avio karte
Beograd – Karakas

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KarakasAvio karte Beograd Karakas

Rezervacija avio karte Beograd Karakas

Želite da rezervišete besplatno avio karte Beograd Karakas? Na pravom ste mestu. Rezervišite Vaš let za Karakas brzo i jednostavno na nekoliko načina:

 • Napravite sami online rezervaciju
 • Pozovite nas telefonom na broj +381 (0)62 4242 84
 • Kontaktirajte nas na viber ili whats’app
 • Posetite nas u našoj poslovnici na adresi Jevrejska 10 u Novom Sadu

Online rezervacija avio karte Beograd Karakas

U svakom momentu na našem portalu možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Karakas.

Popunite formu u na vrhu stranice odabirom datuma odlaska / povratka Putovanja, broj putnika i kliknite PRETRAŽI. Nakon toga će sistem izbaciti raspoložive letove za traženi termin putovanja.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Karakas

Ukoliko iz nekog razloga ne uspevate da napravite online rezervaciju za let Beograd Karakas, molimo Vas da nas pozovete na naš broj +381 (0)62 4242 84 ili besplatno na broj 0800 400 104 kako bi smo napravili rezervaciju Vaše avio karte Beograd Karakas. Za Vas smo dostupni i preko vibera i Whatsapp-a.

Takođe nas možete kontaktirati za sva druga pitanja, nedoumice i informacije vezane za let i kupovinu avio karte Beograd Karakas.

Telefonska rezervacija avio karte je takođe potpuno besplatna.

Potvrda rezervacije avio karte Beograd Karakas

Nakon što izvršite rezervaciju avio karte Beograd Karakas, na meil koji ste ostavili prilikom pravljenja rezervacije, primićete potvrdu rezervacije zajedno sa instrukcijima za plaćanje Vaše avio karte. Iznos koji vidite na potvrdi rezervacije je iznos koji je potrebno uplatiti.

Avio kartu je najčešće potrebno uplatiti istog dana kad je izvršena rezervacija, jer u suprotnom postoji mogućnost da avio kompanija otkaže Vašu rezervaciju ili da se promene cene letova Beograd Karakas. Ukoliko je karta po promotivnoj ceni, preporučujemo da uplatu izvršite neposredno nakon primljene potvrde rezervacije i osigurate Vašu kartu.

Avio karte Beograd Karakas

Jeftine avio karte Beograd Karakas

Kako bi ste osigurali što jeftinije avio karte Beograd Karakas, predlažemo Vam da Vašu avio kartu kupite / rezervišete dosta pre početka Putovanja, jer je veća verovatnoća da će te naći jeftinije karte.

Takođe, možete da se registrujte se na naš newsletter, pratite informacije o promocijama avio kompanija i kupite avio kartu po promotivnim cenama. Izbegavajte putovanje u vreme velikih događaja i praznika.

Obzirom na to da je broj avio karata po najnižim cenama uvek ograničen, ukoliko pronađete let za Karakas koji Vam odgovara, odmah uradite i rezervaciju Vaše avio karte Beograd Karakas.

Ako ne možete da pronađete let po nižim cenama, postoji mogućnost da su povoljni letovi već rasprodati. U tom slučaju pomerite datume polaska i /ili povratka Putovanja, i pogledajte nove cene.

Plaćanje avio karte Beograd Karakas

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da platite Vašu avio kartu za Karakas :

 • Možete doći lično u našu poslovnicu na adresi Jevrejska 10, Novi Sad.
 • kartu možete platiti online platnim karticama ili
 • putem uplatnice odlaskom u najbližu banku na osnovu potvrde rezervacije koju ste dobili na Vašu meil adresu.

Takođe Vaša avio karta Beograd Karakas se može platiti i iz inostranstva ako pratite instrukcije za devizno plaćanje iz potvrde rezervacije koju ste primili, s tim što u ovom slučaju može doći do određenih odstupanja u ceni avio karte, odnosno kursne razlike, ako je Vaša platna kartica izdata u inostranstvu.

Promena avio karte za let Beograd Karakas

Ukoliko želite da promenite kupljenu avio kartu za let Beograd Karakas, važno je da znate da su sve promene moguće jedino u skladu sa važećim pravilnikom avio kompanije koja obavlja let i po tarifama koje određuje ista. Kako bi ste izbegli velike troškove za promenu avio karte, predlažemo Vam da Vašu avio kartu za let Beograd Karakas promenite što ranije, pre početka Putovanja.

Otkaz avio karte Beograd Karakas

Ukoliko želite da otkažete avio kartu za let Beograd Karakas kontaktirajte nas kako bismo pokrenuli proceduru za refundaciju Vaše avio karte. Otkazivanje avio karte se vrši takođe u skladu sa pravilima tarife avio karte Beograd Karakas i u najvećem broju slučajeva vraća se samo iznos aerodromskih taksi.

Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Karakas

Ukoliko ste već kupili avio karte Beograd Karakas, savetujemo Vam da obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Putem našeg portala možete brzo i lako kupiti online putno zdravstveno osiguranje, sa dodatkom koji pokriva lečenje od COVID-19.

Cena avio karte Beograd Karakas

U cenu koju vidite nakon pretrage vaše avio karte Beograd Karakas najčešće su uračunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg.

Uz određenu doplatu postoji mogućnost kupovine dodatnog prtljaga koji se predaje, a cena prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let Beograd Karakas.

Cena avio karte Beograd Karakas koju dobijete prilikom pretrage je trenutna i vrlo često može varirati u zavisnosti od toga kada je planirani termin putovanja ili kada se kupuje avio karta za Karakas. .

Informacije o letovima Beograd Karakas

Direktan let Beograd Karakas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Karakas.

Let Beograd Karakas sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Karakas sa jednim presedanjem

Let Beograd Karakas sa dva presedanja

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Karakas sa dva presedanja

Cena avio karte za direktan let Beograd Karakas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Karakas već se letovi obavljaju sa jednim, dva ili više presedanja, u zavisnosti od kompanije.

Let Beograd Karakas sa jednim presedanjem

Trenutno nema letova Beograd Karakas sa jednim presedanjem.

Let Beograd Karakas dva presedanja.

Trenutno nema letova Beograd Karakas sa dva pesedanja.

Trajanje Leta Beograd Karakas

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Karakas.

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Karakas sa jednim presedanjem

Trenutno nema informacija o trajanju leta Beograd Karakas sa dva presedanja

Aerodrom Beograd

Nikola Tesla – BEG, Beograd, Srbija

Aerodrom Karakas

Simon Bolivar Intl – CCS, Karakas, Venecuela

Ukratko o Karakasu

Karakas je prelepi prestoni grad prelepe Venecuele, države iz koje dolaze neke od najlepših žena na svetu! Avio karte za Karakas iz Beograda je potrebno kupiti i nekoliko meseci pre planiranog putovanja, a do Karakasa iz Beograda možete stići sa 1 do 3 presedanja, u zavisnosti od toga koliko ste novca spremni da izdvojite za avio kartu i koliko volite svoj komoditet.

Grad se prostire duž visoravni koja je odvojena od mora visokim zelenim planinama. Predlažemo Vam da vaše otkrivanje Karaksa započnete sa trga Bolivar na kojem se nalazi veličanstvena Katedrala. Svakako posetite Nacionalni Panteon gde se nalaze grobnice najistaknutijih građana Venecuele, uključujući i svetski slavnog Simona Bolivara.

Odvojite malo vremena i uspinjačom se popnite na planinski vrh iznad grada El Avila odakle se pruža nezaboravni pogled na Karakas. Svakako, sok ste u Venecueli, pored Karakasa, ne bi ste smeli da prpopustite i sledeće: delta reke Orinoko, Anđeoske vodopade (najviši vodopad na svetu), ostrvo Margarita – Nalazi se oko 40km severno od kopna i jedna je od glavnih turističkih destinacija u Venecueli. Nekada su to bila dva odvojena ostrva koja su danas spojena peščanim sprudom. Glavna atrakcija ostrva su plaže… Uživajte punim plućima u divnoj Venecueli!

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Karakas
Avio karte Beograd Karakas
Online rezervacija avio karte Beograd Karakas
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Karakas
Potvrda rezervacije avio karte Beograd Karakas
Avio karte Beograd Karakas
Jeftine avio karte Beograd Karakas
Plaćanje avio karte Beograd Karakas
Promena avio karte za let Beograd Karakas
Otkaz avio karte Beograd Karakas
Putno zdravstveno osiguranje za let Beograd Karakas
Cena avio karte Beograd Karakas
Informacije o letovima Beograd Karakas
Trajanje Leta Beograd Karakas
Aerodrom Beograd
Aerodrom Karakas
Ukratko o Karakasu

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Karakas. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Karakas


Avio Kompanije za Karakas (CCS)
Airfrance

Ostale ponude avio karata


Magazin - Karakas (CCS)

  Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


  Pogledajte ostale ponde avio karata:


  Magazin:

  Putno osiguranje

  Destinacije na promociji