avio karte
Beograd – Kijev

kalendar za polazak
kalendar za povratak

Avionske karte Beograd – KijevObezbedite najjeftinije avio karte Beograd Kijev vreme

Cena avio karte Beograd Kijev (KBP) se krece od 169 evra. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Kijev potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju bar pet nedelja pre Vašeg putovanja.

Ponosni Kijev, prestonica Ukrajine, i mesto na kojem je nastala Rusija. Iz Beograda možete lako stići do Kijeva sa redovnom i direktnom linijom avio kompanije „AirSerbia“ ali i linijom avio kompanije „Lot Polish Airlines“ sa jednim presedanjem u Varšavi.

Avio karte Beograd Kijev možete rezervisati potpuno besplatno popunavanjem forme na vrhu strane. Zadavanjem vaših kriterijuma za pretragu dobićete rezultate iz kojih samo treba da odaberete najeftiniju ponudu ili ponudu koja najviše odgovara vašim kriterijumima.

Avio karte Beograd Kijev takođe možete obezbediti brzo i lako, samo je potrebno da isplanirate Vaše putovanje bar pet nedelja ranije kako bi ste obezbedili promotivne tarife avio karata. Što ranije rezervišete i kupite avio kartu to je sigurnije da ćete platiti najnižu cenu.

Da li ste znali?

Potpuno besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti na našem websajtu. Dovoljno je da samo popunite formu koja se nalazi na vrhu ove webstranice, ili nas možete pozvati telefonom na broj ispisan u gornjem desnom uglu.

Kratak vodic za online rezervacije možete pogledati na ovom linku vodic za online rezervacije avio karata.

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja.

Naravno uvek nas možete kontaktirati putem naše kontakt strane

O Kijevu

Glavni i najveći grad Ukrajine. Nalazi se na severu zemlje na obalama moćne reke Dnjepar.

avio karte Beograd Kijev
Procena je da u gradu živi nešto manje od miliona stanovnika. Po legendi osnovali su ga tri brata Kij, Horiv i Šcek u petom veku.

Već u XI veku, tokom vladavine Jaroslava Mudrog Kijev je najveći grad Evrope, centar kulture i vojne moći čak pedeset puta veći od tadašnjeg Londona i deset puta veći od tadašnjeg Pariza. Nazivaju ga i “Jerusalim severa” i “Majka ruskih gradova”.

Kada se danas nađete u ovom gradu, bićete fascinirani savršenim spojem tradicionalnog i modernog.

Šta videti u Kijevu?

Jedan od glavnih simbola Kijeva je Kijevsko-pečerska lavra, pravoslavni manastir, najvažnjiji religiozni kompleks u zemlji sagrađen pre više od 1000 godina, u 11. veku.

Lavra se sastoji od nekoliko crkava, zvonika, dve pećine i ukoliko se upustite u obilazak on može potrajati ceo dan. Posebno su zanimljivi muzeji koji se nalaze u okviru kompleksa.

Izdvajamo Muzej mikro-minijatura gde možete videti predmete u maketama od svega nekoliko milimetara. Treba imati na umu da za posetu ovom muzeju morate biti pristojno odeveni.

Kijev je mnogo stradao za vreme II svetskog rata. Iako se brzo oporavio, ratno stradanje je postalo deo identiteta grada. Upravo zbog ovoga jedan od najimpresivnijih znamenitosti Kijeva jeste spomenik „Majka otadžbina“ podignut u znak sećanja na heroje Sovjetskog saveza.

Spomenik je u obliku ženske figure od čelika koja u rukama drži mač i štit. Sa osnovom visok je čak 102m.

Majdan nezavisnosti ili Trg nezavisnosti je glavni gradski trg u Kijevu.

Na ovom mestu su za vreme Sovjetskog saveza održavani politički skupovi i vojne parade, a nakon sticanja nezavisnosti Ukrajine ovde se odigrala Narandžasta revolucija 2005. godine, posle toga i protesti protiv vlade Viktora Janukoviča koji su rezultirali ruskom vojnom intervencijom i Krimskim referendumom.

Posle ovih događaja poluostrvo je pripojeno Rusiji.

Ulica Hreščatik seče trg Majdan i glavna je ulica u gradu. Dugačka nešto preko jednog kilometra daje mogućnost šopinga u brojnim radnjama poznatih brendova kao i predah u nekom od kafea i restorana tradicionalne ukrajinske kuhinje.

Hreščatik se zatavara za saobraćaj vikendom i državnim praznicima kada se ljudi ovde okupljaju i gledaju nastupe uličnih umetnika.

Šarmantna starogradska ulica Andrejevski spust za mnoge je i najlepša ulica Kijeva. U njoj se nalaze crkva Svetog Andreje, rodna kuća Mihaila Bulgagova, nekoliko prelepo uređenih kafića i mnogo uličnih prodavaca koji nude autentične ukrajinske suvenire.

Potpuna je suprotnost Hreščatik bulevaru, a nazivaju je još i „Kijevski Monmartr“. Spaja Gornji grad sa Donjim gradom, poznatijim kao Podil. Ulica je dugačka nešto manje od jednog kilometra i prilično je strma. Kako joj samo ime kaže spušta se na reku.

Podil je nekadašnji centar Kijeva i nalazi se na samoj obali Dnjepra. Danas je ovo urbani deo grada gde se nalazi nekoliko znamenitosti poput Samsonove fontane i dva velika trga od kojih je jedan Poštanski trg. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se rečna luka gde se možete ukrcati na brod i videti grad iz sasvim drugog ugla.

Nekada lepote nisu jedini inicijatori putovanja nego upravo mesta velikih stradanja kao što je Černobilj do koga se izvode jednodnevni izleti iz Kijeva.

Sve do sada napisano je sasvim dovoljno da spakujete kofere, izaberete najpovoljnije avio karte Beograd Kijev i otputujte u Ukrajinu!

Aerodrom Kijev (KBP)

Međunarodni aerodrom Boljispolj (KBP) je glavni i najpromentniji aerodrom Kijeva. Udaljen je od centra grada 29 km istočno. Na aerodromu se nalazi sedište nacionalne avio kompanije “ Ukraine International Airlines“.

Sa aerodroma do centra grada možete doći taksijem, autobusom, vozom ili ukoliko iznajmite automobil (rent a car).

Najkomforniji vid prevoza od aerodroma do centra grada u Kijevu je svakako taksijem. Cena isključivo zavisi od pređene kilometraže i plaćanje se vrši po dolasku na traženu destinaciju. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (taksi aerodrom).

Postoje brojne autobuske linije koje saobraćaju od aerodroma do centra Kijeva. Sve detalje možete pogledati na sledećem linku (autobus aerodrom).

Ruta voza “Kyiv-Pasazhyrskyi” – “Boryspil-Aeroport” dostupna je svakodnevno i takođe predstavlja vid transporta od ili do aerodroma. Više informacija možete pogledati na sledećem linku (voz aerodrom).

avio karte Aerodrom Kijev - avio.rs

Sadrzaj:
Avio karte Beograd - Kijev

Napomena: Dole trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Beograd – Kijev. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Promocija Beograd – Kijev


Avio Kompanije za Kijev (KBP)
Air Serbia
Lot
Turkish airlines
Ukraine International Airlines

Ostale ponude avio karata


Magazin - Kijev (KBP)

    Aerodromski Transferi Novi Sad - Beograd - Novi Sad


    Pogledajte ostale ponde avio karata:


    Ukrajina avio karte

    Putno osiguranje

    Destinacije na promociji