avio karte
Beograd – Santiago

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – SantiagoAvio karte Beograd Santiago

Rezervacija avio karte Beograd Santiago

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Santiago? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Santiago brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Santiago

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Santiago.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Santiago

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Santiago, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Santiago. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Santiago.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Santiago

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Santiago, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Santiago. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Santiago

Jeftine avio karte Beograd Santiago

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Santiago, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Santiago koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Santiago.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Santiago

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Santiago :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Santiago se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Santiago

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Santiago, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Santiago promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Santiago

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Santiago kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Santiago i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Santiago

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Santiago, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Santiago

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Santiago najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Santiago.

Cena avio karte Beograd Santiago koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Santiago. .

Informacije o letovima Beograd Santiago

Direktan let Beograd Santiago

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Santiago.

Let Beograd Santiago sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Santiago sa jednim presedanjem

Let Beograd Santiago sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Santiago sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Santiago

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Santiago već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Santiago sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Santiago sa jednim presedanjem.

Let Beograd Santiago dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Santiago sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Santiago

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Santiago.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Santiago sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Santiago sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Santiago

A Merino Benitez – SCL, Santiago, Čile

Ukratko o Santiagu

Glavni grad južnoameričke države Čile. Santijago je centralno pozicioniran i glavno je tranzitno čvorište u Čileu. To je grad koji traži vreme da se istraži, a svakog strpljivog putnika će nagraditi. Iz Beograda do santjaga možete stići preko jedne od evropskih metropola, a najbolje veze sa Čileom održavaju se preko Pariza.

Avio karte se mogu povoljno kupiti samo ukuliko se rezervišu i po nekoliko meseci pre planiranog putovanja. Turisti u santjagu obožavaju njegovu zatvorenu pijacu Mercado Central. Crkva i muzej Sv. Frančeska su simbol ovog grada, potom Palacio de la Moneda, šetalište i kvart Providencia…

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Santiago
Avio karte Beograd Santiago
Online rezervacija avio karte Beograd Santiago
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Santiago
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Santiago
Jeftine avio karte Beograd Santiago
Plaćanje avio karte Beograd Santiago
Promena avio karte za let Beograd Santiago
Otkaz avio karte Beograd Santiago
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Santiago
Cena avio karte Beograd Santiago
Informacije o letovima Beograd Santiago
Trajanje Leta Beograd Santiago
Aerodrom Beograd
Aerodrom Santiago

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Santiago. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Santiago


Avio Kompanije za Santiago (SCL)
Airfrance
Alitalia
Klm

Ostale ponude avio karata


Magazin - Santiago (SCL)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Čile avio karte

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji