avio karte
Beograd – Jamajka

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – JamajkaAvio karte Beograd Jamajka

Rezervacija avio karte Beograd Jamajka

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Jamajka? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Jamajka brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Jamajka

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Jamajka.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Jamajka

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Jamajka, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Jamajka. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Jamajka.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Jamajka

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Jamajka, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Jamajka. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Jamajka

Jeftine avio karte Beograd Jamajka

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Jamajka, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Jamajka koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Jamajka.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Jamajka

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Jamajka :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Jamajka se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Jamajka

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Jamajka, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Jamajka promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Jamajka

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Jamajka kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Jamajka i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Jamajka

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Jamajka, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Jamajka

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Jamajka najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Jamajka.

Cena avio karte Beograd Jamajka koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Jamajka. .

Informacije o letovima Beograd Jamajka

Direktan let Beograd Jamajka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jamajka.

Let Beograd Jamajka sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jamajka sa jednim presedanjem

Let Beograd Jamajka sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jamajka sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Jamajka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jamajka već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Jamajka sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Jamajka sa jednim presedanjem.

Let Beograd Jamajka dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Jamajka sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Jamajka

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Jamajka.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jamajka sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Jamajka sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Jamajka

Sangster Intl – MBJ, Jamajka, Jamajka

Ukratko o Jamajci

Ostrvo ritma i sjajnog „reggae“ majstora Boba Marlija. Smeštena u grupi Velikih Antila, Jamajka je drugo po veličini ostrvo nakon Kube. Glavni i najveći grad Jamajke je Kingston kraj kojeg se nalazi i međunarodni aerodrom.

Do Jamajke stižete uz minimum jedno presedanje, a ukoliko želite da obezbedite jeftinije avio karte, tada ćete svakako birati opciju sa više presedanja i dužim čekanjima na aerodromima.

Ovo je jedna od najpoznatijih destinacija u Karibima, i svakako je i jedna od najželjenijih! Montego Bay Montego Bej je drugi po veličini grad Jamajke, čuven je po svojim plažama i hotelima. MoBej, kako ga zovu, je veoma živopisan grad sa dosta kulturnih festivala i jednom od najzabavnijih plaža na Karibima. Oćo Rios je prvi grad na Jamajci koji je namenski razvijen kao odmaralište.

Danovi rečni vodopadi – vodopadi i park čine savršeni ambijent za opuštanje i zabavu. Posetioci se mogu popeti 600 metara uz vodopad, ruku pod ruku, čineći ljudski lanac vođen kompetentnim osobljem.

Jedna od najlepših plaža Jamajke je sasvim sigurno Puerto Seko. U Kindstonu treba otvoriti četvoro očiju, jer ovaj grad ima jednu od najviših stopa kriminala na svetu! No, vredi ga videti! Svakako i obavezno treba da posetite Muzej Boba Marlija, najčuvenijeg stanovnika Jamajke.

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Jamajka
Avio karte Beograd Jamajka
Online rezervacija avio karte Beograd Jamajka
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Jamajka
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Jamajka
Jeftine avio karte Beograd Jamajka
Plaćanje avio karte Beograd Jamajka
Promena avio karte za let Beograd Jamajka
Otkaz avio karte Beograd Jamajka
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Jamajka
Cena avio karte Beograd Jamajka
Informacije o letovima Beograd Jamajka
Trajanje Leta Beograd Jamajka
Aerodrom Beograd
Aerodrom Jamajka
Ukratko o Jamajci

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Jamajka. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Jamajka


Avio Kompanije za Jamajka (MBJ)
Swiss
Lufthansa
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Jamajka (MBJ)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Jamajka avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji