avio karte
Beograd – Bodrum

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – Bodrum



Ukratko o Bodrumu

Bodrum ili Halikarnas u antičkom dobu, se nalazi u jugozapadnom delu Turske, na poluostrvu područja Mugla. Naspram Bodruma je grčko ostrvo Kos do kojeg možete stići za oko 20 minuta. Bodrum je grad bogate istorije i kulture, i upravo ovde se nalazi jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba – Mauzolej u Halikarnasu.

Simbol i najvažnija istorijska znamenitost grada je svakako zamak Svetog Petra odakle se pruža predivan pogled na grad i njegovu marinu sa luksuznim jahtama.

Obala Bodruma se graniči sa Egejskim morem i odlikuju je duboki zalivi i prelepe uvale okružene planinama i brdima.

Avio karte Beograd Bodrum
Bodrum marina / Image by Ender BOZ from Pixabay

Bodrum je svetski poznata destinacija i veoma popularno mesto za odmor turista tokom letnjih meseci.

Krase ga šarmante ulice, drevni lokaliteti za razgledanje grada, divne plaže u uvalama, tirkizno i čisto more, blaga mediteranska klima, muzeji, vrhunska mediteranska kuhinja, brojni hoteli i uzbudljiv noćni život.

Kada je najbolje vreme da se poseti Bodrum?

Bodrum je pre svega turistička destinacija za letnji odmor, te ga je najbolje posetiti tokom leta, od početka juna do kraja septembra do kad traje sezona.

Klima u Bodrumu je tipična mediteranska sa dugim i suvim letima i blagom zimom. Najtopliji mesec je jul, kada je prosečna temperatura 36 stepeni celzijusovih.

Zbog velikog interesovanja za boravak u letnjim mesecima potrebno je da rezervišite na vreme smeštaj i avionske karte Beograd Bodrum.

Jeftine avio karte Beograd Bodrum

Jeftine avionske karte Beograd Bodrum možete dobiti u vreme kada nije letnja sezona, od novembra pa do aprila i u vreme kada nema velikih događaja i praznika.

Povoljna avio karta Beograd Bodrum, može se obezbediti ako pratite na našem sajtu promocije i prijavite se na naš newsletter kako bi na vreme dobili informaciju o promocijama avio kompanija koje lete za Bodrum.

Let Beograd Bodrum panorama
Bodrum panorama / Image by Alp Cem from Pixabay

Kada da kupim karte Beograd Bodrum ?

Avio kartu Beograd Bodrum, zbog velike potražnje je najbolje rezervisati minimum 6-7 nedelja pre planiranog putovanja.

Ukoliko putujete  u vreme praznika ili velikih manifestacija ili u toku letnje turističke sezone, preporučujemo vam da hotelski smeštaj, koji je tad skuplji, kao i let za Bodrum, rezervišete barem nekoliko meseci ranije.

Promotivna cena avio karte Beograd Bodrum

Tokom promotivnog perioda avio karta Beograd Bodrum kreće se od 220 evra sa uključenim prtljagom do 23 kg i ručnim prtljagom do 8 kg.

Imajte u vidu da je tokom trajanja promocije broj mesta i period putovanja ograničen za avio karte Beograd Bodrum.

Cena avio karte Beograd Bodrum

Redovna cena avionske karte Beograd Bodrum  se kreće od 260 eura preko kompanije Turkish Airlines. U tu cenu uključen je prtljag od 23 kg i ručni prtljag do 8kg.

Za let Beograd Bodrum gde nije uračunat prtljag potrebno je izvršiti doplatu koja zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Bodrum.

Avio karta Beograd Bodrum u jednom pravcu

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Bodrum u jednom pravcu je sa avio kompanijom Pegasus je od 135 €. U cenu je uključen  prtljag od 20 kg, Ovaj let za Bodrum je sa presedanjem u Istanbulu.

Povratna avio karta Beograd Bodrum cena

Cena povratne avio karte Beograd Bodrum najpovoljnija je preko kompanije Turkish Airlines i iznosi 260 eura. U cenu je uključen prtljag do 23 kg i ručni prtljag do 8 kg. Ovaj let za Bodrum je sa presedanjem u Istanbulu.

Avio karta Beograd Bodrum
Bodrum ulica / Image by Samesh Empire from Pixabay

Kako da rezervišem avio karte Beograd Bodrum ?

Vaše avio karte Beograd Bodrum možete rezervisati na tri načina.

  • Možete napraviti online rezervaciju
  • Možete nas pozvati telefonom na naše brojeve
  • Možete nas posetiti u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu.

Online rezervacija avio karte Beograd Bodrum

U svakom trenutku na našem sajtu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Bodrum. Popunjavanjem forme u vrhu strane sistem će izbaciti raspoložive letove za unete termine putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bodrum

Ukoliko želite da napravite telefonsku rezervaciju avio karte Beograd Bodrum slobodno nas pozovite telefonom na naš mobilni telefon +381 62 42 42 84 ili na besplatni telefonski broj 0800 400 104. Takodje, dostupni smo i preko Vibera i Whatsapp-a.

Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Bodrum

U nastavku se nalaze najčešća pitanja i odgovori vezani za let Beograd Bodrum: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili odgovor vezano za avio karte Beograd Bodrum slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili nas pozovite telefonom na broj +381 62 42 42 84 ili 0800 400 104.

Koliko košta online rezervacija avio karte Beograd Bodrum ?

Online rezervacija za let Beograd Bodrum je besplatna. Takodje besplatna je i telefonska rezervacija avio karte Beograd Bodrum.

Koliki je rok za uplatu avio karte Beograd Bodrum ?

Po izvršenoj rezervaciji avio karte Beograd Bodrum primićete na email instrukcije za uplatu avio karte. U instrukcijama je naznačen rok za uplatu koji je najčešće 24h. Savetujemo vam da uplatu izvršite u što kraćem roku.

Da li moram da otkažem moju rezervaciju avio karte Beograd Bodrum ?

Vaša rezervacija može biti aktivna samo odredjeno vreme 24-48 sati za većinu letova (za neke promotivne letove i kraće od 24 sata). Po isteku tog vremenskog limita vaša rezervacija avio karte Beograd Bodrum biće otkazana.

Da li mogu da promenim avio kartu Beograd Bodrum?

Vaša avio karta Beograd Bodrum može biti promenjena u svakom trenutku po važećem pravilniku avio kompanije. Naravno kako bi troškovi promene bili što niži, savetujemo vam da Vašu avio kartu za let Beograd Bodrum promenite pre početka putovanja ukoliko je moguće.

Da li mogu da vratim novac od avio karte Beograd Bodrum ?

Ukoliko želite da otkažete vaše putovanje, vaš novac biće vraćen u skladu sa pravilima tarife Vaše avio karte Beograd Bodrum. Najćešće je u pitanju samo iznos aerodromskih taksi.

Da li mi treba putno osiguranje za let Beograd Bodrum ?

Ukoliko već imate avio kartu za let Beograd Bodrum, preporučujemo vam da kupite i osiguranje. Na našem sajtu postoji opcija za online kupovinu putnog osiguranja uz opciju koja pokriva i lečenje od bolesti izazvane COVID-19 visurom.

Da li je prtljag uključen u cenu avio karte Beograd Bodrum ?

Najčešće je u cenu avio karte Beograd Bodrum uključen prtljag do 30 kg i ručni prtljag maksimalne težine do 8kg. Ukoliko nije uključen prtljag, postoji opcija doplate za  kupovinu prtljaga koji se predaje maksimalne težine do 30 kilograma u jednom komadu (1 kofer ili jedna torba).

Cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Bodrum.

Više informacija o prtljagu pogledajte na linkovima Čekirani Prtljag i Ručni Prtljag

Avio karte Beograd Bodrum stari grad
Bodrum, restoran u starom gradu / Image by emuxa from Pixabay

Da li postoji direktan let Beograd Bodrum ?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Bodrum. Let Beograd Bodrum je sa jednim presedanjem preko kompanije Turkish Airlines koja obavlja letove svim danima sem utorka i subote.

Avio karte Beograd Bodrum mogu se kupiti preko našeg sajta. Popunite formular u vrhu strane i proverite cene za Vaše putovanje.

Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Bodrum ?

Trenutno za Bodrum lete Turkish Airlines, Pegasus, Lufthansa, Air Serbia,  i druge. Trenutno nijedna avio kompanija nema direktan let Beograd Bodrum.

Koliko traje let Beograd Bodrum ?

Direktan let za Bodrum

Direktan let za Bodrum ne postoji. Let Beograd Bodrum sa jednim presedanjem u Istanbulu, traje oko 4 sata i 25 minuta. Letovi sa dva presedanja mogu da traju i 7 sati zavisno od avio kompanije koja obavlja let.

Let Beograd Bodrum sa jednim presedanjem

Trajanje leta: 4h 25m+ / avio kompanija: Air Serbia, Turkish Airlines / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 4h 30m+ / avio kompanija: Pegasus / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 5h 30m+ / avio kompanija: Turkish Airlines / presedanje Istanbul
Trajanje leta: 5h 55m+ / avio kompanija: Lufthansa, Sunexpress / presedanje Minhen
Trajanje leta: 6h 10m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje Minhen

Avio karte za Bodrum iz okruženja

Letovi za Bodrum iz Zagreba

Letovi za Bodrum iz Zagreba u jednom smeru kreću se od 208 eura. Cena povratne avio karte za Bodrum iz Zagreba kreće se od 292 eura. U oba slučaja prevoznik je Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u oba slučaja u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Bodrum iz Sarajeva

Let za Bodrum iz Sarajeva kreće se od 99 eura preko avio kompanije Turkish Airlines, u jednom smeru. U ovu cenu je uračunat prtljag od 20 kg.

Cena povratnog leta Sarajevo Bodrum kreće se od 209 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines, i u ovu cenu je uračunat prtljag do 30 kg.

Letovi za Bodrum iz Podgorice

Povratni let za Bodrum iz Podgorice se  kreće se od 299 eura, a prevoznik je Turkish Airlines. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg. Let u jednom pravcu je oko 155 eura sa istom kompanijom i prtljagom do 30 kg i presedanjem u Istanbulu.

Letovi za Bodrum iz Skoplja

Let za Bodrum iz Skoplja, odnosno cena avio karte Skoplje Bodrum u jednom pravu kreće od 99 eura sa prevoznikom Pegasus i jednim presedanjem u Istanbulu.

Cena povratne avio karte Skoplje Bodrum preko avio kompanije Turkish Airlines kreće se od 149 eura. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg.

Letovi za Bodrum iz Budimpešte

Let za Bodrum iz Budimpešte kreće se od 93 eura a cena povratnog leta je od 226 eura sa avio kompanijom Turkish Airlines. U pitanju su letovi za Bodrum sa jednim presedanjem u Istanbulu, a u cenu je uračunat prtljag do 20 kg.

Letovi za Bodrum iz Sofije

Let za Bodrum iz Sofije kreće se od 96 evra,  dok se cena povratne avio karte kreće od 196 eura, a prevoznik je avio kompanija Turkish Airlines. U cenu ovih letova je uključen prtljag do 30 kg. Let je sa jednim presedanjem u Istanbulu.

Avio karte Beograd Bodrum centar
Bodrum / Image by Ender BOZ from Pixabay

Aerodromski transfer za let Beograd Bodrum

Svi naši putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Bodrum imaju opciju po povlašćenim cenama na našem sajtu da rezervišu aerodromski transfer sa vaše adrese u Novom Sadu i okolini do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Postoji mogućnost transfera samo u jednom pravcu.

Bodrum opšte informacije

Valuta: Turska lira – TRY
Vremenska zona: GTM +3 (1 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP F (kod nas se koristi TIP C)
Pozivni broj za zemlju: +90, 252
Populacija: oko 35.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 36 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Bodrum

U nastavku za sve one koji žele da posete Bodrum, daćemo par saveta gde mogu da izađu, šta dobro da pojedu, gde  da odsednu i naravno šta ne bi trebalo da propuste u ovom sjajnom gradu

Bodrum 5 najboljih turističkih atrakcija

  1. Mauzolej u Halikarnasu – grobnica kralja Mauzola iz 350 godine p.n.e, skulpture i ostaci mauzoleja, jednog od sedam svetskih čuda. Adresa: Tepecik, Turgut Reis Cd. No:93, 48440 Bodrum/Muğla.  Za više informacija posetite sledeći link dosim.kulturturizm.gov.tr/muze/63
  2. Zeki Muren Arts museum –  upoznajte život Zeki Murena, turske pevačke super zvezde. Ovaj muzej je nekadašnja kuća sa ličnim stvarima Zeki Murena i nalazi se u centru Bodruma. Adresa: Kumbahçe, Zeki Müren Cd. No:11, 48400 Bodrum/Muğla. Za više informacija posetite sledeći link turkeysforlife.com/2016/09/zeki-muren-arts-museum-bodrum.html
  3. Bodrum Antique Theatar – Antičko pozorište u Bodrumu, ovaj amfiteatar datira iz četvrtog veka i pravi je primer klasičnog grčkog pozorišta. Adresa: Yeniköy, 48400 Bodrum/Muğla. Za više informacija posetite sledeći link antiquetheatrehotel.com/  
  4. Museum of Underwather Archaeology – Muzej podvodne arheologije nalazi se u zamku Svetog Petra u centru Bodruma i oduševiće Vas svojim podvodnim eksponatima i olupinama potonulog broda. Adresa: Çarşı Mh., 48400 Bodrum/Muğla. Za više informacija posetite sledeći link bodrum-museum.com/
  5. Kargi Bay ( Camel Beach ) – Kamilja plaža u Kargi zalivu, 15 km od centra Bodruma, je sjajna atrakcija za turiste gde možete uživati u kupanju i jahanju kamila. Na ovu plažu možete stići dolmušem iz Bodruma ili brodićem iz Gumbeta. Za više informacija posetite sledeći link bodrumpeninsulatravelguide.co.uk/welcome-to-kargi-bay-aka-camel-beach/
Avio karte Beograd Bodrum antičko pozorište
Bodrum, antičko pozorište / Image by Ender BOZ from Pixabay

Bodrum 5 najboljih mesta za izlazak

  1. Mavi bar– odličan bar u popularnoj ulici Street Bar. Ovaj mali bar nudi sjajnu atmosferu uz živu muziku i džez nastupima. Adresa: Kumbahçe Mah. Cumhuriyet Cad. No: 175. Za više informacija posetite sledeći link facebook.com/mavibarbodrum1983/
  2. Mandalin Sound – ovaj simpatični bar se nalazi u centru noćnog života Bodruma uz samu obalu, poznat je po svetskim muzičkim nastupima i odličnom atmosferom sa pogledom na zamak Sv. Petra. Adresa: Çarşı, Dr. Alim Bey Cad./1025 Sok., 48400 Za više informacija posetite sledeći link mandalinsound.com
  3. Gekko Coctail and Whisky – ovaj koktel bar je najbolji na listi koktel barova. Unutra preovladava hipsterska atmosfera, a redovno se održavaju i radionice za pravljenje koktela. Adresa: Çarşı Mahallesi Dr Alimbey Caddesi 1025 sokak No:1 Za više informacija posetite sledeći link facebook.com/guide4bodrum/photos/
  4. Marina Yacht Club – ovaj klub se nalazi u samoj luci Bodruma, a dostigao je popularnost učešćem nekih velikih nastupa turske pop scene. Ukoliko volite gužvu i dobru zabavu posetite ovo mesto. Adresa: Eskiçeşme, Milta Bodrum Marina Neyzen Tevfik Caddesi No:5 Za više informacija posetite sledeći link marinayachtclub.com
  5. Halikarnas disco club – ova diskoteka na samom kraju Street Bar ulice je sinonim za noćni život u Bodrumu. Najveća je u Turskoj i svetski je poznata po luksuznom ambijentu, poznatim izvođačima, predstavama, Dj-evima, i usluzi. Ovo mesto nemojte propustiti. Adresa: KUMBAHÇE MAH., CUMHURİYET CAD. No:132.  Za više informacija posetite sledeći link halikarnas.com.tr/

Bodrum 5 najboljih restorana

  1. Lemon Tree – kafić i restoran, sigurno jedan od najlepših restorana u centru Bodruma blizu marine. Restoran nudi raznovrsne specijalitete italijanske, turske i meksičke kuhinje. Odlično mesto za ručak uz romantičnu atmosferu.
    Adresa: Bitez, Çökertme Cd., 48470 Bodrum/Muğla. Za više informacija posetite sledeći link facebook.com/pages/category/Turkish-Restaurant/Lemon-Tree-Bitez
  2. Memedof – najpopularniji restoran u Bodrumu kojem je specijalnost sveža riba, morski plodovi i meze tik uz obalu. Da biste uživali u ovom restoranu potrebno je da unapred rezervišete, posebno ako želite sto sa direktnim pogledom na more, na terasi. Adresa : Neyzen Tevfik Cd. No:176, Bodrum. Za više informacija posetite sledeći link facebook.com/pages/category/Restaurant/Memedof-Bal%C4%B1k-Restaurant
  3. Sugar and Salt – restoran sa inovativnom kontinentalnom kuhinjom. Raznovrsni specijaliteti od pice do pljeskavice, što je posebno popularno među lokalnim stanovništvom i turistima. Adresa: Danaci Street 4/1-2 Eskicesme, Bodrum. Za više informacija posetite sledeći link sugarandsaltbodrum.com
  4. Marina Yacht Club and restaurant – je izvrsni i luksuzni restoran u luci Bodrum, i nudi sofisticirana jela italijanske kuhinje. Uživajte u elegantnom ručku, na najlepšoj lokaciji u gradu. Adresa: Eskiçeşme, Milta Bodrum Marina Neyzen Tevfik Caddesi No:5 Za više informacija posetite sledeći link marinayachtclub.com
  5. Peters Place – ovaj restoran se nalazi u mestu Gumbet, 2 km od centra Bodruma. Restoran nudi izvrsne turske specijalitete od mesa i testenine, i veoma je popularan kod naših turista, obzirom da nije mnogo ni skup i ne treba Vam rezervacija. Adresa: Gümbet, Adnan Menderes Cd. no 24. Za više informacija posetite sledeći link peters-place.eatbu.com/?lang=en#

Bodrum hotelski smeštaj

Obzirom da Bodrum spada u elitno turističko letovalište, svetski poznato, umetnički nastrojeno, kulturno i istorijski bogato, tako je i izbor hotela adekvatan jednom ovakvom destinacijom.

Bodrum nudi zaista široku paletu hotela. Preporučujemo Vam hotele sa 4 **** i 5***** kao što su Hotel Forever Club Bodrum 4**** i Hotel Diamond of Bodrum 5***** sa all inclusive uslugom koji imaju veoma dobar odnos cena – kvalitet.

Za više informacija sa našom preporukom hotela, i paket aranžmanima sa avio prevozom za Bodrum, možete pogledati link Fantast- Bodrum – hoteli

Aerodrom Bodrum BJV

Aerodrom Milas u Bodrumu je međunarodni aerodrom koji opslužuje turske gradove Milas i Bodrum. Milas aerodrom se nalazi 36 km od Bodruma i 16 km od Milasa. Poseduje 2 terminala.

Novi terminal za međunarodne odlaske i dolaske, i stari terminal koji služi za odlaske i dolaske domaćih letova.

Za više informacija o dolaznim i odlaznim letovima sa aerodroma  Milas BJV pogledajte link Bodrum aerodrom dolasci i odlasci.

Let Beograd Bodrum tvrđava
Bodrum, stara tvrđava / Image by Gianfranco Pra Floriani from Pixabay

Dolazak i odlazak sa aerodroma Milas BJV

Bodrum airport Millas BJV, Adresa: Ekinanbarı, Havalimanı Sk, 48200 Milas/Muğla

Aerodrom Milas BJV – Autobus

Prilikom sletanja u Bodrum, možete uzeti Autobus Havas koji vozi sa aerodroma Milas direktno do centra Bodruma. Vožnja od 60 minuta će Vas koštati oko 10 TL.

Posle svakog dolaska aviona kompanije Turkish Airlines-a (red vožnje 1 sat), Havas autobusi prvo odvezu putnike sa međunarodnog terminala, a zatim sa domaćeg. Autobus takođe staje u Guvercinliku i Torbi. Prevoz do centra Bodruma je oko 45 minuta.

Više informacija i vremena polaska i odlaska možete naći na sajtu prevoza Havas havas.net/en/OurServices/BusServicesAndCarParkingFacilities/ServicePoints/Pages/Bodrum.aspx

Aerodrom Milas BJV – Taksi

Kao i na svakom aerodromu, dostupna su Vam taksi vozila do željene destinacije. Vožnja do centra Bodruma traje oko 35 minuta i koštaće Vas oko 150-160 turskih lira.

Više informacija o taksi vozilima i cenama sa aerodroma Milas BJV, pogledajte na linku airportstaxitransfers.com/

Aerodrom Milas BJV- Rent-A-Car

Na aerodromu Milas BJV na dolaznim terminalima postoji nekoliko rent-a-car agencija. Preporučujemo da vašu rezervaciju vozila izvršite online pre puta kako bi skratili vreme boravka na aerodromu i dobili bolju cenu za najam vozila.

Sedišta agencija za iznajmljivanje automobila se nalaze u zgradi terminala. Postoji i mogućnost rezervacije vozila unapred na sajtu aerodroma. Na ovom linku pogledajte neku od ponuda rent-a-car kuće prisutne na aerodromu rentalcars.com/

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Bodrum
Ukratko o Bodrumu
Kada je najbolje vreme da se poseti Bodrum?
Jeftine avio karte Beograd Bodrum
Kada da kupim karte Beograd Bodrum ?
Promotivna cena avio karte Beograd Bodrum
Cena avio karte Beograd Bodrum
Avio karta Beograd Bodrum u jednom pravcu
Povratna avio karta Beograd Bodrum cena
Kako da rezervišem avio karte Beograd Bodrum ?
Online rezervacija avio karte Beograd Bodrum
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Bodrum
Pitanja i odgovori za avio karte Beograd Bodrum
Da li postoji direktan let Beograd Bodrum ?
Koje avio kompanije obavljaju let Beograd Bodrum ?
Koliko traje let Beograd Bodrum ?
Avio karte za Bodrum iz okruženja
Aerodromski transfer za let Beograd Bodrum
Bodrum opšte informacije
Bodrum
Bodrum hotelski smeštaj
Aerodrom Bodrum BJV
Dolazak i odlazak sa aerodroma Milas BJV

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Bodrum. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Bodrum


Avio Kompanije za Bodrum (BJV)
Turkish airlines
Aeroflot

Ostale ponude avio karata


Magazin - Bodrum (BJV)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Turska avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji