avio karte
Niš – Geteborg

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Niš – GeteborgObezbedite najjeftinije avio karte Niš Geteborg na vreme

Najpovoljnija cena avio karte Niš Geteborg (GOT) iznosi od 35€. Ukoliko besplatno rezervišete avio kartu četiri nedelje pre leta, možete je zaista veoma povoljno kupiti. Letovi saobraćaju 2 puta nedeljno: sredom i subotom.

Avio karte Niš Geteborg možete rezervisati potpuno besplatno popunjavanjem forme na vrhu strane. Zadavanjem vaših kriterijuma za pretragu dobićete rezultate iz kojih samo treba da odaberete najjeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Do Geteborga iz Niša možete stići direktnim letom nacionalne avio kompanije „AirSerbia“ po zaista niskim cenama.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Geteborgu

Geteborg je jedan od kulturnih i ekonomskih centara severne Evrope i velika švedska luka, smeštena duboko u zalivu Severnog mora.
Avio karte Nis Geteborg
Geteborg je sa 600.000 stanovnika drugi po veličini i značaju grad u zemlji. Grad je smešten na ušću kanala Gota u zaliv Skagerak.

Upravo kanal Gota sa sistemom jezera i prevodnica povezuje vodenim putem dva najveća grada Švedske, Stokholm i Geteborg i Severno sa Baltičkim morem.

Prvo naselje na ovom mestu osniva se krajem 15. veka, međutim usled brojnih ratova naselje nije uspelo da se razvije, pa tek krajem 17. veka u mirodopskim uslovima započeta je izgradnja i početak života današnjeg Geteborga.

Holanski graditelji podigli su grad sa kanalim i ulicama i Geteborg postaje najbolje utvrđen i branjen grad severne Evrope.

Kilima u gradu je blaža nego što se veruje zahvaljujući blizini morske obale, pa su zime slične onim u našoj zemlji.

Pored snega i poledice, Geteborg je grad biciklista tokom cele godine.

Šta videti u Geteborgu ?

U gradu možemo izdvojiti nekoliko centralnih gradskih zona. Deo grada najbliži kanalu Gote krase javne građevine kao što su zgrada opere, katedrala, zgrada gradske biblioteke. Ovde se nalazi i trg kralja Gustava Adolfa II, osnivača Geteborga.

U drugoj zoni, koja je zapravo ostrvo između Rosenlund i StoraHamn kanala, pružaju se lepe gradske ulice, kao što je čuvena Kungsgatan-kraljeva ulica, sa brojnim ekskluzivnim radnjama.

Pored nje čitav kraj predstavlja jedan veliki tržni centar gde možete naći sve što poželite da kupite.

Ako napustite ostrvo preko Kraljevog mosta naći ćete se u „Aveniji“, najznačajnijoj ulici u gradu. Duž avenije se nalaze brojni kafei i restorani i radnje sa najpoznatijim svetskim radnjama odeće i obuće.

Avenija se završava trgom Gota, na kome se pored skulpture Posejdona, nalaze i gradska biblioteka, Muzej i, Koncertna hala i Gradsko pozorište.

Deo grada koji u najvećoj meri privlači turiste jeste kvart Hag. Ulice su zatvorene za saobraćaj i popločane kaldrmom. Kuće su podignute mahom od kamena ali i od drveta u živopisnom skandinavskom stilu.

Glavna ulica Haga Nigata uvek je puna turista i lokalnog stanovništva koje uživa u barovima i kafeima.

Hag nadvisuje tvrđava Skansen Kronan iz 17. veka. Ukoliko se odlučite da je obiđete moći ćete da savladate uspon stepenicama ili zavojitim rampama. Kada stignete na vrh kao nagradu za umor dobićete neverovatan pogled na grad.

Ispod tvrđave, odmor možete potražiti u Hag parku, u kome se nalazi i crkva Hagkirkan kao i spomenik švedskom dipomati i humanitarcu Raoulu Valenbergu koji je spasao desetine hiljada švedskih Jevreja od deportacije u logore smrti.

Geteborg je grad koji zaslužuje da ga posetite. Iz njega čestim feribot vezama možete nastaviti istraživanje Skandinacije u susednoj Danskoj.

Spakujte Vaše kofere, obezbedite avio karte Niš Geteborg i pravac Švedska.

Srećno Vam bilo!

Aerodrom Geteborg (GOT)

Aerodrdom u Geteborgu (Göteborg Landvetter – GOT) je zvanično jedini aerodrom koji služi gradu i regionu Geteborga u Švedskoj. Aerodrom je drugi najprometniji aerodrom u Švedskoj, odmah posle Arlanda aerodroma u Stokholmu. Nalazi se 20 km jugoistočno od centra Geteburga.

Top 10 destinacija sa aerodroma Geteborg su sledeće Evropski gradovi : London, Amsterdam, Frankfurt, Berlin, Kopenhagen, Minhen, Helsinki, Istanbul, Brisel i Palma de Majorka.

Na aerodromu se nalazi baza avio kompanija kao što su “Norwegian Air“, ” Ryanair”, “Scandinavian Airlines”. U 2018. godini aerodrom u Geteborgu je opslužio oko 7 miliona putnika i večina su bili međunarodni letovi.

Sa aerodroma do centra Geteborga možete doći taksijem, autobusom ili ukoliko iznajmite auto (rent a car).

Taksi stajalište se nalazi ispred aerodroma i postoje razne kompanije koje obezbeđuju usluge prevoza do i od aerodroma. Vreme prevoza je oko 25 minuta.

Postoje brojne autobuske linije koje svakodnevno saobraćaju do i od aerodroma, a neke od njih su : Flygbuss buses i Swebus Express. Saobraćaju na svakih 20 minuta i vreme transporta od aerodroma do centra Geteborga je oko 40 minuta.

avio karte Niš Geteborg

Sadrzaj:
Avio karte Niš - Geteborg

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Niš – Geteborg. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Niš – Geteborg


Avio Kompanije za Geteborg (GOT)
Air Serbia

Ostale ponude avio karata


Magazin - Geteborg (GOT)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Švedska avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji