije o redu vožnje Nemačke železnice (DB – Deutsche Bahn) sa aerodroma Keln/Bon CGN red vožnje za vozove.

Avio karte Beograd Keln glavna železnička stanica
Keln glavna železnička stanica / Photo by Kai Pilger on Unsplash

Aerodrom Keln/Bohn CGN – Rent-A-Car

Na aerodromu Keln/Bon CGN i dolaznim terminalima postoje mnogobrojne rent-a-car agencije. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Ukoliko na aerodrom dolazite kolima pratite Auto put A59 (Keln – Kenigsvinter) koji vodi pravo na aerodrom odnosno sa aerodroma ka Kelnu. Na ovom linku pogledajte koje su rent-a-car kuće prisutne na aerodromu Keln/Bon rent-a-car.

 

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Keln
Keln ukratko o destinaciji
Jeftine avio karte Beograd Keln
Kada da kupim karte Beograd Keln?
Promotivna cena avio karte Beograd Keln
Cena avio karte Beograd Keln
Kako da rezervišem avio karte Beograd Keln?
Pitanja i odgovori za avio kartu Beograd Keln
Da li postoji direktan let Beograd Keln?
Koje avio kompanije lete let Beograd Keln?
Koliko traje let Beograd Keln?
Letovi za Keln iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Keln
Keln opšte informacije
Keln
Aerodrom Keln/Bon CGN
Dolazak i odlazak sa aerodroma Keln/Bon CGN

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Keln. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Keln


Avio Kompanije za Keln (CGN)
Wizz Air
Austrian
Lufthansa
Swiss

Ostale ponude avio karata


Magazin - Keln (CGN)

Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


Pogledajte ostale ponde avio karata:


Magazin: Nemačka


Nemačka avio karte

Putno osiguranje

Destinacije na promociji